På väg hem till oss

Har precis beställt lite grejer på Lekmer.se. Lilleman måste ju kunna sova ute i vagnen även i vinter så det blev bl.a. en varm och go åkpåse från Voksi (en classic). Dyr, kan man tycka, men de som har en säger alla att det är det bästa köp de gjort till sitt barn. Jag vill inte behöva oroa mig för att han blir kall!
En bra anledning till att köpa en Voksi Classic är att den går att använda så länge (upp till ca tre års ålder). Dessutom går den att öppna upp så att den blir till ett täcke eller "liggunderlag".
Om vi skulle ut och tälta någon gång med Nils så kan han sova i sin åkpåse. Det blir hans sovsäck :).
 
En barndomsvän till mig jobbar på just Lekmer.se och är det någon som också vill beställa därifrån så kan man få en rabattkod som ger 15%. Om jag ber snällt, vill säga ;).
Jag tänkte utvärdera leveransen när jag fått den. Det ska ta 1-3 arbetsdagar att få hem paketet.
 
Till vintern går det ju inte sova så här när man ska sova ute!

Stolt som en höna

Att man kunde bli så glad och stolt när ens lilla son gör nya framsteg..!
Sedan han var tre månader har han vänt sig från mage till rygg -fast inte är det ofta eftersom han verkar tycka att det är roligare att ligga på mage!
Så därför vände han sig från rygg till mage ganska lagom till fyramånadersdagen (i tisdags). Nu gör han det lätt och blir så lycklig när han hamnar på mage :).
Han har även börjat försöka dra in knäna under sig som för att försöka komma upp i krypställning (och framåt).
Jag blir så glad när jag ser hur han utvecklas! Det är verkligen ett under alltihopa ♥
 
I måndags var vi på BVC för vägning och mätning och nu han han mer än dubblat sin födselvikt och vuxit 14 cm. Han väger 7225 gram och är 64 cm lång. Han började ju på 3480 g och 50 cm. Tillväxtkurvan har bromsats rejält och snart hittar han sin egen kurva. Han började under "normal för tiden" och spurtade förbi alla andra kurvor rätt snabbt, men nu verkar det ha stagnerat som sagt ;).
Nästa BVC-besök är det dags för vaccination igen. Sådär kul, men nödvändigt!
 

4 månader

Idag blev Nils fyra månader. Tiden går så fort och ändå har han hunnit stjäla våra hjärtan fullkomligt! Älskade, älskade unge..
 
 

Fina, underbara!

 
Just nu dansar mina grabbar inne i vardagsrummet till den vackraste pianomusiken.
Lycka och tacksamhet fyller mig varje gång jag inser hur lyckligt lottad jag är som får ha det så himla bra med min lilla familj ♥

Tavelvägg

Har tänkt göra en väg med en massa ramar väldigt länge nu. Ramarna köpte jag för två år sedan, tror jag.. Jag blev dock väldigt missnöjd med de större ramarna då de hamnade så långt från väggen längst upp - om ni förstår vad jag menar?
Ramarna köptes på IKEA och de är precis som jag vill ha dem - förutom just hur de hänger.
 
ellos.se har de en tävling där flera kan vinna 3000:- att shoppa för. Det enda man behöver göra är att ladda upp en bild och ge sina bästa inredningstips.
 
Där hittade jag den här bilden. Jag gillar tavelväggen! Själv har jag tänkt ha olika storlekar på ramarna, men de ser ut precis som de på bilden.
 
 
 
Det finns massor med bilder och inspiration! Kul att se hur andra gjort.
 
 
 

Ljum sommarkväll

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En kväll i somras åkte vi till Johnny och Jessicas stuga. Patrik och Johnny körde vattenskoter och åkte wakeboard. Grillat stod på menyn och det var himla mysigt att få en kväll i deras sällskap innan sommaren tog slut.
 
 

Tittut!

 
 
 
Sötaste Selma!
 
 

Höstrusk

Oj, vad det blåser och regnar ute idag! Vi tar en kojdag, lilleman och jag :).
Nu märks det verkligen att det blivit höst. Både tråkigt och mysigt, tycker jag. Jag hoppas i alla fall på fler fina och soliga höstdagar, som igår.

Jag har precis startat en tvättmaskin och Nils sover. Jag funderade på att sova en stund jag med men det blir nog städning uppe i tv-rummet, tror jag. Har tagit kol på två spindlar denna vecka så det blir dammsugning av tak också.
Förlåt, förresten! Kanske spindeldöden som gör att det regnar idag ;).





Lazy days

I somras tillbringade vi några dagar i stugan. Fler bilder kommer en annan dag.
 


 
 
 
 
 
 

Lillefot

 
 



Hos vänner

Igår var jag och Nils ii Bodbyn/Växtholm och hälsat på bästa Frida och Klara.
Det var jättekul att träffa dem igen och Klara är verkligen en glad liten skit, hon också :) (ja, även du Frida ;)).

Mysig dag! Tack för det :)!