I tidningen!

Idag är vi med i tidningen :). På nätet finns fler bilder. Klicka här så kommer du dit.

Fem veckor kan kännas som för alltid!

Idag är vår lille kille fem veckor! Konstigt nog känns det som att han alltid funnits hos oss. Jag har nästan helt glömt bort att jag varit gravid också. Tiden med magen känns så otroligt avlägsen..
Däremot kan jag då och då tänka tillbaka på förlossningen och faktiskt drömma mig tillbaka. Jag tycker det var så sjukt häftigt!
Och tänker jag tillbaka på att jag faktiskt hade en stor mage, känns det så konstigt att det faktiskt var Nils som låg däri.
När vi läste om vad som hände där inne vecka för vecka, var det HAN som växte och utvecklades ♥.
Vilken tur att vi fick just honom, något annat känns otänkbart nu.
 
 
Älskade skrutt

Finaste vän

 
 
 
 
 
 
Idag har Nova fått somna in. Världens finaste hund!
 
Det är helt underbart att ha hund och man får tusenfalt tillbaka av allt man ger till dem. Tyvärr finns det ju en baksida och det är att de lever så mycket kortare än vi människor.
Nova fick ändå leva ett långt och mycket lyckligt liv! 11 år blev hon och trots att hon tacklat av rätt mycket bara de sista 2-3 månaderna var hon ändå rätt pigg och såklart alltid glad.
Det känns så skönt att mamma och pappa valde att låta henne komma till det där stället där det alltid finns gott gräs att äta (som inte fastnar när det är på väg ut), bollar att jaga och vatten att bada i. (Dessutom väntade nog bästa Eddan med viftande svans på sin mamma.)
 
Hon behövde inte lida och ha ont in i det sista, vilket tyvärr fallet är för många andra. Hon fick en festmåltid och t.o.m. efterrätt sista dagen. Ett härligt liv och ett värdigt slut för världens bästa Nova.
 
Vi kommer sakna henne enormt mycket - allihopa! Jag önskar att alla hundar kunde få det Nova fick. Både början, livet och slutet.
 
Kloka, fina, vackra Nova. Njut av att kunna springa hur mycket du vill utan att bli trött. Att kunna bada varje minut om du vill och att kunna snarka högt och ljudligt. Vi ses någon dag igen! ♥

Nyfödd i länet

Nu finns Nils på Landstinget Västernorrlands hemsida. Kika här får ni se!

Guldklimpen


4 dagar gammal


På bilden är han bara fyra dagar. Nu har han hunnit bli 23 dagar. Det går verkligen fort! Ändå känns det som att han alltid funnits hos oss ♥

Jag å grabben

Pappan har börjat arbeta igen och nu är Nils och jag hemma själva på dagarna. Skönt att få in lite rutiner och också spännande att se hur allt fungerar i vardagen med en bebis.
Än så länge har det gått jättebra :). Han är fortfarande en väldigt nöjd liten kille och förhoppningsvis får det fortsätta så!

Så klart hade vi ju helst haft pappsen hemma om dagarna med, men någon måste ju arbeta in lite kosing till hemmet också ;).

Igår var vi på BVC för vägning och mätning igen och grabben hade minsann gått upp ännu ett halvt kilo sedan sist. Det betyder att han gått upp lite drygt ett kilo sedan han föddes :). Hela fem cm har han vuxit också. Det går fort :-S.

Idag ska Nils faster Anna komma och hämta upp oss för en sväng på stan. Morfar Per-Erik fyller år i morgon så det blir inhandling av födelsedagspresent idag. Just nu ligger lilleman och sover och jag hoppas att han vaknar om en liten stund så vi hinner med lite matning och blöjbyte i lagom tid.


Här var han bara tre dagar och så liten ♥

Mina fina!


♥♥♥

Vilken fart!

Ojoj, vad lilleman växer! Idag var vi på BVC och vägde och mätte honom. Det visade sig att han väger hela 3950 g och är 53 cm lång. Från födselvikt till idag har han alltså gått upp 400 g och vuxit 3 cm! Allt det på 11 dagar. Det är visst ren grädde han får ;).
Riktigt skönt att veta att han får det han behöver (och lite till).

Efter BVC-besöket firade vi med lite glass i solen :). Nu ligger pappa P och Nils nere och myser och jag har precis avslutat ett samtal till löneservice. Har två samtal till att ringa då vi bytt Sjuk - och olycksfallsförsäkring. Blä, vad jag ogillar att ringa och ordna sådana "tråkiga" (men dock viktiga) saker! Särskilt när de man försöker få tag på hela tiden har nya möten och liknande så att man får nya tider att anpassa sig till och jaga personen IGEN.
Nåja, när det är gjort är det gjort!

Ha en härlig dag i solen! Vi ska ta oss en powernap snart, tror jag ;).


Färsking

Den 25 maj 2012. Så mäktigt. Så vackert och så fint! Vår fina lilla bebis kom äntligen ut. Något mer värt att vänta på finns inte!
Allt gick jättebra och det är faktiskt sant som de säger - man glömmer så fort hur ont det gör. Allt blir bara ett enda lyckorus när det lilla livet träffar mamma och pappa för första gången ♥


♥ Finns inte ord ♥



Myser hos pappa på BB. Mina fina grabbar!



Sitter i babyskyddet för första gången. På väg hem :)



Vi bara njuter!


Vårt lilla mirakel

Lillis var en liten Nils.



Nu börjar livet ♥