Med mamma och Nova

Från i söndags :)


Fina vill-ha!

Toppar , Michelle 3/4 Woven Top , Mama-licious - NELLY.COM


359:- på Nelly.com




494:- på asos.com



Det känns egentligen inte som att jag vill lägga så mycket pengar på kläder jag inte kommer ha under så lång tid, men nåt fint bör man kanske unna sig för att inte se ut som en gubbe med ölmagen synligt hängades under den för korta tröjan.
Vanliga basic-tröjor och linnen kan man köpa var som helst. En lite längre modell och en storlek större funkar alldeles utmärkt! Egentligen är problemet byxor. Mjukisbyxor vill man ju helst inte gå i jämt (ehh - jo! Fast särskilt snyggt ser det ju inte ut..) och här i stan finns tyvärr inte något stort utbud av mammabyxor. Ett par har jag införskaffat mig och det var på det enda stället de säljer kläder för gravida här. Byxor vill man ändå kunna prova, känns det som. Jag har aldrig haft särskilt lätt att hitta byxor som passar. Iofs har problemet tidigare varit att min midja varit för smal för min rumpa, men jag tror inte riktigt att jag har det problemet just nu.. ;).

Jag imponerar på mig!

Att man kan vara så ordningsam av sig -utan att ens veta om det. Letade i mina pärmar efter papper på ett sparande jag har och såg vad himla duktig jag faktiskt är på att hålla ordning på mina papper!
Faktiskt förvånad över att jag satt in allt så snyggt och prydligt. Jag hade t.o.m. kvar pensions-pappren (ni vet de som kommer i det orangea kuvertet) sedan 2004! Vet inte vad jag ska ha det till egentligen, men det är ju roligt att jämföra lite och se att jag faktiskt har lite pengar att få ut när jag blir gammal och grå. Och att det faktiskt blir mer år för år (!).

Klappar mig själv lite på axeln ikväll.

Ut på prommis

Nu ska jag, mamma och Nova strax ut i skogen och njuta av den friska luften :). Såg att jag faktiskt fick fräknar igår på prommisen så jag tänkte odla några nya idag ;). Otroligt egentligen att snön ger sånt ljus och reflekterar himlens sken, trots att det är molnigt.

Have a good one!


Tulips


Bakat



Semlor har det blivit idag. Nåja, än syns det inte till några semlor i ordets rätta bemärkelse, men väl bullar som ska bli till det.
Nu tänkte jag ta mig en promenix medan P åker skidor. Får se om mamma och Nova kommer hit och joinar..

Igår var Johnny och Jessica här och åt middag. Lagom lugn fredagkväll. Det enda grå molnet var att ryggbiffen jag tänkte steka hel i ugnen inte var fräsch. Ändå köpte jag den igår! :( Det blev lövbiff som Patrik fixade istället och det blev lika bra, om inte bättre.

Kallt!

 

Man har liksom inte hunnit vänja sig vid att det är så kallt ute..brr! Lite mysigt tycker jag allt att det är. Ännu större anledning att elda i kaminen ;).

Jag hoppas däremot att alla som haft sådana problem med strömmen fått tillbaka den! Annars är det verkligen inte kul med kyla. Håller tummarna för att farmor har det varmt och gott hemma!

 


Mums!

En av världens godaste maträtter - ugnsstekt falukorv med äpple, tomat, lök och ost. Såklart hemmagjord potatismos till :).


Full rulle

Just nu är det en liten en som inte tycker att mamma ska sova. Hela magen rör sig och det känns som om det vore fem armar och fem ben där inne som fäktade runt. Mysigt är det i alla fall, även fast jag inte förstår hur krabaten kan trycka, sparka och peta på sån många ställen på nästan samma gång...


Snöklätt


V 24



Hihi, ser allt lite rolig ut, men det är jag fullkomligt nöjd med ;)

Söndagkväll

En härlig helg har vi haft. Lugn och skön. I fredags var vi bara hemma. Åt en god kycklingsallad till middag och sedan gick hjärtat ner till "vallaboden" och gav skidorna lite kärlek ;). Själv somnade jag och vaknade lagom tills att det var dags att borsta tänderna och lägga sig - igen.

Igår var vi ute på postlåde-uppdrag och sedan hälsade vi på Patriks föräldrar en stund, innan vi åkte in till stan och P köpte lite valla-tillbehör och vi bestämde oss för barnvagnen. Hem och äta middag och sedan kom mamma och pappa och lämnade in sina skidor på uppfräschning.
Jag passade på att sortera i förrådet och snygga till lite där, medans Patrik gnetade på med grundpreparering och valla.
Varma mackor i tv-soffan sedan och därefter sova säng.
Känns skönt att förrådet är färdigsorterat. Nu fattas bara hyllor som alla lådor kan ställas upp på. Det är inte mycket vi har i förrådet, faktiskt. Det finns så mycket plats att stoppa allt på i detta hus så i förrådet får det plats mycket mer. Det känns skönt för framtiden ;).

Idag har vi åkt skidor, båda två. Dock lite olika takt och längd. Jag nöjde mig med fem km, medan Patrik åkte 20. Riktigt härligt ute i alla fall!
Lunch, dusch mys i soffan till skidskyttet på tv. Pissigt bara att det går på 4:an så det är reklam typ var 10:e minut :(.
Middag hos mor och far sedan och nu har Patrik precis packat klart för några dagar i Härnta.
Trist, men jag överlever nog ;).


Ja, det var en uppdatering av helgen. Inte värst spännande, men väl något ;).



Snömängder

Åå vad fint vi fått det de sista dagarna! En massa snö och det är vitt, vitt, vitt :). Tänk när solen kommer fram igen och allt gnistrar och lyser.

Idag har vi bokat en vagn till Lillis. -20% på en Brio Happy, som vi fastnat för. Toppen :)!


Trötta ögon

Ligger i sängen och håller på att somna. Var på Combat-passet idag och efter dusch och en äggmacka fixade jag lite apelsinklyftor och tog datorn till sängen.
Jag saknar Patrik som är i Härnösand och jobbar. Det är nog bra att få sakna ibland, men inte blir det roligt för det!

Nu ska jag borsta tänderna och kolla om jag har några drag att göra i WordFeud ;).




Onsdagkväll

Håller just nu på att koka ägg till Patrik som varit ute och åkt skidor i månskenet. Han är duktig han! :) Kliver nog snart innanför dörren ♥

Jag har städat bort det sista (nästan) av julen. Bara några röda gardiner kvar, men jag tror jag lämnar dem ett tag till. Orkar inte byta just nu.
Har känt mig trött idag. Får bli en tidig kväll.

Min lillebror är tillbaka i Sverige igen och imorgon kommer han och
Emelie hem till Övik :). Ska bli så härligt att få krama om dem. Allra helst bror!
Det blir middag hos mamma och pappa på fredag så då hinner man förhoppningsvis förhöra sig om hur han haft det i Amerikat.


Nu är det riktig vinter här :)


Utsikt från dass

Dagens utsikt från toan är inte den vanligaste -eller minst vackra. Inte den lyxigaste toan, men man kan inte klaga på omgivningen!


Skiddag



Idag ska vi ut och åka skidor, jag och Patrik. Vi får se hur det går då jag börjat känna av graviditeten i svanken och höfterna. Men vi ska ta det lugnt och bara njuta av att få vara ute. Och så ska vi fika såklart! ;)

Vacker vinter








Hur kan man längta efter någon man aldrig träffat?


Måste bara visa..



Signe

Nyår



Haha, en aaaaaaning brusig bild. P var fotograf och det var inte bästa ljuset. Ett test bara..

Nu jäklar!

Bildredigeringskursen jag började med i september blev lagd lite på is när jag mådde illa och efter det mest bara sov. Nu tänkte jag starta upp den igen. Har laddat med apelsinklyftor och vatten. Känner mig dock lite små-mosig i huvudet. Fick blodtrycksfall för ett tag sen och innan det var jag ute och skottade bort blöt-snön från uppfarten. Middag och sedan limp-bakning kanske är för mycket för min lilla knopp? Jag tänker iaf starta lektion 2 så får vi se hur långt jag tar mig idag.


Välförtjänt

Jag och Patrik sitter och dricker varm choklad och go-mackor (som mamma bakat) efter ett träningspass på gymmet och sen tung snöskottning ute på gården.


Nyårsdagen

Idag slappar och myser vi.


Gott Nytt År

Lite blandade bilder från mobilen igår.