Gullisar

"Följa Klara"
 
 
Hur gulliga är de inte!?! :)
 
 
:)
 
 
"Här, smaka på min hand. Den är suuupergod"
 
 
"Hohoo. Du där borta! Kolla hit!"
 
 
Sötnos!
 
De sista veckorna när vi väntade på att få träffa vår lilla bebis hade Frida och Johan redan fått sin Klara. Och precis på dagen, en månad senare kom vår efterlängtade Nils. Det är så roligt att de gör samma resa som vi. Samtidigt :).
Jag ser fram emot nästa gång vi ses. Det är alltid lika trevligt :).
 
 

Går igenom foton

Har återigen en massa bilder jag inte laddat över till datorn och kollat igenom. Eftersom jag fotar i RAW, måste jag spara om dem i JPEG för att kunna använda dem på t.ex. bloggen. Jag tar väldigt många bilder som nog aldrig kommer bli använda till något, men bättre det än att ta för få bilder ;).
De allra flesta redigerar jag litegrann. Ofta behöver bilderna ljusas upp. Det är inte så lätt att inte få någon del i fotot överexponerat ibland och då kan resten av bilden bli för mörk.
 
Jag bjuder på en bild på världens sötaste lille pojke :)
 
 

Välbehövligt!

Medan snön började falla tog jag och lilleman oss en tupplur. Han ute i vagnen och jag inne på soffan. Det är inte ofta jag sover på dagen men tack vare den här sovstunden kanske jag slipper snyta ut en större del av hjärnan!?!
 
Nu käkar jag lunch och han sitter och leker. Elden sprakar i kaminen och jag var bara tvungen att sätta igång julmusiken :). Haha, fick såna julkänslor när jag vaknade och insåg att det snöade.
 
Skönt att sova ute i vagnen. Men betydligt mer kläder än såhär behövs det nu. -6 grader idag.

Idag

Joel och Kattis har varit här på besök idag. Mycket trevligt :)! Vår, i vanliga fall, "ognälliga" bebis har idag varit lite pirig. Skulle tro att det är tänderna som spökar. Han sov dessutom bara en halvtimma på andra tuppluren idag.

Han förflyttar sig en hel del på golvet numera. Meningen är nog att han ska framåt, men det blir istället tvärt om ;).
Idag när vi hade Joel på besök insåg jag att vi kommer vara tvungna att tänka om lite här hemma sedan när Nils börjar komma åt saker och ting.

En vanlig min

 
Ofta ser Nils ut så här. Detta är nog hans vanligaste min. Sötaste :)

Värdefulla stunder

 
Det finns så många stunder och ögonblick jag bara vill frysa och stanna kvar i. Vår lille son är helt fantastisk och hjärtat nästan spricker varje gång jag faktiskt förstår att han är vår.
Han skrattar och gör så många härliga saker under en dag så minnesboxen fylls snabbt på. Den sparas i ♥at för att kunna tas fram när han blivit större.
Ibland är den nästan svårt att ta in hur mycket kärlek man kan hysa för en sådan liten människa. Det är ogreppbart!
Det är så härligt att se hur personen Nils växer fram och hur han utvecklas. Det går så fort och varje dag ser man något nytt. Han har humor, grabben, och skojar tillbaka när man busar med honom. Ibland har jag inte ens tittat på honom och då skrattar han som en tok och kollar på en som att han dragit värsta skämtet.
Tidigare visste jag inte att en bebis var SÅ mycket människa.
Samtidigt som det är härligt att se hur snabbt han lär sig nya saker så är det lite skrämmande. Det går nästan lite FÖR fort.
Den här tiden kommer aldrig igen och därför försöker jag ta vara på varje sekund! Vi åker inte iväg "bara för att", eller fördriver meningslösa timmar någonstans för att komma hemifrån. Då känns det som att man går miste om viktiga ögonblick. Vi har ju så klart inte isolerat oss här hemma, men den här tiden är alldeles för värdefull för att kasta bort på shopping på stan eller något annat man kan göra hur mycket man vill senare i livet.
Umgås med vänner och familjer, det är det vi gör förutom att mysa med varandra här hemma.
 
Det finns säkert de som tycker att man är en torrboll och dötråkig bara för att mamma-dagarna inte är fyllda med aktiviteter och nya bekantskaper (i.o.m. föräldraskapet), men då får de tycka det då! Vi har minsann inte tråkigt för det är inte svårt att få dagarna att gå med bästa charmtrollet (och div. handling, tvätt, städning, matlagning, bakning... ;) ). Jag tycker det är hur härligt som helst att "gå hemma" :)! Det är ändå Nils som är viktigast - vad man än lägger i vågskålen på andra sidan!
 

På önskelistan

 
 
OVERALL
Så fin overall från PoP! Mysig att ha istället för body och byxor.

Sitt!

 
Nils sitter jättebra nu :). Inte helt 100 hela tiden, men riktigt duktig är han! Parerar jättebra när han känner att det börjar barka iväg åt något håll. Han kan så klart inte sätta sig upp på egen hand ännu. Han är ju bara drygt 4,5 mån. :)

Sitt!

 
Nils sitter jättebra nu :). Inte helt 100 hela tiden, men riktigt duktig är han! Parerar jättebra när han känner att det börjar barka iväg åt något håll. Han kan så klart inte sätta sig upp på egen hand. Han är ju bara drygt 4,5 mån. :)

My running man

En söndag i september var Patrik med och sprang Salomon Trail-loppet här i Själevad. Han var jätteduktig och sprang den tuffa 12 km-banan. Den gick bl.a. runt Åsmasten här nerifrån Själevad. I mål kom han som 16:e man och var väldigt nöjd med tiden 1 timme och 7 minuter. Superbra jobbat i den tuffa terrängen!
 
Ca 800 m efter start.
 
 
Det går undan ;)
 
 
Ca 6 km gjorda. Lika mycket kvar.
 
 
En trött en i mål.
 
 
Nöjd efter ett väl genomfört lopp!
 
 
Såklart var jag och Nils jättestolta! Mormor (Nils mormor ;)) var nöjd att följa med och styra vagnen medans jag fotade.

Leveransen är här!

I torsdags kunde jag hämta ut paketet från Lekmer.se. Jag är jättenöjd med allt jag beställde! Jag har försökt lära mig hur man knyter Voksipåsen och jag ser fram emot att få mysa ner Nils i den :).

Paketet innehöll också en speldosa, en grå"sparkdräkt" från Färg och Form och en present till en liten kille :).



Kärlek!

 
 
Ibland undrar jag hur jag kunnat ha sån tur. När jag kryper under täcket på kvällarna känner jag mig så tillfreds med mitt liv. Jag har den bästa sambon som dessutom är en fantastisk pappa. Jag har en underbar liten son som får mitt hjärta att smälta varje dag. Ibland undrar jag om jag är konstig som känner mig så lycklig när jag tänker på hur fint vi har det. Det är som om många glömmer bort att känna efter och uppskatta det de har i livet. Eller gör de det, men säger det bara inte?
Hur som helst känns det skönt att jag har förståndet att inse att jag har det bäst. Det är klart det finns små grå fläckar, men de gör bara att de glänsande partierna glittrar ännu mer ♥
 
 
Lite dålig kvalité, men mina fina hjärtan dansade i mysljus så då är det inte så lätt att ta bra bilder (utan blixt).
Bra eller dålig bild - de är det bästa som finns!♥