On The road

I morse var vi på babysimmet. Det är så roligt när vi ser hur kul Nils tycker att det är :-D! Idag började vi med "torped-dyk". Då dyker barnet från den ena föräldern till den andra.

Nu är vi på väg ner till Härnösand för att hälsa på Jimmy, Teresia och barnen :). Ska bli mysigt att umgås med dem. Vi blir kvar till imorgon så vi hinner umgås lite ;).


Första gången under

Igår morse vägde jag mig. För första gången sedan Nils föddes väger jag mindre än jag gjorde vid inskrivningen (i v. 10, tror jag).
Jag började träna när han var tre månader (i september). Inte för viktens skull, utan för att jag mår så bra av det. Så klart är det trevligt att gå ner lite i vikt också, men än är det lite kvar att göra. Jag känner ju själv att jag inte alls har samma muskler som innan graviditeten (muskler väger ju dessutom mer än fett). Inte heller har kondisen kommit upp i samma nivå, men jag skyndar inte utan tar det i lagom takt.
Det blir ju inte samma tid till att träna heller som innan. Och jag tycker det gått rätt bra med tanke på att det tog nio månader att bli till en badboll och ungefär hälften att komma (nästan) tillbaka.
Man kan väl inte direkt beskylla mig för att snåla med mat och godsaker så med tanke på det är jag väldigt nöjd ;).
 
Irriterande dock att jag åkte på en förkylning för tre veckor sedan och då tränade jag inte alls. Bihålorna kände jag av och hostade gjorde jag. I måndags var första träningspasset efter att jag blivit frisk och det kändes nästan tyngre än första passet efter graviditeten :(. Jag har nog lite av förkylningen kvar i kroppen som gör mig seg, men det är bara att bita i ;). Det kändes lite bättre på gårdagens pass, så det går åt rätt håll!
 
Det här strävar jag inte efter. Så vältränad som sommaren 2009 har jag aldrig varit (och kommer nog inte bli heller), men särskilt snyggt är det inte... Liiite mer fett, tack!
 

Älskade, älskade lille plutt!

 
 
 
 
 
 
Vad jag älskar dig! ♥

På lördag är det dags igen

Då börjar fortsättningskursen :)
 
 
 
 
 

Julpapper

 
I torsdags åkte jag och Nils med hans mormor och morfar till IKEA. Bl.a. inhandlade jag saker till julklappsinslagning :). Vanligt "pappersfärgat" papper och de randiga snörena här längst ner (rullen i mitten) . Och det randiga pappret med de grå-vita bandet (uppe till höger) till det.
 

Snö i luften

 
Söt-tjoppen
 
 
 
Små, små snöflingor singlade ner när jag styrde ut vagnen med en sovande son i. Tiden går så fort och snart är det advent. Jag längtar!

Innedag

Idag myser vi inomhus. Fy tusan vilket skitväder, rent utsagt!
Morbror Mattias och moster Josefin var hit en snabbis och hälsade på. De skulle åka och hämta sin nya familjemedlem, Hilding. En ny söt liten staffis. Spännande :).

Ikväll ska mamman och pappan i huset gå ut och äta och sedan se nya Bond-filmen på bio. Det ska bli jättemysigt!
Nils ska vara med mormor och morfar. Lite jobbigt kommer det nog vara att lämna honom så många timmar, men jag vet ju att han har det bra med dem :).