Fredag å Hudik

Om några timmar åker vi till Hudiksvall för att parta och dansa hela helgen!! Ska bli helt otroligt skoj att träffa alla härliga människor igen.
Det var i stort sett det enda jag hade för idag :-D.

Ha en härlig helg för det ska jag!

Uppe med tuppen

Tidig morgon idag. Börjar jobba sju och hade lite tvätt att hämta i tvättstugan och vika in i garderoben. Sitter nu och äter frukost. Slutar fyra idag så då blir det träning med mamma och sedan åker Sandra och jag till Härnösand :-D *biiiig smile*!

Åker därifrån vid ett-tiden imorgon och sedan blir det dans, party och härligt umgänge hela helgen!

Hoppas ni får en bra dag allihopa (och helg för den delen)!
Puss på er!


En fin höstbild på världens finaste vovve uppe vid Bergsjön. <3

Stressigt värre

Julruschen har börjat! En tid innan jul blir det alltid hektiskt på jobbet. Verkar som att alla vill bli julfina (i munnen!?) och idag märktes det verkligen att det har börjat.
Vi hade t.o.m. kallat in förstärkning för att hinna med det som var inbokat. Dessutom fick vi in två oinbokade (finns det ett sådant ord??) jobb under dagen som gjorde att det blev än mer kaos! Jobbade över och ska ändå börja kl. 7 i morgonbitti.
Blev sen till tvättstugan och var dessutom tvungen att handla på vägen hem :-S. Nåja, nu har jag iaf ätit middag och startat 4 tvättmaskiner. Ska bara dammsuga och skura också :-). Tur man har liten lägenhet. Fast iofs är det på två sätt. Blir så lätt mycket saker man inte vet var man ska stoppa undan. Det blir till att städa och plocka ofta. Tur jag har min lilla "walk-in closet" :-P.


Onsdag

Trött, trött, trött! Å jag vill lägga mig under det varma täcket igen och kramas. Men jag har ingen att kramas med nu :-(:-(. Får vänta tills imorgon :-).
Ikväll blir det till att tvätta å städa lite.

Innan desss - jobba!

Såå sött!

Läste Isabelles blogg och jag tycker att ni också ska läsa det här inlägget.

Helgens bravader

Så nice helg hade jag! Lördagen tillbringade vi till stor del i skogen vid Bergsjön, där vi gjorde varma mackor i smörgåsjärn på elden - gött!! Blev även banan med choklad :-).
Kändes konstigt och tråkigt att inte Eddan var med. Han och jag har gått där så himla många gånger. Just där trivdes han extra bra. Vatten att bada i och oändligt mycket skog att springa i. Han hade verkligen aptit på livet han. Jag tror man ska tänka på det och ta efter. Han levde i nuet och var oerhört lycklig, gjorde det han tyckte om och njöt fullt ut av det! Vi människor är bra dumma ibland. Tänk hund i stället!!

Nåja, det var ju lördagen jag skulle skriva om.. Efter vår skogsutflykt blev det uppfräschning och sedan middag på
Public med Britta och Magnus. Så trevligt såå!

I söndags fick vi sällskap till frukosten av Sandra från Skellefte. Bar sedan iväg till P´s föräldrar och sedan till UH för en kopp kaffe innan Maria skulle åka söderut igen.
Sedan blev det glass och varm choklad med grädde till Ensam mamma söker.

Sammanfattningsvis var det verkligen en toppenhelg :-D!

Helgen som kommer blir det Hudikmaran - lääängtar!

Nu - sova. Var så trött i morse och dessutom börjar det bli stressigt på jobbet igen. Kommer nog vara så fram till jul nu. Fattar inte varför folk kommer på att de ska vara snygga i munnen till jul :-S. Desstom borde de ju inte ha lika mycket pengar att fixa till gaddarna med när det är så nära jul. Men vad vet jag, jag är bara en vanlig simpel tandtekniker :-P.

Hur var det nu då? Sova? Svar: ja!

Underbaring!



Jag tror vi tänker ganska lika.
Du heter Patrik, och jag Erika.
Vi gillar när det händer saker och har svårt att sitta still.
Skojar med varandra och busar lite till.
Jag har så otroligt roligt när jag är med dig,
dansa, hoppa, tävla och studsa, det är vår grej.
Pussas, kramas och mysa,
du viskar i mitt öra och får mig att rysa.
Mitt hjärta, du är helt underbar.
Snäll, go, omtänksam och rar.
Att du sen är en ren ögonfröjd
är inte nåt som gör mig mindre nöjd!
Allra bäst är ändå att du och jag är VI.
Bara så du vet är det så det ska förbli.

KÄR I DIG!





Heeeeelg!

Idag är det fredag :-D! Några timmars jobb och sen kommer Mary. Hon ska göra studiebesök på mitt jobb ;-). Vara gipsbiträde och koka kaffe, hehehe.

Det regnar. Riktig höst med andra ord. Hoppas verkligen att det ger upp tills imorrn. Vi ska ju ut i skogen å grilla då ju. Får inte regna då.

Nä, nu ska jag göra mig klar för jobbet. Ha en häääääärlig helg allihopa!


Vilken följetong

Gaaaaaah! Ibland kan man ju inte bli annat än galen. Har fått samma svar från två olika personer på Halebops kundtjänst. Det svaret var värdelöst så idag gick jag in på butiken som hade erbjudandet om abonnemanget jag inte kunnat använda mig av.
Killen i butiken ringde till någon person som tydligen skulle fixa så att mitt kort gick att ringa med. Tror ni att det fungerar nu?? Nä, just det. Får lov att gå tillbaka i morgon igen! SUCK.

På tal om i morgon - då är det FREEEEEEDAG :-D! Då blire´fredagsmyyys. Maria kommer upp och det gör även Patrik! Kommer bli en superhelg - igen!


Bjuder på en fantastisk tolkning av U2:s With or Without You



Sov gott!

Bild-tisdag

Laddade över blider från mobilen. Tänkte bjuda på några.


Mamsen å pappsen :-). Snygga va?!!


Jag å Mackan i somras


Markus vinst


Å min vinst. Jag vann faktiskt först! Helt otroligt att jag vann överhuvudtaget.
Vinner aldrig annars.


Jag, pappa och mamma på Dansbandsveckan i Gräsmyr.


Spexar-kotten :-P


Från en kvällsprommis med mor, Nova, far och EDDIE.


Samma kväll, slussen i Hörnett.


Norrfällsviken


Eddan å jag åker buss <3


Från en av Eddans å mina prommisar


Två badmonster


Mamma, Markus och pappa. Paus i promenaden för hundbad.


Eddie njuter


Nova å Mackan på väg till blåbärsskogen. Tror dock att Markus missuppfattat
vad man har hinken till.


Nova älskar blåbär. Hon "plockade" själv hela tiden vi var i skogen.
Tänk om man kunde lära henne att plocka i hink.


Mackan och blåbären.


Patrik och hans syster Anna


Blev en del hallon i sommar också :-)

Nä, nu måste jag gå till jobbet. Ha en underbar dag allihopa!
Kram på er!




Kräftskiva, del 2

Lovade ju fler bilder från kräftskivan. Här kommer några...


Hallen


Toan, sovrumsfönstret, vy från trädäcket


Köksdelen med värdinnan och jag








MELISSA

Ni får bara inte missa Melissa Horns nya album, Säg ingenting till mig! Finns nu på Spotify. Har inte hunnit lyssna på alla låtar än, men det verkar verkligen lovande :-D. Hennes texter är helt underbara. Kloka. Vackra. Tänkvärda. Lyssna!!




KundTJÄNST

Har Halebop och tecknade för en månad sedan ett abonnemangsavtal med dem. Det är säkert jättebra. Jag har dock ingen aning. Mitt sim-kort slutatde fungera, av någon mystisk anledning, och därför beställde jag ett nytt. Efter ca 2 veckor får jag hem det - till mamma och pappa! Nåja, har ju äntligen fått det där förbenade kortet. Tror ni att det fungerade?? Nä, precis. Lika jävla dåligt som mitt gamla.
Det dumma var att när jag skulle stoppa tillbaka mitt tillfälliga sim-kort i telefonen igen, kom jag på att jag inte kunde pin-koden till det kortet :-S. Satt dessutom på bussen ner till Härnösand så jag hade ingen möjlighet att ta reda på det heller. Var därför utan telefon hela helgen.
Nåja, i alla fall så har Halebop bara kundtjänst på internet och idag skrev jag till dem för andra gången sedan mitt kort slutade funka. Fick till svar att de såg att mitt kort inte riktigt fick kontakt med nätet. Har du provat sätta in det i någon annan telefon? Nu har jag inte testat det och det skulle därför inte förvåna mig om det fungerar i någon annans telefon. Men det märkliga är att det funkat hur bra som helst i min egen telefon tidigare. Jävla bajs! Jag är less på det här nu!
Bara att skriva till kundtjänst IGEN och har jag riktigt tur är det samma person som svarar på mitt mail. Förmodligen inte.

Har sju jobbiga år framför mig. Pajjade min (ENDA) spegel igår. Klommerfia. Hehe, någon som blir förvånad?? Inte?

Nä, nu ska jag ut på promenad i den härliga höstkvällen. Höres!


Saknar dig också!


Jag minns och sparar i mitt hjärta. För alltid. <3

En famn för mig?

Har du en famn för mig?
Har du en famn för mig?
Var du än befinner dig,
Har du en famn för mig.
Överallt på jorden finns människor som vet
Att regnet alltid faller i tid och evighet


Även om regnet faller kan man vara säker på att solen kommer skina igen.
Måndag och jag saknar, saknar, saknar redan!! Kommer bli en lång vecka, känns det som.

Söndag igen

Fasen att helgerna ska gå så jäkla fort jämt :-(. Söndag igen och de betyder ju så klart att det är måndag imorgon. Har iaf haft en härlig helg. I fredags åkte jag och Patrik ner till Sundsvall för att kolla på idol med ett gäng trevliga människor.
Igår vaknade vi rätt tidigt och klev upp men somnade om en stund i soffan - sköönt. Åkte sen iväg och hämtade lite ved och handlade. Sedan åkte vi utanför stan och promenerade till en sjö där vi grillade korv, marshmallows och banan med choklad :-D. Hääärlig lördag vill jag lova!
Såg på piss-matchen mellan sverige och danmark och somnade efter det i soffan - igen. Så skönt att bara kunna slappna av och veta att det inte gör något om man somnar en stund.

Nä, nu blir det frukost. Jag vet en som redan har börjat förbereda för det :-). Goding...!


Längtar

...tills i morgon! Fredag, kortare arbetsdag och sötnöt :-D! Kan det bli bättre?!!?! Freedom!!



Var ett kort inlägg för nu ska Erika Kristina sova.

Sov gott alla fina människor!

Mamma och pappa; hoppas bio-fredagen blir mysig och att ni inte somnar i biostolen :-P. Vet några som var på vippen att göra just det!

Det enda jag vill


Inge fräsch

Hela dagen har det känts som att jag haft bomull i huvudet. Tycker att jag hört dåligt, hes, trögfattad (okej, vissa kanske tycker att detta var en helt vanlig dag :-P). Blir deppad av att vara sjuk. Och jag saknar Eddie!!! Mitt lilla lurv som visste hur man skulle göra för att få mig glad. Ååå Eddie...min allra, allra bästa vän!

Dagen har ändå gått fortare än den gjorde igår. Har hållit på med modeller nästan hela dagen och då går det ganska fort att timmarna går. Igår kollade jag på klockan typ 1000 ggr. Idag kanske bara 100 :-/.

Mamma och pappa har varit så snälla och hjälpt mig att hämta hem frysen jag köpt (som mamma f.ö. fixade åt mig) - TACK! Nu har jag alltså både ugn och frys. Betyder att jag kan baka och frysa in!! Dessutom är det mycket behändigare att handla nu då jag kan köpa frysa in. T.ex. kycklingfilé eller wokgrönsaker.

Tänkte skicka ett sms till Patrik nu, men kom på att jag först måste fylla på mobilj**eln! Förbannade Halebop som inte lyckats skicka sim-kortet än. Vad sysslar de med egentligen? Blev bara tråkigare när jag kom på det :-(. Lika bra att lägga sig och sova. Gruvar mig för hostattackerna men det är som det är.

Saknar dig!



Nåt att snacka med?

Undrar just om jag har någon röst idag? Har inte pratat med någon än så jag har ingen aning just nu.
Har sovit som en kratta (sover dom??). Trodde jag skulle hosta upp lungorna vid ett i natt. Huvva. Om man bara kunde få feber å bli lite däckad så man kan bli frisk lite fort. Kommer säkert få ångra att jag skrev det där... :-S

Off to work!

Switch

Jag som tänkt skriva ett inlägg om hur rolig helg jag haft, men istället började jag sakna Eddie som tusan! Come back Eddan!!! :-( <3

Har ingen röst idag. Noll. Zero. Ingen. Nada. Hoppas den kommer tillbaka tills imorrn. Surt att bli förkyld igen när jag precis kommit igång med träningen så bra igen. Bajs. Bara skit idag!

Återkommer. Förhoppningsvis på bättre humör.

Äntligen fredag!


'

Snart, snart drar vi iväg. Jag och Maria. Ska ner på stan en snabbis å köpa nåt kul till farmor och sen möter jag upp Mary på busstationen. Därifrån tar vi mor och fars Vita fara till mina hemtrakter och myser och tar det soft :-).

Hoppas ni får en superhärlig höst-helg allihopa!

Kram på er

Mary, Mary, Mary!

Imorgon händer det äntligen! Maria kommer upp och vi ska åka till farmor och baka tunnbröd och tjockkakor :-D. Det bästa av allt är ändå att vi ska få blöte på lördag :-D!!!!!!! Jag verkligen älskar blöte. Min favvomat sen länge tillbaka.
Sen ska det bli så mysigt att få umgås med Mary för det var alltför länge sedan. Å sen få sova hos farmor å farfar - det var inte igår vill jag lova. Kommer inte ens ihåg sista gången jag sov där.

Längtar!


Missing You