Tjejkväll på stan

Har tillbringat en stor del av kvällen på stan med Brille och Suss. Åt en macka på UH efter jobbet och drog sedan vidare ut på staden för att shoppa lite. Tydligen var det fler som tänkt samma sak (läs; typ ALLA kvinnor/flickor/damer i heeeela kommunen) för det var så jäkla mycket folk överallt! Jag tappade sugen helt och glömde totalt bort vad det var jag tänkt inhandla. Inte ens kring jul är det så mycket folk i butikerna. Huvva. Köpte iaf en väska för min gamla svarta är så sliten och jag har fått målarfärg på den sedan jag var och målade hos Magnus och Britta. Ett träningslinne följde även med hem. Känns ändå bra att jag inte köpte nåt bara för att det var 20% i de flesta butikerna. Hurra för mig!

Läste
Malins blogg nyss och jag blev så full i skratt över hennes lilla dotter! Så gulligt! Jag hoppas verkligen att du uppmuntrar henne att fortsätta bugga i framtiden Malin ;-)!

Nä, nu blir det kvällsbestyr och sedan sängen och ett idol-avsnitt...eller nåt.


Dubbelpass

Tisdagar betyder punch out och sedan body balance. Jäkligt härligt. Idag har jag dock känt mig lite småkrasslig så det var inte bästa förutsättningarna ikväll, men se det blev en bra träningskväll ändå. Känner mig dock lite halvdeppad när det är avslappning på slutet. Vet inte varför..brukar ju vara så härligt och tidigare har jag nästan hållit på att somna.

Saknar sötnöten!


Här kommer några bilder från kräftskivan. Blev nå knas med uppladdningen så det blev bara ett fåtal, men har ni tur kommer fler sen. Kolla in stället de bor på! Säger bara, WoW!















God natt!

Ny näsa. Någon?

F..n vad jag är less på att hela tiden vara täppt i näsan :-(! Någon som har lust att byta? Är så jäkla otäckt när man ska försöka sova (bra att ta upp ett sådant argument - om nu någon hade en tanke på att byta med mig). Buuuu!
En annan anledning att bua är att det är måndag. Länge till helg. Å andra sidan är det en trevlig träningsdag med combat.
Var och pratade med moster Charlotte på hennes jobb efter jag slutat och sedan gick jag och tränade. Åkte hem till mor och far efter för att lämna tillbaka bilen jag lånat. Promenerade sedan hem i gott sällskap av mamma, pappa och Nova.
Har precis duschat och sagt god natt till sötnöten. Trååkigt med avstånd! Men inget har bara en sida - d.v.s. allt har minst två sidor (öhh...övertydlig?).

Hade en super-duper-helg :-D. I fredags åkte jag ner till Härnta och vi gick ut och åt på Thai-restaurang - myys :-). Lördagen började med lite pyssel i läggan och sedan åkte vi till Kramfors för att gratta Jessica som fyllde 27. GRATTIS!!
Sedan åkte vi vidare till Anna och Roffe och lille Oscar som var i sin stuga. Blev verkligen en mysig kväll med vin, varma mackor och prat - tack för det :-D! Go fart var det på lilleman också som vägrade sova till en början. Klart han också ville vara med i gemenskapen!

Söndagen startade rätt tidigt. Inte så konstigt med tanke på att ett busigt yrväder sällan vaknar sent. A & R hade "skördedag" och vi hjälptes åt att ta upp den sista potatisen och de sista lökarna.
Patrik och jag åkte senare till
Rotsidan. Shit, vilket fantastiskt ställe! Helt otroligt! Har man inte varit där har man missat något. Vi spenderade runt tre timmar där. Promenerade på klippor, stenar och stigar. Super-sällskap och bara det hade gjort dagen underbar!
Kvällen avslutades med vaniljglass och varm hjortronsylt i tv-soffan. NÖJD!

Var mindre nöjd i morse när jag skulle kliva upp och köra norrut. Då ville jag att det skulle vara fredag igen.

Nu måste jag sooooova!
Natti nötar! :-P

Saknad

Jag hittade den här dikten och hoppas att det är precis som det står. Fast jag önskar att det också finns obegränsat med tennisbollar och sockor att äta (fast man inte får ont i magen av dem).


Regnbågsbron

Det finns en bro, Regnbågsbron, som förbinder Himlen och Jorden.

När ett husdjur dör, kommer det till en plats bortom Regnbågsbron. Där finns kullar och dalar med mjukt gräs, där våra älskade vänner leker tillsammans hela dagarna.
Där finns vattendrag med friskt vatten, massor av mat och solsken som håller dem varma. De gamla och sjuka djuren blir unga och friska
igen, precis som vi minns dem i våra drömmar.

Djuren är glada och lyckliga, men de saknar någon som betydde mycket för dem, någon som blivit lämnad kvar.

Varje dag springer de och leker, tills den dagen kommer, då en av dem stannar upp, och tittar bort i fjärran. Blicken skärps, öronen spetsas och plötsligt
flyger han iväg över det gröna gräset. Hans ben bär honom fortare och fortare tills han återförenas med den han älskar. Ni möts i en omfamning som
varar för evigt. Ditt ansikte blir kysst om och om igen, dina händer smeker hans huvud som så många gånger förut och du tittar än en gång in i ögonen på
ditt trogna husdjur som så länge saknats i ditt liv, men aldrig i ditt hjärta.

Sedan korsar ni Regnbågsbron tillsammans för att aldrig mer skiljas...



Eddie, min Eddie..

Inatt vaknade jag av att jag grät. Det sista jag kommer ihåg från drömmen jag drömde innan jag vaknade var Eddie. Eddie..min goding! Han fattas mig så! Tidigare har jag kunnat lägga mig på golvet och kramas med honom om jag velat trösta mig någon gång. Men nu fungerar ju inte det
Ironiskt att det är honom jag sörjer och samtidigt honom jag är van att trösta mig hos.

SAKNAR DIG ÄLSKADE VÄN! <3


When You lie next to me




Maybe, tonight, we could close the door and lock ourselves inside
Take time to feel
I don’t wanna miss the chance to be so real
The days all fly away
And I forget the truth
Everything that matters is in this room

When you lie next to me
Breathin’ the air I breathe
We don’t have to speak
And just be
Our love’s a precious thing
Don’t wanna waste a day
Or one more minute
Without you in it
Life if so sweet
When you lie next to me

My heart is yours
But every part of me still wants to give you more
More time to love
Cause you never know when life will leave us
I wanna take in all the beauty here
Let the world around us just disappear

When you lie next to me
Breathin’ the air I breathe
We don’t have to speak
And just be
Our love’s a precious thing
Don’t wanna waste a day
Or one more minute
Without you in it
Life if so sweet
When you lie next to me

When you lie next to me
Breathin’ the air I breathe
We don’t have to speak
And just be
Our love’s a precious thing
Don’t wanna waste a day
Or one more minute
Without you in it
Life if so sweet
When you lie next to me

Trött vecka

Verkar som att verkligheten hunnit ikapp mig nu. Har varit så sjukt trött i veckan (ok, har bara gått två dagar än, men jag är fortfarande vaken så jag tror inte morgondagen lär bli så mycket bättre). Somnade vid 22.30 igår så då var jag duktig och la mig tidigt, men det märktes inte idag kan jag säga! Har suttit och nickat till heela dagen. Samma var det igår - fast ännu värre!
Märks att det inte blivit så mycket sömn senaste helgerna + att jag varit vaken alldeles för länge på vardagarna.
Inte konstigt att jag känner mig halvförkyld hela tiden då jag inte sovit tillräckligt. Har upptäckt att jag är känslig för sånt :-(.
Nåja, får skärpa mig (åsså sitter jag här :-/).

Igårkväll var jag ute på promenad och det var inte alls trevligt :-(. Saknade Eddan sååå mycket!! Det var första prommisen helt själv efter att han inte längre finns. Ensamt, då jag är så van att alltid ha honom vid min sida.
Det är bara att vänja sig....

Vi var på en trevlig kräftskiva i helgen med trevliga människor, otrolig omgivning och vildmarksbad under stjärnhimlen. Sjukt fint har de hemma och man kan inte bo närmare havet. Det skulle vara om man bodde på en båt då. Bilder kommer, men inte idag.

Nä, nu måste jag sova. Pallar inte fler dagar i dvala.

Sov gott!


Helgen är kommen!

Äntligen! Har väntat heeeeeeeeela veckan på att det ska bli helg (gör inte alla det??). Kul att jag då vaknade i morse och kände mig lite halv-krasslig :-(. Har varit täppt i näsan hela dagen och det gör alltid att jag får ont i huvudet. Nåja, det lättar säkert nu när jag ska bege mig ut på promenad runt sjön. Tänkte handla på vägen hem eftersom Sandra ska komma och äta middag hos mig.

Småregnar ute, men det gör mig ingenting för jag har sol i sinnet! Får ju träffa Godingen ikväll å hur kan man då vara annat än glad?!?

Nä, nu blir det prommis och handling. Hade tänkt ta mig en svängom med dammsugaren senare, innan jag får besök.

Puss på er go'a människor!



Tack Emelie!



Jag skrattade så jag vek mig dubbel när jag såg det här klippet. Min svägerska Emelie (fasen vad gamla vi verkar vara när man skriver svägerska...kanske vi börjar bli just det? :-p) tipsade mig - tack! Snacka om start på en fredag! Det finns såå många roliga citat och grabben är så lillgammal att det är skrämmande.
Enjoy!

Rutiner

Nu känns det som att jag kommer få lite mer ordning på träningstillfällena igen. Korpen är slut för i år och då blir det lättare att träna de dagar man vill.
Har ju missat alldeles för många punch-pass efter semestern. Måste bli ordning på det!

Maran var i helgen - så kul! Vi var ett gäng på närmare 30 pers som bodde i kollektiv mitt inne i stan. Hur kul som helst och hur härliga människor som helst! Blev inte lika mycket dans som det brukar bli, men desto mer party ;-). Ser fram emot Hudikmaran sååååå mycket!

Har haft så ont i nacken och bröstryggen i veckan så jag undrar om jag måste pallra mig iväg till en naprapat :-S. När jag sitter och slipar blir jag så störd av att det gör ont att jag måste ta en paus och sträcka lite på mig och knåda lite. Irriterande!

Ikväll blir det ett punch-pass och sedan hade jag tänkt ta mig en prommis. Är så jäkla härligt att promenera på hösten, tycker jag. Frisk luft som tillför en massa energi! :-)

Nä, nu ska jag diska efter middagen. Det blev bacon, stekta ägg och potatis. Me like!

Puss på er!

Jag å Henke

 

Den här bilden bara älskar jag! Henke å Ida.

 

Jimmy och Petra

 

Jonas och Sofia

 

Myyys :-D

 

Mamma å pappa var också där och dansade!

 

Anna och Peter

 

Marcus och Cajsa

 

 


Saknar min bästa vän!


Mitt nya liv

Var ett tag sedan jag uppdaterade (läs: jävligt länge sen) som en gammal vän påpekade för mig (ja, just du Malin ;-)).
Har som inte haft lust att skriva något men nu kände jag faktiskt att jag hade lite inspiration så då är det väl bara att passa på.

Har hänt en del sedan jag skrev sist. Det är ju trots allt över tre månader sedan. I förrgår sov jag första natten i min egen lilla lägenhet :-D. Så härligt att ha ett eget hem. Har bott hemma hos mamma och pappa sedan juni och även om det är bekvämt, mysigt och trevligt så är det samtidigt jobbigt, påfrestande och irriterande. Jag har ju trots allt bott hemifrån i stort sett sedan jag var 15. Man går liksom varandra på nerverna när man är van att få sköta sitt - både som förälder och barn (ehh, det låter som att jag är 10, men att skriva avkomma kändes lite sjukt! Vad fasen ska man använda för ord??).
Dessutom flyttade båda brorsorna hem över sommaren så mamma och pappa gick från att vara två stycken och en hund till att vara fem och två hundar! Jag tycker att det var mysigt iaf att bo under samma tak och hinna umgås lite medans brollorna var hemma.

Sommaren har varit både helt fantastisk och helt hemsk! Otroligt jobbigt att flytta på många sätt - allt man gjort, varit med om och alla minnen man har. Sen är det påfrestande att packa alla saker. Både fysiskt och psykiskt. Jobbigt att inse att det man trott på så länge inte är ens verklighet längre. Även om det var mitt beslut är det inte någon lätt situation.

Dans har det blivit en hel del av :-). En faktor som gjort sommaren fantastisk! Hur kan det vara så jäkla skoj?!?? Dansen ledde till att sommaren blev ännu bättre på det sättet att jag träffade en helt fantastisk person :-D! Så glad!! Har hunnit hitta på en hel del skoj. Paddla kanot, grilla en hel del, dansa (som sagt), bergsklättra (wow!), gå på bröllop (huh, hur hamnade jag där?), festa å en hel del annat kul.

Sommarens jävligaste upplevelse och något jag ALDRIG NÅGONSIN kommer glömma var när jag tog farväl av min allra bästa vän :-(. Eddie finns inte mer i mitt liv och det är så tungt! I fyra år har han varit med på i stort sett allt jag gjort och varje dag har vi varit ute på promenad tillsammans.
Hans kärlek till strumpor gjorde att jag tog beslutet att han inte skulle behöva få så fruktansvärt ont i magen igen. Han hade fest i mammas och pappas tvättstuga och gud vet hur många sockar han svalde. Det blev i alla fall stopp och jag beslöt att om han skulle vara tvungen att gå igenom en operation så skulle jag ta bort honom. Aldrig tidigare i mitt liv har jag tagit ett så jobbigt beslut. Helt fruktansvärt! Känns som att man leker Gud.
Vem har liksom rätten att besluta att någon inte ska få leva längre??? Och att sedan vara med när de dör är överjävligt. Men att inte vara med var inget alternativ. Han kunde ju inte gå igenom det själv och jag hade inte kunnat leva med att veta att jag inte var där och stöttade honom in i det sista. Jag kommer aldrig få en bättre vän! Alltid glad och mitt lyckopiller! Även om han ibland drev mig till vansinne med sina bus och upptåg så var det det som gjorde honom till den härliga hund han var! Känns otroligt tomt att gå ut och gå nu för tiden. Ser som lite korkat ut att gå och hålla i ett koppel utan hund i andra änden.. Det sägs ju att tiden läker och så är det säkert men det betyder ju inte att man glömmer, för det kommer jag ALDRIG att göra! Eddie finns för alltid i mitt <3

Nu står hösten och bankar på dörren och trots att det känns vemodigt att inte ha Eddan med mig längre så finns det ljuspunkter. Både vardagliga och de där extra speciella. Fast det kanske är så att de vardagliga ÄR de extra speciella!?!
Hur som helst ser jag fram emot dem med spänning!


 

 

 

KÄRLEK!