Tröttmössa

Här är en som sovit mest hela dagen. Det tar på att vara ute å svira ;).


Kärlek från insidan

Oj vad det spritter och rör sig inne i magen! Det är så härligt att känna :).


Annandagsmys

Idag får vi besök av Patriks bror Jocke med familj. Ska bli så kul :).
Dan före dopparedan var vi hos Patriks föräldrar och julafton firades hos mor och far. Likaså juldagen. Riktigt mysigt har vi haft det!

Nu ska jag skala potatis och förbereda lite för middagen. Hoppas att ni alla som läser haft en härlig julhelg!


Paketpyssel


Julglitter




Finaste


Håll tummarna

Nu återupptar jag Projekt PhotoShop. Hoppas hoppas det funkar nu!!!!


Update: YEEEEEEEEEEEEEEEES!!! :-D Att jag sen fick installera nytt antivirusprogram och det gamla inte går att få bort, struntar jag i.

900



Mysig 4:e advent :).
Firar med att göra mitt 900:de inlägg.

Härlig känsla

När man sitter på jobbet och sliter och tycker lite synd om sig själv, så känner man plötsligt någon som rör sig och buffar på en. Genast blir man alldeles varm och lycklig inombords. Hur bra kan man ha det?! ♥

Lillis

En liten skatt växer i min mage ♥


Profilbild. Gick inte få någon särskilt bra då lill-fisen inte ville ligga stilla.



Uppifrån. Det man ser är armen ända från axeln och ut till handen (som han/hon har framför ansiktet)



Ena foten underifrån


Fot, underben och lår från sidan.


Helt fantastisk, makalös känsla att få se sin lilla bebis! Nu vågar jag tro på att det jag känner är en liten krabat som buffar på mig. Har känt det till och från i några veckor men inte förrän jag verkligen såg med egna ögon att det faktiskt fanns något där inne, erkände jag för mig själv att det var lill-hjärtat som rörde sig.

Lill-parveln är orsaken till att jag inte orkat skriva så mycket här. All energi har gått till att jobba och orka hålla mig vaken (vilket inte alltid har gått sådär jättebra).
Nu mår jag varken dåligt eller är lika trött så man kan sammanfatta det med att jag mår TOPPEN :)!

Det är beräknat att bebisen kommer födas kring den 12:e maj. Det innebär att vi nu är i v. 19 och snart har gått halva tiden.

VI LÄNGTAR EFTER DIG ♥ (men stanna för böveln där inne tills du är fardiggräddad)!

Gårdagens sysselsättning












Gott




Innedag




hur kunde jag?

Förstår inte hur jag kunde tycka att det skulle bli bra med snöstorm?!??

I morse var det regn som föll och sedan när det övergick i snö, var det redan så blött på marken att det bara blev slask (i stort sett). Blåsten gjorde att man inte såg ett piss när man gick i motvind (...vilket håll det nu blåste åt - typ ALLA) eftersom snön blev som spikar.

Efter jobbet åkte jag och handlade på Coop. Tänkte att det kanske hade varit bäst att bara åka hem, men ska man vara "insnöad" i helgen vill man ha nåt gott att äta också ;). Sagt och gjort, efter handlingen åkte jag hemåt. I SAKTA mak. Slirigt och oplogat i stort sett överallt.
När jag kom till sista backen innan vårt hus, kom jag inte längre. Det bara slirade. Fick lov att backa tillbaka flera gånger och ta mer fart, men jag insåg tillslut att jag tagit fel väg hem.
Jahapp, körde en annan gata och även från det hållet är det en lång backe, men där kommer man rakt nerifrån (och inte svänger precis innan backen) så där gick det bättre. Puuh!

Försökte mig inte ens på att köra upp på framsidan av huset, utan parkerade direkt nere på gatan och bar sedan in det jag handlat.
Hämtade ved i garaget och gjorde upp en brasa i kaminen innan jag packade upp kylvarorna jag köpt.
Sedan på med jacka, mössa, vantar och kängor och ut med snöskyffeln i högsta hugg! FY vad tung snö det var! Ryggen var knäckt redan innan jag skottat halva uppfarten, men skam den som ger sig. Tillslut hade jag skottat bort allt och kunde köra upp bilen.
Det värsta av allt är att Patrik ska köra från Härnösand :(. Hoppas verkligen att det är bättre på E4:an än vad det är där jag kört idag.

Äntligen

Jag började nästan ge upp hoppet om en vit jul, men det ska visst bli snöstorm i helgen.


Halva jobbveckan avverkad!

Nu är det nedräkning till helgen. Skööönt!
Idag hade jag tänkt hälsa på Kattis och lille Joel efter jobbet, men de har dop i helgen så de hade en massa att stå i. Då behövdes inte en yrhöna som jag där ;). Hihi. Vi tar det nästa vecka istället!
Jag tänkte då gå på stan en sväng efter jag slutat, men jag kände inte att jag hade rätt sorts energi till det så jag köpte en grillad kyckling och åkte hem och käkade kycklingsallad till ljudet av en sprakande brasa istället. Mycket bättre :)! Desvärre har jag ju inte kunnat kryssa av fler klappar på listan :-S, men jag känner ingen stress :).

Nu börjar det bli lite tråkigt att vara hemma själv. Jag lyckas bli sen på mornarna också när Patrik inte klivit upp före mig och gjort upp eld i kaminen. Nu får jag lov att fixa det själv och jag vet inte hur det går till, men klockan har gått mycket fortare dessa dagar..? Konstigt.



Tisdag

Ska precis slå in en present till hjärtat. Han fylller år dagen innan julafton och jag passar på att köpa presenter och julklappar till honom de här dagarna eftersom han jobbar i Östersund denna vecka. Och om jag nu slår in dem innan han kommer hem, finns det ingen risk för att han ska hitta dem och direkt se vad han ska få :).

Lyssnar på musik och eldar i kaminen gör jag också, här hemma.
Det känns alltid härligt att få åka hem efter jobbet, och det värderar jag mycket! Även om det så klart är mycket bättre de dagar hjärtat inte är borta.


Kortis

Blir inte så mycket skrivet idag (heller). Jobbat över idag också, fast på morgonen, istället för på kvällen.
Sen hade jag turen att få äta pappas kamser med fläsk. Gott!
Efter det var mamma och jag på combat. Inte riktigt lika svettigt idag som förra gången då det var NOLL ventilation och fulla salen med svettiga människor.

P är i Härnta tills imorgon och sedan är det H E L G ! Fy vad skönt! 

Natti natti på er raringar!