Trött

Blev väldigt less när jag just insåg att jag glömt spara bilderna jag skulle lägga upp. Jag laddade visst upp oredigerade bilder till bloggen.. Alltså blir det inga bilder idag.

Vi har iaf haft en trevlig midsommar! Vi tillbringade den, som sagt, hos Danne. Det blev båtåkning, beachvolley, grillning, sillunch, solning och trevligt umgänge.
Danne lyckades dock skära sig under foten sent på fredagskvällen (natten) så han fick lov att åka in till Akuten i Umeå på natten till midsommardagen.
Vi andra ägnade dagen efter åt promenad med doggsen, surr och sedan lunch/middags-fixning av mig och ♥. När alla åkt hem, utom vi och Emil, kikade vi på fotboll och mös med vovvarna. Efter matchen åkte vi hem eftersom vi tänkt hitta på något dagen efter (igår).
Det blev ett besök i Skuleskogen, där vi gick till Slottdalsskrevan, Näske fädbodar och ut på Törnettholmarna (iaf den första). Var ute i nästan sex timmar och gick. Superhärlig dag :)!
Kommer bilder senare.

Nu måste jag sova, för jag var suuupertrött i morse. Ska bara ringa min goding först.


God natt

 

För en gångs skull hoppar jag i säng före 23. Hade gärna haft Patrik här så jag kunde kramas :(. Får vänta tills imorrn.

 

Mamma och jag ska ta en tur på stan i morgon. Sedan åker vi hem till dem och solar en stund :). Hoppas bara att vädret blir lika härligt i morgon.

 

Natti!♥


Lööööön

Jag blev glad när jag kom hem och såg att ett kuvert från arbetsgivaren kommit på posten. Betyder löning :). Har liksom glömt bort att det var den här veckan.

Håller på att koka ägg. Blir ingen riktig middag idag. Ska dock ta upp en fläskfilé ur frysen så att jag kan marinera imorrn. Blir gott på midsommarafton!

Kört triceps och bröst idag. Körde även lite biceps bara för att det dröjer några dagar tills det blir gymmet igen. Är stängt imorrn och är borta hela helgen (då det f.ö. även är stängt).

Nu blir det dusch och sen ägg!

Jag säger så här




Två saker är oändliga: universum och mänsklig dumhet; och jag är inte säker på universum.

Albert Einstein




Kuckelimuckmeducin

Tacka vet jag Aloe Vera-juice med tranbär!
Den är för mig vad godishallon är för Karlsson på taket - och mer därtill.


Tidsfördriv (trots att jag kanske borde göra annat..)

1. Ditt favoritställe på sommaren?
- Där man kan koppla av men också vara aktiv. Om ska välja ett speciellt ställe är Trysunda helt fantastiskt!

2. Hur spenderar du helst den perfekta sommardagen?
-  Något kul på dagen, t.ex. paddla, klättra, vandra. Ta en paus och fika/äta lunch och kanske ta ett dopp för att sedan fortsätta med aktiviteten. Sedan på kvällen grilla någonstans (helst myggfritt) och umgås.
Man kan också avsluta dagen med en dans :).

3. Vad lägger du helst på grillen?
-  Jag tror nästan det får bli helgrillad fläskfilé.

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
-   Åker till Öland en vecka för dans och party med underbara människor. Ser fram emot det så himla mycket!! Helgen efter är det dansbandsfestival i Härnösand. Sedan har vi tänkt försöka klättra och paddla lite. Sista helgen i juli ska jag och Patrik, Markus och Emelie och Matti och Josefin umgås ute på
Högbonden. Det blir nog supermysigt!

5. Dina bästa sommarfärger?
-   Jag skulle hellre vilja säga "blommigt" än en färg, men om jag måste välja några färger så får det väl bli rosa, vitt och gult. De känns som sommar!

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
-
Regn och mygg (tyvärr) men också ljusa sommarkvällar, dans, sill...

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
-   Jag/vi hade världens bästa barndom! Att få växa upp i lilla Myckelgensjö är jag otroligt tacksam för. Ha skogen som lekplats och cykla på alla skogsstigar, kika på myrstackar och plocka blåbär direkt i munnen. Gå till badstranden och ha fika med (som vi delvis matade fiskarna med. Tro inte att fikat därför inte var gott - tvärtom!). Spela fotboll hemma på gården på kvällarna, hälsa på tant Betty (vår granne) och göra små uppvisningar för henne (dans, gymnastik, teater..allt möjligt). Stapla ved (ok, var inte vår favvo-syssla just då, men det är ändå ett fint minne och dessutom fick vi VARSIN dricka-back efteråt!!). Fika och äta middag på altanen. Bada i "poolen" där vi hade typ 10 cm djupt vatten, hahhaha! Spinka på varandra, leka kurragömma, gunga... Jag skulle kunna sitta här och räkna upp saker hela dagen..

8. Havet, sjön eller poolen?
-   En sjö är nog det jag uppskattar mest. Havet är fint också, men rätt så skrämmande ibland. En havsvik är dock toppen! Pool kommer absolut sist iaf!

9. Vad väljer du i glassbaren?
-
Twister!

10. Vart går din drömsemester?
-    Just nu är det att klättra i typ, Spanien.

KOPERA OCH FYLL I DINA EGNA SVAR! :o)

Ibland är man inte den man vill vara

 

Idag har jag varit på si sådär-humör. Jag tror att en del i det hela är att jag inte rört på mig "riktigt" förrän idag. Har iofs promenerat och "spelat" tennis, men det räknas inte. Körde ben, mage och axlar idag. Tyvärr gick inte baksida lår så bra då det kändes i knät :(.

Nedräkning till semester - 10 dagar kvar och av dem är bara 6 arbetsdagar . Först midsommar!


Just nu:


När min ögon är öppna ser jag dig. När de är stängda ser jag dig och mig

Hade en superhärlig dag igår :). Till frukost blev det lyxvarianten med jordgubbar i filen, äta i lugn och ro och bara ta det lugnt ett tag. Sedan åkte vi och spelade tennis. Eller, spelade och spelade. Jag är inte tillfäckligt duktig för att det ska bli så mycket spel, men vi bollade iaf. Det räckte för att jag skulle bli svettig ;).
Sedan hem och chilla lite innan vi duschade och gjorde oss fina för kvällens middag.
Jag blev bjuden på en riktigt god middag på
Amenta. Sedan fick jag mig några goda drinkar på Hamnkrogen innan vi gick hem.


Idag har vi tagit det riktigt lugnt. Patrik lagade middag medan jag låg i soffan :). Har sett lite fotboll och nu är det dags igen. Brasilien mot Elfenbenskusten.

Känns så skönt att vi snart har semester! Startar med Öland och sedan har vi två hela veckor kvar tillsammans - utan jobb!! N I C E  och jag längtar!

Ett år


Keep on running

När jag kom hem från jobbet var jag inte ett dugg hungrig. Hade turen att få luncha med mamma och hennes kollega Anna, på Arenan och efter det var jag proppmätt! Dessutom kom G, som jobbade hos oss tidigare, och fikade vid tre så då smällde jag i mig en kaka (med mycket choklad :-D ).
Därav den uteblivna hungern vid middagstid.
Jag tog mig i stället en powerwalk och löparrunda. Blev utåt Järved idag. Kul med ny sträcka, men fy vad avgaser det är längs en trafikerad väg :(. Var hur skönt som helst längs vattnet, där gångvägen ligger en bit från vägen, men sedan sprang jag bredvid vägen resten av rundan. BLÄ!
Det gick iaf bra att springa -trots äckliga utsläpp :)!



Beach 2009

Förra året den här tiden såg jag ut så här. Jag har inte riktigt kommit i samma form till beach 2010 :-S.

Den här veckan har jag tränat tre gånger och jag tror att jag skippar gymmet imorgon och springer ist. Eller så blir det en promenad.

Idag efter jobbet blev jag bjuden på mat hos mor och far. Markus gjorde wokgryta och nudlar. Mycket gott! Sedan gick mamma och jag in till stan och när mamma vände och gick tillbaka gick jag och tränade.

Mor min ja, hon är ju rolig. Hon sa att vi skulle cykla in till stan och träna båda två efter middagen, men en stund innan vi skulle starta hemifrån kom hon på att hon redan hade cyklat in och tränat en gång idag. YYYYYR! Därför blev det en promenad i stället. Då fick ju Nova sin kvällsprommis också.

 

Nej, nu ska jag laga till kycklingen jag tänkt äta till middag, innan jag blev erbjuden mat på annat håll. Sedan blir det en dusch och efter det SÄNGEN! Bytte sängkläder igår och det är så jäkla skönt att lägga sig under täcket då. Fönstret har varit öppet och kylt ner rummet och sängen så man fryser lite när man lägger sig, men sedan blir det så härligt varmt och gott under täcket. Luktar gott gör sängkläderna också! Mmm, längtar! Bäst att sätta fart så klockan inte blir så mycket.

 

Puss

 


Träningsvärk

Körde ben i måndags för första gången på två veckor, eftersom jag haft ont i knät, och det kändes både igår och idag. Skönt!
Igår tränade Markus och jag. Det blev bröst och triceps. Ikväll blir det biceps och rygg - det betyder belly back! Gud vad stum jag blir av den! Känns som att jag har två limpor bak på ryggen efteråt.

Nu - jobb!

Mormor Nova

10 små barnbarn har Nova numera. Både bruna och svarta små-valpar. Är inte lätt att inte bli sugen!! Men jag ska vänta tills jag inte längre bor i en liten lägehet.

Jag ska länka till bilder på hemsidan när det kommit upp några. Ni kan ju
kika in ändå så länge om ni vill.

Inte världens bästa bild, men dock VÄRLDENS BÄSTA HUND!

Saknar dig!!



By the ocean

I lördagskväll körde jag upp till Danne och Patrik. Så härligt ställe alltså.



 

 

Grabbarna skulle testa Emils vindsurfingbräda.

 

Det krävs tydligen tre stycken för att ta på sig en våtdräkt..

 

Danne var duktig!

 

Werner övervakar husse på brädan.

 

Sedan blev det en tupplur. Som vanligt!

 

I söndags jobbade grabbarna.

 

..medans jag och Werner slappade.

 

Hjärtat skruvar ihop glasdörrar.

 

Det var det!

Nu är det minsann god natt för lilla mig.

 


Love it is


Snart får det vara nog

Är less på att det är ett sådant hattande fram och tillbaka. Vill ha en vardag så att inte helgerna blir SÅ himla "viktiga".
Vill ha ♥ hos mig jämt.


Jippi

Ser att headern funnit sin plats. Den förra jag gjorde med text såg inte ut så där. Den var snyggare, men jag får nöja mig med den här så länge. Nu vet man ju iaf hos vem man hamnar när man kommer hit : ).



Svartvit

Har läst min tidining om fotografering idag. Vet inte om jag blivit klokare eller ej. Krävs lite exprimentering och det går inte direkt att testa var och hur som helst eftersom det krävs lite olika situationer att testa på. Jag ska dock läsa vidare (får se om det blir idag eller någon annan dag) så får vi se om jag lärt mig nåt. Det är en sak att teoretiskt veta och en annan att omvandla det i praktik.

 

Om ett tag ska jag åka norrut. Blir till att spendera lördagskvällen vid havet. Saknar hjärtat mitt så det blir toppen : )!

Ha en härlig lördagkväll! ♥


Jordgubbar och vaniljglass

Tänker belöna mig själv lite. Ska alldeles strax äta upp rubriken. Det som står där alltså. Har sprungit runt sjön och det är faktiskt fredag!
Skjutsade Patrik till Danne för de skulle sjösätta hans båt. Jag har P's bil och kan ragga runt på stan som den raggare jag är :P.

Chefen var ledig idag så jag har varit själv på jobbet. Rätt skönt att vara ensam faktiskt. Skulle va trist att alltid vara det men ibland så! :)

Nä, nu blir det gott-gott och sen ska jag nog kolla på nåt kul som gått på tv. För er som inte vet så har jag ingen tv och har ingen aning om vad som sänds på tv nu för tiden. Ska kika lite på alla kanalers hemsidor så får vi se om nåt verkar kul.



Kvällar

God natt! Har gått igenom min garderob litegrann och försökt tänka igenom om det är något särskilt jag behöver inför dansveckan på Öland. Ev. ett par shorts och leggings.

Nä, nu kvällar jag!

Tröttis

Känner mig riktigt seg idag. Trött i morse och det har hållit i sig, så klart! Vaknade dock med världens bästa så dagen kunde inte fått en bättre start :)!
Gick och tränade efter jobbet och har precis ätit middag. Jag sa ju det - SEEEG!

Ska ta mig en dusch och sedan kolla igenom min garderob lite inför Öland. Om jag ids. Kändes som en bra idé när jag var på väg hem men nu vet jag inte..

En kopp te blir det i alla fall!

SOOOOL hela dagen lång : D! Man kan ju undra hur trött jag skulle varit om det varit mulet..

Borde ta mig i kragen och fixa i ordning headern också.. Attans!

Lägger in en bild på en riktig guldklimp, så kanske jag bli piggare : )


Fint besök

Om ca en timme kommer Linn och hälsar på  :). Ska bli så trevligt att få surra och höra hur hon har det. Blir fruktsallad och vaniljglass till fika :D.


Hjärtat..

Jag vill ha dig nu och för alltid.
Bara så du vet
är det du och jag i evighet.
Somna på din arm.
Vakna i din famn.
Höra dig säga att du älskar mig.

Hålla din hand när vi går
se i dina ögon att du också förstår
att det här var meningen.

Jag älskar dig.






Återigen måndag

Igår morse åt jag frulle och sedan satte jag mig i bilen och styrde volvon mot Härnösand. Fungerar inte med en helg utan kärleken ♥. Han blev väldigt glad när jag ringde på dörren : ).

Idag är det dock måndag igen. Har varit trött hela dagen. Gäspat och haft mig. Tränade efter jobbet och tänkte spela match, men jag har tänkt efter nu och bestämt att jag inte ska riskera knät. Även om det är jäkligt roligt med fotboll så är det inte värt mitt knä.




Solsöndag

Solen skiner idag med : ). Känns varmare än igår och det verkar inte blåsa lika mycket (åtminstone inte när man bara öppnat balkongdörren : P). Hääääärliga tider!

Hade så himla trevligt igår. Hanna och Nille har fått suuuperfint!! Helt otroligt. Är superavis! Men de har verkligen jobbat hårt med huset och sen är de så fina! Verkligen värda sitt fina hus.
Hanna var otroligt vacker med magen i vädret! Kändes lite konstigt i början eftersom jag inte sett henne på så länge så magen kändes som en kudde hon glömt att ta bort under tröjan. Hihi! Ska bli spännande att se vad för liten monchihi som kommer ut : ).
Tack tack för en mysig kväll!!

Åker bort

Nu åker jag och hälsar på Hanna och Nille :).

Hoppas att ni alla får en häääärlig lördagkväll!

 


Hålla hand


Morsdagspresent

Måste bara visa vad mamma fick på morsdag.

Fint va?!


Hoppsan


I morse skulle jag upp 05.40. Det var i alla fall vad jag ställt alarmet på. Jag vaknade 06.33 och kikade på klockan. Tänkte att den snart skulle ringa så jag kunde slumra en liten stund till (jag fattade inte att klockan var 06 och inte 05).
Vaknade senare av att jag fick ett mess där Kattis frågad om jag skulle komma snart. GAAAAAAAH! Klockan var 07.15. Vi skulle samlas 7! Jä**ar i min låda vad jag fick bråttom. Hann inte äta frukost och inte heller känna på temperaturen ute. Kikade dock ut och såg att det var klarblå himmel. Drog på mig ett linne och korta byxor. Rafsade med mig en tunn långärmad tröja och min Norröna-fleece. Den är rätt tunn men skön. Ett par byxor hann jag få med också. In i bilen och iväg!

Väl framme, 30 min senare, höll jag på att frysa ihjäl. Fick gå till bilen och ta på mig alla kläder jag lyckats få med mig -och ändå frös jag! Det blåste som tusan och vi satt under ett party-tält ( I SKUGGAN ) och hade vaccinationskontroll. Alla papper, kataloger och pengar höll på att blåsa iväg hela tiden så det gällde att ha koll.
Som tur var stängde vi insläppet vid 12 så jag kom hem till mor och far strax efter 13 och la mig på mammas säng och slumrade en stund. Skönt! Hade gärna slumrat en stund till för det tog så länge innan jag kunde slappna av eftersom jag fortfarande frös om händer och fötter.
Mamma väckte mig en halvtimma efter jag lagt mig och sen for vi och tränade. Jag åkte bil och mamma cyklade :). Duktiga mamma!

Ska snart hoppa in i duschen och sedan äta middag. Ska åka och hälsa på Hanna å Nille ikväll. Ska bli så himla trevligt :D! Ser verkligen fram emot det!!

 


Favvo!


Stockholmssöndag

I söndags gick vi till Vinterviken (som jag skrivit tidigare). Härligt väder och lika härligt sällskap : ). Ja, ni ser ju själva;

 

 

Fina Charlotte

 

Jocke

 

Vi fikade i denna mysiga "trädgård".

 

Wille-man sov gott

 

Storstadshare

 

Notera den lilla glad-skiten i vagnen : )

 



Konstigt

Skrev  nyss ett inlägg, som försvann. Bara så där! Fattar nada.. Jag tycker det har krånglat lite väl mycket på sista tiden här.

Ikväll kommer iaf Patrik upp. Längtar!!! ♥

Rätt mycket att göra på jobbet så jag försöker jobba in fredagen innan Öland (och SEMESTER!). Blir nog inga problem.

Nu ska jag borsta tänderna och börja bege mig mot jobbet.

HA EN BRA DAG :)!


Lite nytta

Har tvättat och tränat idag. Dammsugit har jag och städat toan har jag också hunnit med.
Har tränat tre gånger den här veckan, dock inte ben eftersom jag har ont i knät efter matchen i måndags. Typiskt. Verkar nästan som att jag får ge upp min fotbollskarriär. Känns inte värt det om jag VERKLIGEN skulle göra illa knät. Som det är nu känns det "bara" veckan efter - inte just när jag spelar. Konstigt?


Helgen i Stockholm var härlig :). Vi åkte ner i torsdagskväll och kom fram vid halv ett på natten. Hade varit framme tidigare om det inte var för att de höll på med vägarbete -endast ca 2,5 mil innan vi var framme. Sov hos sötisen Sofia. Hon är så rar! Dagen efter klippte vi oss på hennes fina salong. Snygga blev vi (snyggare :P, hahaha).

Vi inhandlade lite klättergrejer på fredagen också. Jag köpte mig ett par klätterskor. Jäklar att de ska vara så himla osköna! Trånga och jävliga. Men bra klättrar man (hoppas jag :-S).
Tidigare har jag lånat ett par av Patriks klätterskor och de har varit "sköna" eftersom de varit ett par storlekar för stora. Kan säga att jag förstår varför han har med sina foppa-tofflor upp och byter mellan lederna. Jag har ju kunnan knalla på rätt okej i hans klätterskor tidigare, men nu blir det nog ändring på det..


Åter till helgen; efter en sväng på addnature och systemet åkte vi ut till Patriks bror Joakim och hans härliga lilla familj! Där fick vi supergod middag! Ett glas vin eller två och lite surr så var kvällen gjord :D! Mysigt!

Wille fick en Xylofon i födelsedagspresent av farbror Patrik och mig.


Han var återigen lite skeptisk till oss i början.


Mamma och pappa fixar mat medans Wille fixar...frillan??


Willes bästis Stinky kommer nog aldrig ikapp..

 

Lille charmknutten!

 

Fiiin

 

Vackra Sofia!

 

 

 



Lördagen spenderades promenerandes (öhh, hur lät det där egentligen..). På söder och Gamla stan (tror jag - är inte heelt hemma på alla delar av huvudstaden, hahaa). Åt sen lunch på Vapiano och sedan blev det en sväng i några affärer och sedan begav vi oss hemåt.
Vi beställde mat och jag och Challe åkte och hämtade. Hon skulle guida mig hur vi skulle köra dagen efter när vi skulle till Årsta, men körde fel själv. Hihi! Blev en sightseeing i Cittran :-D.
Mycket god middag blev det iaf! Lammfilé, råstekt potatis, sås och grönsaker. Åsså ett glas rödvin. Tipp-topp!


Lördagmorgon.

 

Mor och son

 

Mys efter gröt.

 

♥ Och sen kom pappan hem ♥

 

Joakim och Wille

 

Väldigt växlande väder. Ibland regn och i nästa minut strålande sol.

 

♥:at

 

Förklarar nåt...

 

Hålla hand..

 

Mysigt

 

Still walking

 

Efter lunch på Vapiano

 

En av de, typ fyra, bilderna jag är med på (av ca 500 bilder) :P


På söndagen var det strååålande sol och vi tog en promenad till Vinterviken. Mycket fint var det där! Avslutade prommisen med en fika i en trädgård. Jättefint och mysigt! Wille var på sitt allra bästa humör när vi gick hem och höll låda i vagnen hela vägen tillbaka :-D.

Det var helgen det! Mycket mysigt och trevligt. Både hos Sofia och fam. Selin-Eriksson. Tusen tack ska ni ha för att ni vågade släppa in oss i era hem ;).


Hade tänkt lägga in bilder från söndagens prommis också, men jag måste nanna kudde nu. Ska hämta upp tvätten i morgonbitti innan jobbet.

Sov sött söta!

Inte min grej

Kanske skulle ge upp det här med designen av bloggen. Jag blir galen! Får se om jag återupptar djävulskapet imorrn.

Har inte bara sysslat med bloggen ikväll. Har även laddat in bilder från helgen på datorn och fixat till några av dem. Ni får ev. se i morgon.

Sängen nästa! Väntar bara på ett god natt-samtal från hjärtat :)..

*^+)8/&%&¤¤¤&/&?¤"#"!#¤%&/_><)&&%¤¤¤&!?=)(!!

åååååååååååååååÅ! Jag blir galen!!!!!!!!!

Vad har hänt?

Haha! Ser ju helt knasigt ut här nu! Hmm.. måste försöka klura ut vad det är för fel.