Torsdag

Nu ska jag iväg och träna. Blir till att pulsa genom snön. Ikväll kommer älsk! Kramas, kramas :D

S N Ö Ö Ö !

Oh shit vad det har snöat i natt! Hoppas att de hinner ploga bort så att det inte händer några stora olyckor.




Så här ser min balkong ut. Nästan helt fylld med snö!

onsdag

I helgen var vi på 30-års fest. Mycket skojigt med lekar, mat, dryck, dans och härliga människor. Tog dock på krafterna så i söndags var vi lite utslagna. Jag och Jessica (Johnnys girl) for till lokalen de hyrt och städade och efter det åt vi rullar och sedan blev det en tupplur på soffan medans Saw VI rullade på tv:n. Härliga tider när man vaknar till en massa dödsskrik :(. INTE!


Så här snygg blev födelsedags"barnet" när grabbarna drog med honom ut på äventyr. Han fick handla lite på systemet och åka bräda i denna utstyrsel. Efter blev det bastu. Under tiden fixade brudarna med dukning, mat och ja, ALLT!


Verkar inte ha en aning om nåt..



Min karl och söta Jenny vid maten.


Paketöppning. Av Jessica fick han en upplevelse. Ska få köra Hummer offroad! Han blev mycket nöjd :)!


Grabbarna rockar loss till trubadurkillarnas musik.


Hanna och Jolla


Några av gästerna vid bordet.


Knasiga lekar...




Åkte till Härnösand och där såg vi på tv - en stund. Vi somnade nämligen i soffan igen! Var välbehövligt. Vi var också och kikade på Emil, Jimmy och Teresias lille kille. Man fattar inte hur små de är förrän man ser dem och håller i dem. Men trots att de är så pluttiga fattar man inte hur de fått plats inne i magen - eller hur de kom ut :-O. Jo, HUR de kommer ut vet jag, men att det GÅR! Aj aj aj!

I fredags såg vi Marley och jag. Grät floder och saknade Eddan så klart! Filmen gjorde inte boken rättvisa, men den var ändå riktigt bra!

På fredag kommer alla härliga dansare till Övik igen. Då blir det kollektivboende. Ska bli skoj att ha alla runt omkring sig igen :). Jag gruvar mig dock lite för att inte få så mycket sömn eftersom jag brukar ha en tendens att bli helt knäckt och förkyld efteråt. Vi åker ju till ALPERNA helgen efter så då vill jag vara frisk!


Bilder över Courmayeur. Kika så får ni se vad härligt det ser ut. Just Courmayeur ska tydligen vara ett ställe med mycket bra mat --> Me like! LÄ N G T A R ! ! !

Vem lämnade vem?


Kampanj!


Jäkligt dålig bild, men det är just nu kampanjpris på denna modell. Har dessutom möjlighet att ställa rygglängden mer än vissa andra modeller. För oss kortisar alltså...

Funderar

Tänkte jag skulle inhandla en större ryggsäck. Verkar bekvämast att packa i en sådan när vi åker till Alperna. Dessutom skulle det vara kul att vandra lite i sommar - typ Höga Kusten-leden - och då är det ju onekligen praktiskt också.

Funderar på denna
Haglöfs OXO 550 Q Rymmer ca 55 l.


Eller kanske denna


Bergans Lady Rask 50L En 50-liters.


Denna?

Detta är dock en liten ryggsäck som endast rymmer 18 l. Passar bra om man ska ha med sig något när man åker skidor/bräda, t.ex. Jäkligt snygg!

Nu ska jag leta vidare...




Fredagsmys


Miss You Love


Blodbröd och fläsk

Idag har jag blivit bjuden på god mat hos mor och far. Blev alldeles för mätt. Tur att man inte kan skylla det på någon annan än sig själv :-S.
Gick in till stan sen. Tog Nova med mig. Pappa fick ta med henne hem när han for från hockeymatchen.
Jag har ont i skallen :(. Har haft det i två dagar nu. Börjar nästan tro att det är brillorna :-O. Vi får se om det går över.

Nu ska jag packa lite inför helgen. Ska ju på 30-års fest.

Ännu en aloe-kväll

Har varit hos mamma å pappa å varit lite av en massös och servitris/köksa. Gick och tränade i morse innan jobbet och tänkte försöka göra det i morgon med. Pappa tänkte visst kanske bjuda på blodbröd och fläsk i morgon så då är det ju bra om man gjort bort träningen redan innan. Ska bli såååå gott.

Trött! God natt.

Världens bästa Melissa!


Sena köttfärs-kvällen

Blev övertid idag igen. Gick direkt hem till Charlotte (min moster) för att hjälpa mamma bära upp Aloe Vera-grejerna till Lottas visning. Jag tror nog att Charlotte hade klarat av att bära upp de där sakerna också, men nu fick jag ju även chansen att träffa henne, Bea, Nathalie och mamma! Har inte träffat min kära mor på några dagar nu när vi inte träffas på träningen. Var en mycket trevlig kväll där! Kul att se hur hon bor (nu så här innan hon ska flytta - hon har ju "bara" bott där i några år :p. Bättre sent än aldrig...).

När jag var på väg hem kom jag på att jag inte ätit någon middag och att jag var tvungen att steka köttfärsen jag hade i kylen. Annars skulle den bli dålig :(. Jahapp, var bara att sätta igång! Världens roligaste kvällssyssla, haha! Njaaee.. Men nu har jag ju gjort det och det går ju faktiskt snabbt. Det jobbiga är ju att diska efteråt.
Jag vet inte riktigt, men jag har ingen jättelust att laga mat i mitt lilla, lilla mini-kök. Jag tycker ju att det är skitkul att stå i köket annars (hmm, kanske inge kul för att jag knappt kan göra just det - s t å - i mitt "kök" med snedtak..).
Jag gillar ju att baka också, men det blir väldigt lite av det när jag bor här :(.

Återigen - måndag

Hade en mysig helg. I fredags åkte vi, som ni vet, till Umeå och dansade. Dagen efter tog vi en prommis med Johan, Frida och deras vovvar, Vassi och Helax. Grått och trist väder, men med trevligt sällskap så spelar det ingen roll!
Tack, tack så mycket för gästvänligheten :)! Uppskattas verkligen.

Vi åkte en sväng och kollade på när Simon och Isa bugg-tränade innan vi åkte hemåt. Hade sedan turen att bli bjudna på middag hos Patriks föräldrar och där blev vi kvar tills jag somnade på soffan.

En härlig söndag blev det sedan när vi åt frukost och såg på sveriges skidframgångar :). En riktigt lugn förmiddag skulle man kunna säga. Kvällen spenderades i bio-salongen där vi såg Snabba cash med Britta och Magnus. Bra, men hemsk, tyckte jag. Jobbigt att inse att det faktiskt går till på det där sättet här i Sverige. Ska inte avslöja för mycket för er som tänkt se den ;).

Idag har vi haft kurs på jobbet. Vi köpte ju en scanner och den kan ju inte bara stå där..vi måste jobba med den också. Kommer bli så kul när vi på riktigt fattat hur man gör. I stora drag vet vi nu hur man använder den, men det är de små detaljerna som kan göra jobbet så mycket enklare, som är lite svåra och krångliga att lära sig. Man måste ju liksom kunna grunden först..
Vi blev bjudna på lunch och skulle visst bli det i morgon också :). Inte mig emot, hahaha!
Middagen hann jag inte riktigt fixa med innan jag var tvungen att rusa iväg på combat. Jobbade över en halvtimma och var tvungen att handla innan jag gick hem så det var tur att jag hade två färdigkokta ägg i kylen.
När jag kom hem åt jag en rejälare måltid för då var jag hungrig.

Nu tror jag att jag ska läsa klart min bok. Har bara några få sidor kvar i tredje boken i Twilight-serien - Ljudet av ditt hjärta.
Har förresten beställt tre nya böcker på
bokus. Hoppas jag får dem snart. Vill ju inte vara bok-lös.

Music


Härliga tider!

Jäklar vad bra dom är - sveriges damer i skidskytte! Härligt att se. Bådar gott inför OS. Synd bara att det kommer vara på så konstiga tider (för oss..).

Lagar mat i väntan på kärleken. Har duschat efter en svettig timme på stan. Skulle träna, men blev Gina Tricot ist. Hade ju ett presentkort att göra av med ;). Bra rea där!

Nä, nu måste jag nog kamma mig om jag inte ska se ut som ett troll ikväll på dansen.
Puss alla godingar!

Äntligen..

...fredag! Veckan har gått rätt fort så jag ska inte klaga, men det är alltid skönt med helg. Särskilt när man vet att man får träffa godingen. Ikväll åker vi på dans och stannar sedan kvar i Umeå hos Johan och Frida, de vi åker till alperna med. Blir trevligt!

Först väntar dock en jobbdag.


Höstminnen



































Hej farmor och farfar!

Vad kul att ni läser här! Roligt att man har en så modern farfar som sitter och surfar på internet och håller koll på barnbarnen, hihihi. Farmor, du får ju ta del av det hela på det sättet också.



Här har ni nåt som farmor är bäst på! MUMS! Min favoriträtt. Tycker gott vi kan göra det till nationalrätt! Det är synd om alla som inte ätit blöte.

Favorit

Var länge sedan jag bjöd på en låt, så..här kommer en riktigt bra!




Har alltid gillat Alicia Keys!

Saken är biff!

Biffarna blev jättegoda - mums! Tur att jag får äta dem i morgon igen (som tur är inte samma biffar som jag åt nu ikväll, hahaha). Har precis gjort matlådan.

Nu har vi bokat resan till Alperna. Vi lyfter från Arlanda den 6/2 och kommer hem igen den 13/2. Ska bli så spännande och härligt! Förra veckan lämnade Patrik in våra brädor på vallning och även kantslipning på min. Har inte gjort det en endaste gång och jag har ju ändå haft den i typ 5 år.
Önskar att det skulle gå att åka i Solberg. Då kunde man ta vägen förbi farmor och farfar på vägen hem. Hade varit mysigt!


Hos farmor och farfar i höstas


Vara-duktig-onsdag

Håller på att göra köttfärsbiffar. Hade tänkt att det skulle bli köttbullar men köttfärsen blev för lös för det. Biffar är ju lika gott - man får bara använda besticken mer när man äter ;).
Har tvättid idag. Blev lite irriterad när jag kom ner till tvättstugan för där var det en massa kartonger fulla med kläder, samt oupphängda kläder som måste legat ett tag. Plus att det hängde kläder på strecket. Fick börja med att ta ner någon annans kläder innan jag ens kunde hänga upp mina egna.
Nåja, värre saker kan ju hända!
Städar i kväll också. Jag gör gärna allt på en gång, då har man gjort bort det sen.


Glömde

Stackars min lillebror som suttit och väntat på tåget till Stockholm i flera timmar. Bussen från Övik kom inte fram på E4:an eftersom någon lastbil fastnat eller nåt... Tåget hann åka från Sundsvall innan han hann fram :(. Var visst han och två uteliggare i väntsalen. Kul.
Hoppas det går bra för dig och att du kommer hem i ordning! Kram

Stackars min mamma!

Hon har vridit knät och har jätteont! Hoppas att det går över på en grisblink! KRAMAR


<3


Den allra sista bilden på min bästa! Ögat var fortfarande inte bra men ändå var han så klart väääääärldens finaste!
Saknar..

Middagsmöte

Snart ska jag kila ner till Mamma Mia för middag med styrelsen. Gött! Känner mig dock inte på humör för möte som bara handlar om hundar :(. Får hoppas att det inte blir alltför långdraget. Tyvärr kommer det nog hålla på till sena kvällen.
Nåja, har inte tänkt vara med fler år och det är bara fram till någon gång i februari jag sitter kvar. Då har vi årsmöte och sedan är det slut för de som suttit sin tid.

Jag skulle 1000000000 gånger hellre gå på punch med mamma ikväll, men som jag sagt tidigare - man kan inte få allt!


Nova och min fiiiina Eddie

Ledsen

Jag saknar att ibland vara tvungen att gå ut mitt i natten för att du plötsligt kände för att käka gräs. Saknar att bli arg och förbannad på dig för att du ibland inte lyssnade på mig, utan i stället gjorde precis tvärt om. Saknar känslan av lycka när du var så översvallande glad när man kom hem. Jag saknar det där speciella bandet du och jag hade som ingen som inte haft hund kan förstå. Saknar dina glädjerusningar i blåbärsriset och din imitation av en skoter i snön. Saknar att du åt snö som en galning och därför behövde gå ut och kissa ganska snart efter att vi kommit in efter en promenad - precis när man slappat till i soffan. Saknar ditt speciella sätt att komma och trycka din rygg mot mitt ben när jag satt vid datorn eller såg på tv. Du satt där och bara väntade på att bli kliad, för du visste mycket väl att det skulle du bli! Saknar din totala lycka när du visste att du skulle få bada, eller bara gå ut. Du var glad och lycklig, vad det än gällde - bara det inte var att klippa klorna. Det var ingen favoritsyssla. Saknar retrieverrycken du fick när du blev extra glad och sprang runt, runt, runt som en galning. Jag saknar till och med de ibland avtuggade skosnörena. Eller att torka golven efter gräset du kräkts upp, som du så snällt väckt mig för att få. Jag saknar din snabbhet när jag ropade på dig i skogen och din glädje över en liten gul tennisboll.
Du var min allra, allra, allra bästa vän och jag vet att jag aldrig får dig tillbaka :(.


Härliga helg!

Åååh, vad jag älskar helgerna! Trist att de går så jäkla fort bara.
I fredags var vi på middag hos Brille å Mange. Var supertrevligt och mysigt att få umgås :)! Vi fick jättegod mat och även fast det inte var det vi egentligen skulle bli bjudna på (jag ska inte skvallra Magnus ;)) så var det mumma! Efter maten spelade vi spel. Blev en ganska sen kväll, trots att Britta skulle upp och jobba dagen efter. TUSEN TACK för en härlig kväll!

I lördags var vi iväg till Skule och åkte i backen. Markus och Emelie, Emelies lillebror Oscar, Lisa, Emelie (en annan Emelie), Stina, jag och Patrik njöt av solen och snön.
Vi åkte hem vid fyra och fick go-middag hos mamma och pappa innan vi skjutsade dem till Parken för dans. Vi var riktigt trötta så vi hyrde en film och såg på den (Patrik såg filmen, jag sov mest).
Kl. 01 hämtade jag mor och far och sedan åkte vi hem till oss och sussade.

Gårdagen var en riktig slappardag. Vi tog det lugnt hela dagen fram till att vi gick på bio och såg Sherlock Holmes. En bra film, tycker jag. Lite annorlunda, men det var det som gjorde den speciell.

Var riktigt trött i morse så jag tycker synd om Patrik som körde hela vägen till H-sand innan jobbet. Du gör det bra gubben min!

Nu käkar jag omelett och ska strax gå på Combat.

FRYSER

Fastän det blivit varmare ute (men fortfarande jävligt kallt), är det iskallt på mitt golv! Det kommer från sovalkoven och köket tror jag. Väggarna är nog inte lika bra isolerade där. Tyyyyfis! Nu väntar jag bara på att min egen personliga värmare ska komma. En varm dusch hjälpte bara en stund. Likadant med teet...


Love on the run


kallt



Det är ju förjäkligt att man måste sova under två täcken OCH med kläder på. Det är liksom omöjligt att få det varmare här.

Idag är det fredag :)!


For my darling


Bajs-Modo

Inte mycket att hurra för i Fjällräven Center idag inte! När det stod 2-7 gick vi hem, trots att det var 11 minuter kvar. Fick mig i alla fall go-middag hos mamma och pappa. Hemmagjord potatismos och ugnsstekt korv (eller vad tusan det heter). MUMS! Fick dessutom en matlåda med mig hem och en kväll tillsammans med mina kära föräldrar!

Tack och lov blev det en lugn dag på jobbet. Gjorde klart den enda kronan vi hade inne och levererade den och sedan handlade jag och gick hem. Markus och Emelie kom och kikade hur jag har det i min LILLA lya och sedan gick vi på stan och lunchade. Mycket trevligt :)! Tillbringade hela eftermiddagen på stan med dem.



Var tvungen att göra mig en varm kopp the, för jag fryser så jäkligt! Är sjukt kallt på golvet och inte hjälper det att elementet gassar för fullt. Det värmer inte upp lilla läggan ändå :(.


Torsdag

Jahapp, idag var man själv på jobbet. Ska bli intressant att se om det blir så lugnt som jag tänkt mig eller om det blir som jag befarar  - massiv proteslagning. Hoppas verkligen på det tidigare.

Igår var det dans till Blender på Gnistan. Jäkligt kul att de startat upp dans igen. Det var så länge sedan de hade något annat än PRO-dans att jag inte ens har dansat där någon gång. Kvällen var hur som helst rolig. Det enda tråkiga var att min favorit-kavaljer inte kunde stanna hela kvällen :(. Jag vet att jag är lite löjlig när jag hoppas att dagen ska gå fort så att det snart är fredag igen, men det får ni stå ut med!

På tal om fredag, vi blev bjudna på middag hos Britta och Magnus då - KUUUUUUL! Ska bli mysigt att få umgås med dem!

I eftermiddag hoppas jag på att få umgås med lillebror med sambo :).

Nu ska jag borsta tänderna klart och sedag knalla iväg till jobbet.
Önskar alla en fin dag!

Härlig ledighet


Så var både jul och nyår överstökat. Trist men samtidigt lite skönt. Jag hade dock gärna varit ledig några dagar till. Börjar i morgon. Blir nog iofs inte så jobbigt. Börjar nio och vet ej när jag slutar. Har svårt att tro att det blir hela dagen, men som sagt så har jag ingen aning.

Vi fick en VIT jul tillslut! En riktigt mysig ledighet har vi haft. Da'n före doppareda'n, även Patriks födelsedag, spenderades hos hans föräldrar. Där sysselsatte vi oss med julklappsleken och kortspel. Sent på kvällen tog vi oss en promenad till en av Patriks barndomsvänner. När vi kom hem igen hoppade vi till sängs.

På julaftonsmorgonen åt vi gröt och skinkmacka allihopa, innan Patrik och jag tog "stora julbadet" ;). Därefter blev det till att göra sig klar för kvällen. Vi fick även öppna julklapparna vi fått :).
Vid halv tre åkte vi till min kära familj för att fira julaftonskvällen med dem :D! Först av allt såg vi så klart på Kalle och drack glögg. Sedan hjälptes vi åt att fixa i ordning allt vi skulle äta (läs: trycka i oss). Gött!
Vid halv åtta hade vi bestämt att vi skulle öppna klapparna -trots att mamma ville att vi skulle göra det direkt efter maten (och hade hon VERKLIGEN fått som hon ville hade klapparna varit öppnade vid tolvslaget) ;).
Jag fick en massa fina saker! Herregud..mamma och pappa köper alldeles för mycket! Fick bl.a. ett duntäcke, dunkudde, stora badlakan, PENGAR, biobiljetter, datamus, sällskapsspel och en massa annat. Tack, tack, tack!! När jag öppnade Patriks julklapp blev jag helt till mig! EN SYSTEMKAMERA!!!! Det hade jag aldrig väntat mig. Den har jag använt! Både på jul och nyår! Har dock mycket att lära mig. En hel vetenskap det där..
Tur jag har brollan som kan.


Så här glad blir man på jul!


Några av våra julklappar


Min pappa på julafton :)


Min mamma på julafton :)


Fikat snart klart. Muuums!

 

Nova med julbandet runt halsen.


När klapparna var öppnade spelade vi spel (Med andra ord). Blir lätt lite hetsigt när vi har några vinnarskallar i familjen ;). Kul var det iaf!
Blev en rätt sen julafton. Vi kom inte i säng förrän någon gång vid ett.


På juldagen skulle vi allihopa ut på O´Learys och vi gjorde oss i ordning hos mamma och pappa (där alla bodde - även jag och Patrik) och åt såå god mat! Jag kommer inte ihåg vad det hette, men det var något grekiskt. Super med något annat än julmat. Sedan spelade vi återigen spel (När då då?) innan vi åkte in till stan till en av Josefins kompisar. Vid halv elva-tiden gick vi ner till Olle's. Mycket trevligt, men kvällen slutade lite tidigare än vi tänkt när vissa var mer överförfriskade än andra ;).
Betalade för det dagen efter :-S.

Speltime på juldagen!

 

Min fina bror och min fina svägerska uppklädda för juldagsfirande.

 

Min andra fina bror med sin fina fästmö.

 

Jag ocn min fining.

 

Jag har köpt nya snowboardskor. Man kan verkligen säga att de gamla hade gjort sitt. Vi har faktiskt varit i Bjästa och åkt två gånger.

Nä, nu måste jag koncentrera mig på middagen. Återkommer med bilder från nyår.

Säger som mamma; Over and out!