Länge sedan nu..

Har varit kass på att uppdatera - jag vet! Men hösten är här och det känns som att jag inte orkar mer än att jobba, handla, laga mat, gå med vovven och sedan sitta framför tv:n en stund innan vi går och lägger oss. Mörkret kommer sakta men säkert närmre, och närmre. Kryper inpå och snart är det mörkt hela dagen lång. Den tiden av hösten klarar jag mig faktiskt utan. Jag måste ha ljus och solsken för att hålla mig pigg och (nåja) alert.
Men men, den här årstiden är vi väl snart förbi, hoppas jag. I år vill jag ha en vit jul, så det så!

Jag har hunnit gå fyra gånger på buggkursen. Nu börjar det bli lite roligare med lite mer turer att välja på. Iofs är det ju inte jag som väljer vilka utan killen som för (även om jag önskar att det ibland var jag och kanske till och med ÄR det jag som för ibland :-S).
Är lite svårt att träna mellan kurstillfällena. Tompa är inte så lätt att bugga med eftersom han inte kan och Eddan är nog inget alternativ. Det ska nog gå ändå.

I lördags var jag på lille Miltons dop. Var trevligt att träffa släkten och särskilt de små kusinerna. Som de växer! Oscar har hunnit bli hela sex månader och är redan en liten charmör!
På söndag ska jag på ett dubbel-dop då två till av mina kusiner ska döpas - Anton och Alice.

Idag har Sandra och lilla Hera varit hos oss. Vi gjorde supergod kycklingsallad och promenerade runt sjön. T kände sig krasslig så han såg på tv. Kanske lika bra för så mycket kackel som det var under hela promenaden hade han nog inte stått ut med. Det är bara till för tjejöron (okej, Eddie fick härdas lite, men i ärlighetens namn slår han dövörat till rätt ofta så jag skulle tro att han gjorde det då också).

Det är så mycket jag tänker att jag ska skriva här när jag inte sitter framför dumburken, men när jag väl har satt mig är allt som bortblåst. Typiskt.

Nu blir det nog sängen för mig. Är inte van att vara vaken så här länge så i morgon blir det nog stora gäspningar ändå fram till lunch.

Sov gott alla söta!

P.S.
en härlig låt D.S.

Ansiktsbehandling

Kom nyss hem från en lyxbehandling man inte får så ofta. Man borde unna sig en ansiktsbehandling oftare. Jag har bara varit på en tidigare så detta var min andra och man känner sig otroligt fräsch efteråt.

Känns lite konstigt att bara kasta sig in i nästa tanke (egentligen det jag tänkt på hela dagen).. Emils begravning var idag. Jag kunde inte närvara och det känns jobbigt att jag inte var där och delade dagen med hans familj och vänner.
Att jag inte var där betyder inte att jag inte tänkte på dem! Hoppas att de kan se ljus i saker runt omkring och de familjemedlemar och vänner som fortfarande finns kvar.

Alldeles för sällan är vi tacksamma. Oftast ser man problem och måsten och klagar högljutt över saker man är missnöjd med . Varför är vi så? Kan människan aldrig vara nöjd? Vänner, familj, husdjur, tak över huvudet, mat... Det finns så mycket att uppskatta och vara tacksam för.
Å andra sidan skulle det inte vara bra om man bara fann sig i sin situation, för trots allt finns det alltid dem som utnyttjar andras välmående och gör elaka saker.

Jag är i alla fall tacksam för att jag har kloka, fina, varma människor i min omgivning! TACK för att ni finns!

"You don´t know what You´ve got, til you´re missing it a lot"
Meningen säger ganska mycket och passar bra i detta inlägg. Den tillhörande låten kan du lyssna på
här.

Wall-E

Ikväll har jag, T och Vickan varit på bio och sett den kritikerrosade pixarfilmen Wall-E och jag måste erkänna att jag förväntade mig en enda lång skrattattack. Jag väntade, och väntade....och väntade. Den var inte så kul! Det roligaste var den lilla animerade kortfilmen innan den "riktiga" filmen började. Trist.
Nåja, nu väntar jag på att Madagaskar II ska komma.

Igår blev det en joggingrunda runt sjön, och ikväll likaså, med skillnaden att T inte rullade på cykeln bredvid idag. Han låg i soffan och kollade på idol.
Då passade E och jag på att köra intervaller. Känns som att jag kan ta ut mig mer då...har liksom aldrig riktigt gillat det där med att springa i ett sträck. Men, det blir kanske bättre med det med.

Nä, nu blir det sängen.
Sov gott!

En vecka

Dålig på att uppdatera -jag vet! Men jag har inte orkat den sista veckan.

Helgen som var, var Maria här och hälsade på :-D. Såå mysigt! Vi var hos farmor och bakade, vilket verkar bli en tradition. Älgjakten pågår för fullt och vi kollade på när de styckade en ko (älg alltså). Det har jag sett många gånger tidigare, och M tyckte att det var skoj :-).
När jag och min kusin Sandra var små var vi ofta hos farfars när det var jakt. Vi låtsades också stycka -med bordsknivar. Gick väl sådär, men det sysselsatte oss för en stund.

I veckan har det varit fullt upp på jobbet, vilket är väldigt bra, men stressigt!

I helgen blir det maran :-D! Så kul! Jo föresten, i måndags började jag på buggkurs -äntligen! Har försökt få gå i flera år, men är alltid för många tjejer med. Så nu hoppas jag få lära mig att bugga.

Just nu ska jag bege mig på promenad med Eddan. Blir skogen och elljusspåret upp till Bergsjön, eller nåt. Hoppas vi slipper älgjägarna.

Ska uppdatera med bilder från baket senare


Ba ba ba ba

I morse vaknade jag med en verkligt glad låt på hjärnan. Det var det första jag tänkte (..eller sjöng?) när jag slog upp ögonen. Måste nästan betyda att man vaknat på rätt sida ;-).

Redan torsdag och det betyder att det är fredag imorgon -jippie! T och jag funderar på att gå och se Arn imorgonkväll. Det hade varit mysigt. Får se hur det blir...har inte ens kollat upp biljetter än.

Fortfarande full fart på jobbet och i går kväll var jag på SSRK-möte. Det och bion i tisdags "tvingade" mig att kliva upp tidigare och gå runt sjön med Eddan igår morse och i morse. Kändes jobbigare igår än idag. Jag vaknade ju som sagt med en glad låt på tankeknölen plus att det var sol. Jag tycker om solen :-D.

Idag är jag lat. Jag har varit och storhandlat, men inte mycket mer. Jag hade lovat mig själv att Eddie och jag skulle ut i skogen och apportera, men jag orkar verkligen inte! Skämmes! Det får bli en vanlig promenad i stället.
Det har ändå blivit för mörkt för att träna i skogen nu.

Jag borde dessutom laga middag. Orkar inte! Blir nåt annat lätt i stället. Man får faktiskt vara lat ibland!

T är på Q och gör en bur som lillen ska ha i bagaget. Mycket säkrare så - både för honom och för oss. Han är duktig.
T alltså!

Nä, nu blir det "middag" och en prommis.