Love

Söt-gubben som dekorerat min tallrik när jag kom hem från jobbet och han redan åkt och klättrat.


FREEEDAG

Oj så skönt med helg! :) Jag har längtat ända sen i söndags ;).

IKväll är det After Climb på relaxen, efter bouldering med klätterfolket. Och imorgon ska vi på Bomullsfest. Patriks kusin gifte sig för ett år sedan, i smyg, och därför bjuder de till fest i helgen. När man varit gifta i ett år kallas det visst Bomullsbröllop.
Blir skoj!


Jag måste tipsa om en tjej som gjort om Kents "Pärlor och Svin". Jag är inget fan av Kent, men den här tjejen har gjort så sköna versioner av deras låtar.
Carolina Wallin Pérez, heter hon.


Bästa

Har man bästa föräldrarna eller?! Patrik är Härnta tills imorrn och då bjöd mamma mig på middag (fiskbullar  :) :) ) och sedan levererade pappa ved hem till oss. Ända fram till dörren och in i garaget.

TACK! ♥


Inte världens bästa bild, men dock världens bästa föräldrar! :)

Lycklig!

När någon säger att den är lycklig, kanske man tänker att något stort och överväldigande hänt i dennes liv. Men det behöver inte vara så otroligt stora saker för att göra en människa lycklig. Inte mig åtminstone.

Idag när jag låste upp dörren till vårt hus, möttes jag av doften av nylagad mat. På spisen stod världens godaste köttfärssås, lagad av världens bästa sambo.
Jag blir så glad och tacksam över att jag har en sådan underbar karl! Det kan tyckas vara lite fjantigt, överdrivet eller allmänt löjligt att bli så till sig över en sådan enkel sak som mat, men jag är mest bara glad att jag uppskattar vårt liv och hur vi har det.
Egentligen är det inte en liten grej alls, det här med att hjälpas åt och finnas där för varandra. Det är ju typ baouta-mega-super-bra att det kan vara så!
Att man ser varandra. Att man inte gör saker bara för egen vinnings skull, utan för att man bryr sig och vill att VI ska ha det bra.
Det här handlar inte bara om att turas om att laga mat eller städa, utan också om att hålla om varandra och ibland hålla handen i soffan, fråga hur dagen har varit och lyssna på svaret. Att säga att man älskar varandra och att visa det. På alla möjliga sätt!

Ni förstår va!?! Det var inte en sådan liten grej egentligen.



Söndag

Härligt värre har det varit ute idag :). Dagen har dock känts väldigt lång då vi gick ut vid halv 10-10 och donade lite. Gick in och åt lite lättare lunch innan vi åkte och handlade. När vi kom hem var klockan bara halv fyra, men det kändes som om den skulle varit sex. Därför blev det en tidig middag (f.ö. riktigt smaskig. Vi gjorde pasta och pastasås med lax, sparris, grädde och citron) och sen har vi sett på film och ätit bullar :).

Jag har fortfarande inte fattat att klockan inte är så mycket som jag tror så jag tror faktiskt att jag ska hoppa i säng nu. Riktigt skönt att vara utvilad imorgonbitti (förhoppningsvis).

Så, sov gott alla rara! :)



Har precis gjort upp eld i kaminen :)

Bullbak

Ett hav av goooda bullar :)


Tunnbrödsbakning hos farmor






















Fredagskalas

Guud vad skönt med fredag! Och just denna fredag fyller Patriks systers kille år (lät krångligare än vad det är..), så vi får åka bort och äta tårta :).
Inte för att jag är så förtjust i just tårta, men det är alltid trevligt att gratta någon som fyller år.

Imorgon ska jag och mamma baka bullar. Patrik har sagt att jag måste göra mina bullar EXAKT som mammas nästa gång jag bakar så då blir det verkligen så om vi bakar tillsammans ;).


Typiskt

Så går det när Erika Kristina ska göra sås.


Tacka vet jag vanlig, hederlig mat

Har just njuuuutit av en helt underbar middag. Stekt potatis, hemmagjorda biffar, gräddsås (hemmagjord, så klart) och lingonsylt. Helt. Jävla. Fantastiskt.

Hur mycket kan man uppskatta mat egentligen? MUMS! :)

Hey!

Nej, men se! Ingen som verkar uppskatta att man skriver igen. Ska man skita i detta helt och hålllet kanske?



Ehh..

Ja, vad säger man.. Bloggen har inte varit prio ett.. eller, nåt sånt kanske?

Ska erkänna att jag knappt sitter vid datorn numera. Fast jag saknar den faktiskt emellanåt, det är bara det att jag inte tycks ha tid - eller ork - så det har faktiskt mest blivit att läsa en vanlig, hederlig bok eller umgås med P, familjen och vänner.

Nåja, nu har jag iaf skrivit några rader så att ni vet hur landet ligger. Kanske har jag kickat igång mig själv igen, vem vet? ;)



Att ha höst










Sommaräng