Å jisses!

Inte har det blivit särskilt mycket mer aktivitet här inte.. På nåt sätt har man fullt upp ändå. Dessutom ligger jag efter med en massa annat på datorn. Bilder som ska fixas, kursen jag går...
Just nu fokuserar jag bara på att jag i morgon ÄNTLIGEN ska klippa och fixa färgen på håret! Jag fattar inte att jag alltid väntar så länge så att det blir helt outhärdligt.
Jajja!

Jag har precis gjort upp eld i kaminen. När hjärtat inte är hemma får man se till att fixa't själv ;).
Idag skulle jag och pappa byta bromsbelägg på bilen, men vi hann bryta till två fälgkors innan vi gav upp. Bultarna var fastdragna med en sådan där som går på lufttryck -men inte hade någon "momentvisare/kännare", så de satt alldeles för hårt. Rackarns när man äntligen kommit sig för!
Bilen blev ren i alla fall och jag fick dessutom god middag hos mamma och pappa :).

Nä, nu ska jag fantisera lite om hur härligt det ska bli att vara fin i håret ;)

Fredag

Å gud vad skönt med helg! Inte för att veckan känts särskilt lång eller för att den varit tråkig, utan mest bara för att helgen innebär avslappning, att slippa höra väckaren på morgonen, äta helgfrukost och tända en brasa i kaminen. Lovely!

Idag blir det pizza till middag. Vi är duktiga på att laga mat, men idag lyxar vi till det lite (i form av tid - inte kvalité på maten).
Sandra och världens finaste Signe skulle kanske komma förbi en sväng ikväll och det ska bli så kul att se hur stor hon blivit! :)



Fredagsfrilla?

Hohooo!

..är det någon kvar här?

Har varit lite dåligt med uppdatering på sista tiden. Nu när jag har en iPhone blir sitter man inte vid datorn lika ofta så då blir det lite fattigt här.
Vi har iaf varit på 60-årskalas och bjudit mamma och pappa och Johnny på middag. Vi har även eldat en massa i kaminen för nu har sotaren varit här och godkänt installationen. :) Det är så mysigt med kamin! Längtar tills vi gjort om kök/hall/vardagsrum så vi kan njuta ännu mer av den.

Jag har också börjat en distanskurs i bildredigering och idag fick jag hem programvaran så jag kan börja kika på det hela. Ska bli så spännande! :D

Till helgen är det dansmaran så det lär inte bli så mycket uppdatering då heller, men håll ut!

Älska fredag!

Trots att den här veckan gått fort är det så otroligt skönt med helg!
Det är nästan så att man blir glatt överraskad när man upptäcker att det är fredag när veckodagarna sprungit snabbt förbi. Ungefär som när man hittar pengar i ett kuvert man fick när man fyllde år, tre år tidigare. Eller som när man vaknar på lördagsmorgonen och stressat kollar på klockan innan man inser att man är ledig.

Vi tillbringade två timmar inne på telia efter vi slutat jobba idag. FÖR NU ÄR JAG MED IPHONE :D! En vit skönhet med spotify premium. Love it!

Ikväll blir det skönt soffhäng med glass och fotboll. Och älskade hjärtat så klart! :)


Hos kära farmor