This is love

Om du vara visste hur mycket vi älskar dig...


Semester

Patrik har snart gjort bort sin fjärde semestervecka och påbörjar sin femte och sista på måndag. Det har varit så härligt att ha honom hemma och det känns faktiskt som han varit ledig mycket längre!
Vi har ett mur-projekt ute på gården och det var vad första veckan ägnades åt. Han och pappa skottade bergskross så det stod härliga till!
Första etappen är bortgjord så nu är det lite stiltje tills semestern är slut då nästa mur ska fixas. Det kommer bli tok-bra :)!
 
Vi har hunnit vara i stugan i Saltsjön två gånger, hälsat på Mattias och Josefin i Piteå tillsammans med Markus och Emelie, grillat hemma och blivit bortbjudna en hel del gånger, träffat goaste Wille och Isabella med familj, umgåtts med Per, Frida och söt-Vilda, spenderat tid hos Nils mormor och morfar, varit i Skagshamn två gånger, fikat på bruksgodset, träffat Roffe, Anna och deras fina barn Oskar och Selma några gånger, varit några repor på stan, varit på sommarfest med en massa lekar, träffat Brille och Mange....sedan har vi så klart donat på hemma, men det är ju sådant man måste göra hela tiden.
 
Lill-skorven växer så det står härliga till! Förra gången på BVC vägde han 5980 g och var 58,5 cm lång. Kurvan har dock brutits så den inte pekar rakt uppåt längre utan har vikit av. Det känns skönt! Annars skulle han ju vara fullvuxen redan vid ett års ålder ;).
Han är alldeles perfekt och det känns skönt att han växer som han ska!
 
De sista två veckorna har han försiktigt provat rösten lite då och då men de senaste dagarna har han snackat på som aldig förr! Sötaste lilla rösten pratar med nallebjörnen (som är så sur och inte svarar), eller någon av oss runt omkring.
Han har även börjat skratta riktigt! Lett har han gjort länge, men skratta med ljud är något nytt och så himla härligt! Man har svårt att hålla tillbaka tårarna.
 

Det bästa för mig


Är med och kollar!

Varje dag är så spännande! Vi ser eller hör något nytt vår grabb lärt sig varje dag. En ny grimas, ett nytt läte, en hand han upptäckt, ett nytt sätt att använda tungan på... Det nyaste är att göra spottbubblor samtidigt som han räcker ut tungan! Aldrig förr har saliv varit så charmigt ;). Lite mer rutiner har vi också märkt. Han sover faktiskt mer nu än när han var nyfödd. Och vi får verkligen vara glada att han är så himla nöjd! Ända sen han föddes har han sovit hela nätterna förutom två matpauser. Vi är himla bortskämda och inte alls sådär trötta som man trott att man skulle vara (av vakna skrikiga nätter). Att vi inte är trötta är ju dock mindre viktigt än att Nils är nöjd och mår bra :)! Nu ska jag krama min karl och fortsätta titta på vår vackra sovande son <3.


I vagnen

Såhär ser många av våra dagar ut. :)