Sjukt härlig låt



Kanske inte världens bästa "skynda-skynda-packa-låt"...
Fan, jag gör som när jag var yngre och skulle städa. När mamma kom in i rummet satt jag och läste gamla serietidningar och brev. En massa rat utspritt runt omkring mig och en värre röra än innan jag började..
Det är inte så konstigt att det är värre här just nu, än vad det var innan jag började, men det är så svårt att hålla reda på vad som ska göras och se vad som är opackat och borde tas omhand först. Jag blir helt yr i bollen!
Jaja. Är så trött också att det känns som om ögonen torkar ihop snart. Ska ta mig en dusch och sedan hoppa i säng.

F.ö. första kvällen på en vecka som jag måste sova själv. Vad bortskämd jag blivit! I en hel vecka :)! Jag gillar att bli bortskämd på det sättet. ♥

Inte riktigt tid..

Händer mycket nu så jag har inte haft (läs: tagit mig) tid att göra något inlägg här. Inser ju nu iaf att jag glömde länka till Andreas sida när jag fick Bloggawarden. Ursäkta!
Andrea är min kusin, för er som inte vet. Kika gärna in på hennes fina blogg!

Har varit på bröllop sedan sist. Per och Frida gifte sig! Var himla skoj och fina var dom - nanting! Vi kom i säng kl 5 på söndagsmorgonen så ni förstår att det var fart på bröllopet ;).

Sedan har jag fyllt år. Hela 26 år gammal är jag. Fick en massa fina presenter. Bl.a. en Marmot-sovsäck av Patrik, Leilas "One more slice" och pengar av farmor (är sååå himla sugen på att baka nåt, men jag får lov att vänta tills jag bytt boende), pengar av mina kära bröder med respektive. De var visst öronmärkta att användas till en cykel. Mina kära bröder var dessutom skyldiga mig pengar, båda två, och det verkar som att jag fick dom pengarna i present också. De var nämligen också öronmärkta till en cykel. Markus var väldigt stolt när han sa: Visst är vi bra som sparar ihop till en cykel åt dig!
Jaja, så kan man ju också se det. De var inte slöa och slappa när det gällde att betala tillbaka för att de bara är så (i normala fall också), utan för att de inte kunde avslöja att jag skulle få dem i present senare. Mina egna pengar. Eller sp var de EXAKT lika slöa som vanligt och kom på att man inte kan vara skyldig ett födelsedagsbarn pengar :-S. eller nåt. Hahahaha! Dom är roliga dom! :-D
I alla fall, fick också en jättefin rese-hårfön, pengar och ett presentkort på en Italiensk restaurang här i stan. Allt av mor och far :).
Fick mer saker, men nu måste jag återgå till att packa. Och packa om. Och byta plats på saker. Ja, ni förstår kanske hur det går får mig (särskilt med tanke på att jag sitter här..).

Award


Tack Andrea för blogawarden :)! Med den följer dock en svår uppgift -tycker jag. Man ska nämligen skriva 7 intressanta saker om sig själv :-S.
När det är gjort ska man ge den vidare till 7 andra bloggare.

Då, till den svåra uppgiften:

1. När jag är lycklig och omgiven av människor jag älskar, har jag en tendens att bli en liten clown.
2. Jag älskar fiskbullar (i hummersås), potatis, smör och tomater till. Mina bröder och pappa kallar dem dock för snuskbullar.
3. Jag kan inte bli full. Blir bara illamående.
4. Innan jag träffade Patrik hade jag varken ätit kräftor, majskolvar eller sötpotatis. Jäklar vad man gått miste om god mat!
5. När jag var liten ville jag bli cirkusartist eller - hör och häpna - sköldpaddsuppfödare.
6. Jag har svårt att ta kritik på ett bra sätt. Tycker också att det är svårt att ta emot beröm (även om det så klart är mycket trevligare ;)).
7. Blommigt är min grej så när jag kollar på kläder blir det lätt mycket blommigt i provhytten. Försöker dock variera mig lite när jag väl köper nåt.

Sådärja! Nästa uppgift. Blogawarden ger jag till:
Linn, Emma, Sandra, Isabelle, Malin, Isabell och Emelie


REGLER:
Som Awardvinnare ska du kopiera in Awardbilden i din blogg, för att visa att du har fått den. 
Tacka och länka tillbaka till den du fick Awarden av.
Ge Awarden till 7 andra bloggsystrar/bröder och länka till dem. 
Skriva 7 intressanta saker om dig själv.


 

Nu blir det ett träningspass med mor på Steppis.



Torsdag

Idag klev jag upp halv sju för att hinna hämta upp tvätten innan någons tvättid startade kl. 7. Jag är trött, men idag är det torsdag. Det betyder fredag i morgon :). Och fredag, det betyder Patrik!

På lördag ska vi på bröllop. Per och Frida gifter sig i Själevads kyrka och sedan är det bröllopsfest i Billsta. Kommer bli riktigt trevligt!
Jag har ju helt glömt bort att berätta om möhippan jag  var på! Det var för två helger sedan och lördagen startade med att Frida fick spöka ut sig i blåställ, rosa pumps, en ryggsäck, cyklop och flygarmössa. Med denna utrustning fick hon köra hemifrån på en brun gammal moppe. Längs vägen stod alla vi som var med - utklädda så att hon inte skulle känna igen oss. Hon fick saker av oss och det hon haft med sig från början blev utbytt eftersom.

Sedan åt vi en god sallad och jordgubbar med vaniljvisp vid vattnet innan det var dags för ponnytrav. Superskoj! Gissa vem som vann?! Jo jag (läs: Barbie)! Bästa ponnyn hette Barbie och vi blev ett team ;). Man kan säga så här att Barbie gjorde allt jobb. Jag behövde inte anstränga mig mycket!

Efter ponnytravet åkte vi till Happsta och badade bubbelpool och bastade. Alla fick varsin ansiktsmask och gjorde hårinpackning. Sedan fixade vi alla till oss. Frida fick så klart specialbehandling och specialkläder ;).
Vi åkte vidare till foten av Bjästabacken och där väntade svensexegänget. Hamburgergrillning, lekar och sång blev kvällens ledord och vi åkte hem vid ett-tiden. Blev en härlig dag!

Jag laddar upp bilder vid ett annat tillfälle, har inte tid nu.

Ha en fin dag alla söta!



Det löser sig, sa gubben och sket i vasken

Idag har saker och ting verkligen börjat ordna upp sig. Krånglet med lägenheten jag bor i nu finns inte mer, och dessutom ringde hyresvärden för lägenheten vi hoppats på och sa att den var vår!! :) Wiiiiiiihooooo!
Kommer bli lite tight med att hinna flytta från ena läggan till den andra på typ samma dag. Ev. måste jag kanske t.o.m. flytta sakerna till mamma och pappa för att hinna städa här. Och sedan flytta grejerna till nya läggan dagarna efter.. Jaja, det löser sig säkert!

Ser himla mycket fram emot att flytta!
En annan rolig sak är att det går framåt med Patriks flytt (läs: jobb) också. Absolut inget bestämt men det händer i alla fall saker. Hur de sedan utvecklar sig är en annan sak.

Jag känner mig t.o.m. nöjd med att ränna upp och ner för trappen till tvättstugan idag. Allt tack vare dagens samtal om lägenheter.

G L A D !

 

Btw, för er som undrar, lägenheten är en tvåa på 64 kvadrat med inglasad balkong, centraldammsugare, golvvärme och diskmaskin. Ligger på Nytorgsgatan (nygatan) och inflytt blir den 1/9. ;)


Onsdag



Idag skulle jag gärna velat ha den här frukosten igen -à la Patrik. Känns som att det kunnat slinka ner fint.

Nu är det iväg till jobbet. Ska bara borsta tänderna först. Efter jobbet blir det tvättstugan och packning. Ev. kommer Sandra också.

Ha en bra dag!

Natti, vänner

Var trött i morse och senare på jobbet, så nu blir det sängen för mig. Var och kikade på Mattis match med mamma idag. De förlorade med 1-2. Inte rättvist, men så är det ibland.

Saknar dig hjärtat!


Huvudvärk, helt plötsligt

Var och tränade med mamsen på StepIn och efteråt fick jag skallebank :(. Dricker lite vatten så får vi se om det försvinner.
Körde ben idag och det kommer nog kännas imorrn eftersom jag inte tränat så regelbundet på senaste tiden. Fy mig! Tog mig iaf en löparrunda på Högslätten i lördags. Gick jäkligt bra :) - förutom att jag inte hittade rätt spår så jag har ingen aning om hur långt jag sprang. Jag kom liksom av skidspåret och hamnade på en grusväg. Var inte lätt att veta var jag skulle ta av igen så jag sprang den hela vägen tillbaka och sedan hem. Det var en trevlig karl som förklarade vägen för mig innan jag startade, men han var tydligen inte så säker på vart han själv sprungit för han sa till mig att jag skulle svänga av vägen när jag kom till nåt vatten, men jag såg inte en enda droppe på hela vägen!
Nåja.

Nu ska jag återigen ta tag i att packa lite här hemma. Har inte hört nåt av hyresvärden än, men de som har lägenheten skulle ringa honom idag så förhoppningsvis ringer han imorgon.


Bilden är från midsommardagen då vi var i Dannes stuga.

Ett år utan Glädjen

Igår var det ett år sedan Eddie försvann ur mitt liv :(. Han tog med sig en del av mig som aldrig kommer tillbaka. Men den delen av mig tillhörde honom helt och fullt. Bästa hunden. Glädjen!

Saknar dig kompis! ♥


Äntligen en tvåa!

GLAAAD!! Verkar som att vi har en tvåa fr.o.m. 1/9. En mysig sådan, dessutom - jippiiiiiieeee! :-D Är inte helt 100 klart än, men typ 97%. Skulle bli väldigt snopen om det blir så att vi inte får den.
Längtar!

Jag och P har handlat, lagat mat och städat lite nu innan Sofia och Hasse kommer. Vi ska snart gå och möta dem. Har druckit varsitt glas rosé så det blir ingen bilkörning.

:-)

Sent igår - tidigt idag

Var och dansade till Shake på Kovland igår. Mycket bra! Meeeeen trött idag! Kom hem halv tre och somnade inte förrän tre. Klev upp kvart i sju för att hinna packa väskan för helgen.
Åker ju till Härnta efter jobbet :)! Sofia och Hasse kommer upp från Sthlm och ska bo hos oss. De ska på bröllop imorgon, men umgås hinner vi ju ändå!
Ikväll blir det mys och imorrn ev. dans till Blender på Forsmo.


Nä, nu ska jag sätta fart (igen)! Ha en härlig helg raringar! :-D



Trance Dance

Malin, minns du? Våra barbies hade disco till Trance Dance. Jag tyckte de var superbra :)! Kassettbandet spelades många gånger.




Midda på staaan

Har ätit en riktigt god middag på Olles med familjen :)! Mycket mysigt! Vi fick ett presentkort allihopa av moster Bea med familj, så vi passade på att utnyttja det en dag då vi alla fem kunde samtidigt.

 

Igår såg jag och Patrik på en film från när vi var små. Den är lika bra varje gång :-D! Jag lämnade in den på Expert förra veckan för att de skulle lägga över den på DVD. Tyvärr blev inte kvalitén bättre av det. Vi har sett sönder VHS-bandet så nästan hela filmen är svart-vit numera. Den är dock, som sagt, lika rolig ändå! Man blir lika förvånad varje gång över vad brett vi pratade :). Synd att stora delar av dialekten försvunnit. Hörs iofs att man kommer från Anundsjö, men det är inte lika tydligt som det en gång var.

En av de mest klassiska uttalandena från filmen:

"Jag stamp´än har´n inni arslä på dä"

"Då stick ja´n i pungen på du"

Klockrent!! :-D hihihi.

Jag är imponerad av Patrik att han såg hela filmen med mig :). Var så härligt att han kom upp igår! Det var precis vad jag behövde.

 

Nä, nu ska jag fortsätta att fixa här hemma!

 

 


Min bästaste bästa

 

Jag saknar dig fortfarande så himla mycket.


Filmkväll

Snart hämtar min lillebror mig för filmkväll med La familia hos mor och far. Skippade träningen idag, då jag var nog blöt när jag kom hem från jobbet. Regnat heela dagen idag.

Nä, nu är nog bror snart här!


Sol idag

Ska strax gå till jobbet. Igår verkade det sannerligen inte som att solen skulle vara framme idag - på en, i stort sett, blå himmel. Me like :).
Idag ska jag träffa Sandra och fixa och trixa lite ;). KUL!

 

Ha en bra dag!


Se (och prova), men inte köpa

En jättesöt blus (H&M) 249:-

 

 

Superskön tröja (H&M) 199:- (tror jag)

 

 

Suuupersnyggt linne (H&M) 299:-

 

Visst var jag duktig som inte köpte nåt :)! Men sugen var jag..


Läsning it is

Tänkte ladda upp bilder, men det tar så f ö r b a n n a t lång tid så jag tar en bok och lägger mig på sängen och läser ist. Visst ja, det blir bok varvat med tvättstuga.


Kan det inte vara enklare ibland?

Nu är jag less på den här lägenheten! Vill genast ha någon annanstans att bo. Gärna ett fint hus vid vattnet. Det duger också med en tvåa att hyra.
Varför kan inte någon, vem som helst, bara ringa och säga att de har ett jättefint hus till salu, som inte kostar skjortan. Och att de bara vill att vi ska ha det. Verkar det osannolikt? Ja, men då får jag väl nöja mig med den där tvåan jag söker då.. ;).

Nog med gnäll.

Grattis mamma!


 

Idag fyller min mamma år ♥. Hipp hipp, HURRA HURRA HURRA HURRAAAA!

Dagen till ära bjöd hon (och pappa) på grillad oxfilé. Mumma!!

Hoppas dagen varit till belåtenhet :).

I ♥ U!

 


Från stugan

 

 

 

 

 

 

 

 

Finaste!

 

 

 

 

Vi blev jagade av en mås

 

..sa ju det!

 

Han gav inte upp så lätt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Storlommen

 

 

 

Bad på Kärleksön

 

 

 

 

 

Två lugna, sköna dagar hade vi! Det behövdes efter Öland och dansbandfestivalen i Härnta.

 

Åå, jag vill ha semester jämt. Eller nä. Skulle nog bli tråkigt i längden. Det räcker om jag får bo med hjärtat mitt!