Oj oj oj, vilken helg!

Nu är jag sliten! Borde egentligen vara utvilad eftersom jag varit ledig ons-sön, men så är inte fallet!
Igår (lördag) var jag funtionär på ett jaktprov. Klev upp 07.30 och kom hem vid 17-tiden, efter att ha lagt ut vilt och dummysar i regn å blåst hela dagen.

Hyfsat trött, MEN, Eddan skulle ju klippas eftersom vi skulle till Östersund på utställning dagen efter (idag, söndag). Dessutom hann han doppa sig i sjön när han busade med grann-hunden.
Fick då lov att vänta på att han skulle torka innan jag kunde sätta saxen i pälsen på han. Typiskt!

Sen gick jag och la mig alldeles för sent eftersom Tompa skulle ut och han och Lill-snickarn satt här tills Hanna å Nille kom förbi. Som tur va skjutsade Hanna dem vidare. Annars hade de fått gå å vem vet när det hade skett. Iofs var de ju bara 3 (Hanna ej medräknad) så det gick inte så vilt till, men jag har så svårt att sova när det är en massa ovanliga ljud.

Somnade inte förän vid halv 12, och sen vaknade jag av att lill-Tompen kom hem vid 02.40. Han mådde inte allra bäst, men jag gav honom ett glas vatten och gick å la mig igen. Sen hade jag så svårt att somna om så jag låg nog vaken i 30-45 min. Hann väl sova i ca 30 min innan väckaren ringde. Klockan var då 03.50 och jag hade sovit i ca 4 timmar. Var bara tvungen att snooza en gång.

Jahapp, sen var det bara att tvinga sig ur sängen och förbanna sig själv för att man anmält till utställningen. Men jag tänkte då inte betala för det och sen bara strunta i att fara!
Kom iväg hemifrån vid 04.50 och körde fortare (alldeles för fort) än vad jag beräknat, de 26 milen till Östersund. Var där en och en halv timme innan jag hade behövt.
Men men , bättre tidigt än sent, tycker jag! Det tog väl två timmar innan det var Eddans tur att gå in i ringen och väl där fick han bra kritik, men kom 4:a i klassen. Det hon hade att anmärka på var att hon tyckte att han hade lite för kort hals -what?? Nåja, alla tycker ju olika.
Det är det som är så konstigt, eftersom de dömer efter samma rasstandard.

Vi stannade till kl 12 och körde sen de lååånga 26 milen hem igen. Så nu sitter jag här och skriver (har ju fått skäll av Britta för att jag varit lat :-S). Hade tänkt att krypa till kojs snart, trots att klockan bara är strax efter fem.
Men jag vet ju att jag måste masa mig upp vid 4 imorgonbitti igen, så....

....sängen snart, men först måste jag äta middag!


Så nu sitter jag iaf här och är jävligt trött!