Lördagkväll

Kom nyss hem från svärföräldrarna. Har varit där på "kalas". Svenne fyllde år i torsdags och Berit i fredags. Har ätit god mat och underbar efterrätt :).

Imorgon åker jag å Tompa till Ikea. Har spenderat denna dag med att åka runt på de möbelaffärer Ö-vik har att erbjuda. Måste ju kolla utbudet här så vi vet vad vi har att  jämföra med när vi kommer dit ner.
Mamma, jag, Eddie och Nova har varit ute på en långpromenad också. Härligt! Synd bara att det inte var så lovely weather. Regnade ett tag till och med. Men hundarna var nöjda och det va mor å jag med när vi kom hem.

Eddan ska vara med Hanna imorrn. Nicklas tjej. SKa bli spännande att höra hur det gått sen. Han är ju van att vara hos mamma och pappa när han inte är med oss. Det är nog nyttigt för honom att testa någon annan också. Hon har ju dessutom lovat att gå ut med honom på lunchen några gånger i veckan när vi flyttat till Gullänget. Därför är det ju bra att de fått bekanta sig lite mer med varandra innan dess.

NÄ, hade inget vettigt att säga idag...tänkte bara uppdatera lite.
God natt allihopa!

En härlig vinterpromenad

En h?rlig vinterpromenad

Helg, å jag är återigen gräsänka

Ja, då var det Tompas tur att åka till fjälls. Han är där med firman till på söndag så det är bara jag och Eddan hemma. Jag har tänkt att jag ska städa övervåningen i huset i helgen. Är RÄTT så dammigt där av allt slipdamm. Vi har ju faktiskt bestämt ett inflyttningsdatum nu :-D! 1/4 är det tänkt att vi ska bo i vårt kära hus. Har lägenheten till 1/5 så det blir en månad emellan. Känns skönt att inte behöva stressa med att städa ur lägenheten.
Kan ta det rätt lugnt med att komma iordning i kåken istället :-).

Idag har jag varit och hälsat på Sofi och lilla Alicia. Sååå söt :-)....å så liten. Man glömmer hur små de är när man inte ser bäbisar så jätteofta. Mamma sa att jag skulle bli så sugen på att skaffa en liten om jag skulle hälsa på, men faktiskt så känns det bara skönt att jag vet att jag vill ha allt i ordning innan det blir en liten knodd.
Med att ha allt i ordning, menar jag att plugga klart, ha ett jobb att gå tillbaka till efteråt och ekonomi som tillåter mig att bara njuta av mammaledighet tillsammans med barnet.
Så klart är det säkert helt underbart att vara mamma, även om mina "krav" inte är uppfyllda, men jag vill inte ta reda på exakt HUR underbart det är förrän allt är "i ordning". Det är klart att händer det så händer det, men det är verkligen inget som är planerat just nu. Hur som helst är det helt underbara....små bebisar.

Jag hade tänkt städa på firman ikväll, men jag orkade bara inte bege mig iväg. Får bli till att kliva upp i tid imorgonbitti å gå med Eddie så jag hinner med att både städa på firman och i huset innan det blir middag hos mor och far :-).