Eddie förra vintern

Eddie förra vintern

Jahapp, där satt den!

Äntligen  -Jag har kommit mig för att skaffa en blogg!! Har känt på senare tiden att jag behöver skriva av mig ibland. Det blir ju nästan som en slags dagbok det här....bara lite mindre hemlig :P.

Jag måste bara börja med att kritisera vädergudarna för deras otrooooligt dåliga jobb! Fan det ska ju va alldeles vitt ute nu! Det är ju nästan så att man börjar gråta. Inte en snöflinga så långt ögat kan nå, men regnat, det har det minsann! Jag minns när jag var liten och jag och mina småbrorsor byggde snökojor och snölyktor och allt förbannat INNAN jul. Det verkar inte som att dagens (och framtidens) ungdom får göra sån't. Trist. Hade det bara kunnat vara kallare...en si sådär 4-5 minusgrader, så hade allt löst sig. Allt regn hade blivit till snö och vår värld hade varit såå mycket vitare :).

Detta med vädret leder mig in på nästa "punkt". Vi har kaklat badrummet och lagt klinkers på hallgolvet i huset nu. P. g. a detta får vi inte ha golvvärmen på i tre (3!!) veckor! Därför är det på sätt och vis bra att det inte är kallt ute. Men jag hoppas ändå på en vit jul. Det är ju tur att vi inte bor i huset, då hade man väl frysit tossingarna av sig.

Jag längtar såå fruktansvärt mycket tills huset är färdigt! Tompa har jobbat så otroligt hårt med att totalrenovera och nu tycker jag att det får vara NOG! Det jobbiga är ju att han (och jag) måste jobba ännu hårdare och snabbare om det skulle vara nog (och därmed klart) nu.

Nu ropar lilla älsklingen från sovrummet. Han känner väl sig ensam, stackar'n. Ska genast gå och borsta gaddarna så jag kan kramas lite innan vi somnar.

Puss å hej...leverpastej!