Min hunk


Ojojoj

SOM jag jobbat med detta! Ni ser väl (annars j***lar :P ) att jag ändrat utseende på bloggen. Är inte riktigt hemma på det så det har tagit ett tag.. Är inte färdig heller. Det blir inte riktigt som jag vill.. Ni får nöja er med detta så länge så ska jag försöka få till det tillslut.

Imorgon åker jag och Patrik till Sthlm. Vi jobbar som vanligt till fem och sedan tar jag bussen till Härnta och därifrån blir det sedan bil. Vi ska hälsa på P´s bror och hans fina lilla familj. De har nyss flyttat så det ska bli kul att se hur de fått det. Passar även på att klippa oss hos Sofia och hälsa på henne.

Ser verkligen fram emot helgen!

Nu är det verkligen god natt för mig. Har varit såå trött i veckan och dessutom ska vi ju bila ner så.. NATTI NATTI rara vänner!

Puss

Happ..

Lägenheten blev inte vår. Men så är det ibland. Nu har vi i alla fall varit med på budgivning och vet vad det innebär.

Tack för att ni höll tummar (och tår)!!

Håll tummarna!

....för nu har det börjat och jag hoppas att det slutar som vi vill!

Goda vänner



Nova och Molly myser

Fan

Jag vill också ha snygga brunbrända ben (egentligen räcker det om de är snygga -man får inte ha för höga krav)

Härliga värme

Helt otroligt vad varmt och härligt det varit i flera dagar :). Det är nästan så man undrar var våren tog vägen? Det gick så himla fort. Tyvärr betyder ju inte detta att det kommer vara lika varmt i sommar, men hoppas kan man ju alltid!

Igår var vi och kikade på en tvåa som vi ska vara med och buda på. Ett riktigt renoveringsobjekt, men det känns faktiskt kul!!

Var och tränade idag och det känns att jag tappat styrka på de två veckor jag inte tränat så mycket :-S. Bajs! Nu blir det bättre disciplin från min sida. Om det inte passar med gym-besök så blir det löpning. Punkt.

Nu ska jag duscha och plocka undan lite här. Jag köpte stora plastlådor med lock på IKEA och i dem har jag alla mina skor. Lite ordning och reda :). Lådorna står dock här inne i lägenheten -men åker strax in i förrådet.

Vi på väg till IKEA


Tidigt idag

*Gäsp*. Börjar en timme tidigare idag. Bra eftersom jag gärna vill jobba in lite tid då jag ska vara ledig nästa fredag. Är dock trött och hade inte sagt nej till att få lägga mig under täcket igen.

Har ont i mina knän. Var bara ett igår, men nu känns det i båda. Är inte säker på att det är knät i vänstra benet, utan kanske mer vaden. I höger ben är det definitivt knät. Jag har ju inte gjort illa mig men det var likadant efter förra korpenmatchen. Börjar fundera på om man kanske ska spela fotboll när man får ont i knäna efteråt? Vill verkligen inte skada dem ordentligt! Verkar inte kul.
Vi spelade vår andra match igår. Förlorade med 1-0. Inget mer att säga om det. De var bättre! Tyvärr var det jag som stod i mål när de pytsade. Tjejen som stod innan var jätteduktig men sträckte sig tydligen och jag fick ställa mig där bara sådär. Hann inte ens få på mig handskarna innan de sköt i mål. Haha.

Efter jobbet ska vi kolla på en lägenhet :).
Nä, nu måste jag lägga på ett kol.

Måndag.


Klättermöss

I lördags åkte vi till Ringkallen och klättrade. En underbar dag! Varm, härlig sol i stort sett hela dagen och när man dessutom får göra något riktigt roligt tillsammans med kärleken kan det inte bli bättre.




Gubben håller på att hänga upp alla kilar (och grejer) för att få överblick, och hänga på sig alla grejer i rätt ordning.



Nova var med hela dagen och var så duktig! Hon låg i skuggan och väntade medans vi klättrade. Lite gnäll var det någon gång, men det var mest för att de andra som var där skulle klappa henne.
När jag tog den här bilden hade vi precis kommit upp till fikaväggen och solen hade ännu inte hunnit titta fram.



Fortsatta förberedelser...



Moi.



Hjärtat mitt.



Fixar lunch.



Patrik och Nova trivs ihop :)



Lite primitivt kanske, men man kan inte klaga på utsikten ;)



Denna led klättrade vi förra gången. Dock inte i helgen. Lederna har lite roliga namn. Just den här heter "Jerry, vad gör du?".







Efter att ha varit på Ringkallen från tio till halv fem åkte vi till Patriks föräldrar som var i stugan. Som ni ser var det rena rama paradiset för Nova. Efter att ha legat ute (även om det var i skuggan), tyckte hon att det var skönt att få svalka sig lite.



♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥




Choklad!

Gud vad jag är sugen på choklad! Förmodligen ett straff för att jag var lat och inte tränade idag.

Första testet


Har fixat ett bildredigeringsprogram efter tips av bror. Har testat det lite nu. Väldigt enkelt. Trots det kommer det ta ett tag innan jag vet riktigt vad och hur jag ska fixa bilderna.

Latfis

Jag skulle gå och träna direkt efter jobbet. Packade väskan igår innan jag gick och la mig. Tyvärr tog jag en annan väska när jag gick hemifrån i morse :-S.

Har lagat mat, städat och sitter nu här. Borde gå och träna nu ist, men jag orkar inte. Slappt!
Kunde ta en promenad i solen, men jag har haft ont i knät hela dagen efter matchen igår. Konstigt eftersom jag inte kände nåt när vi spelade.


Nä, nu till nåt roligare;


Hääääär har vi söt-Wille. Han var allt lite avvaktande mot oss i början.


Här med pappa Joakim. Fortfarande lite tveksam..



Nu börjar han tycka att vi var ganska roliga ändå :). Med på bilden är Stinky, Willes bästa kompis.


Wille och farbror Patrik.

Nu tror jag ta mig tusan att jag ska fixa lite i förrådet och i min "walk-in".

Helgen

Har haft en superhärlig helg! I fredags tog vi det bara lugnt. Efter att vi grillat såg vi på film och sedan blev det nanna kudde.
Vi verkar inte kunna sova så länge nu när det är så ljust ute. Vi var uppe redan vid halv åtta. Vid halv nio-tiden tog vi en härlig morgonpromenad i solen. Himla skönt att vara ute när det är så lugnt!

Sedan blev det frukost och lite "ta-det-lugnt" innan det var dags att fixa till sig inför dopet.
Kl. 13 började det i Säbrå kyrka. Karl Emil var namnet han fick.


Så här såg jag ut på dopet.


..å så här såg hjärtat ut.


Självaste "dopobjektet" - Karl Emil - med familj (Jimmy är Patriks jobbarkompis/barndomskompis/kompis):


Storasyster Ida skötte sig exemplariskt! Likaså Emil. Det enda var att han grät en skvätt när orgeln spelade. Men han tystnade direkt när det blev tyst.


Här har han fått svida om, lille Emil.

Nej, nu är det god natt! Förhoppningsvis hinner jag lägga upp bilderna från lördagkvällen då vi träffade P's bror med familj, i morgon :)

Natti!


Grillad lax på G

Mumma! Sitter med en cider i handen och snart blir det middag. Ni kanske förstår vad vi ska äta av rubriken ;)!?! Ungsstekta rotsaker (potatis, kålrot och sötpotatis), grillad lax, kall sås med vitlök, lime, honung och lite kryddor och så klart en härlig sallad.
Dessutom får jag sitta och äta mitt emot hjärtat mitt :). Kan inte ha en bättre fredag!

I morgon ska vi på dop och sedan åker vi norrut igen då Patriks bror med familj spenderar helgen i Övik :). Ska verkligen bli kul att träffa dem igen - och framförallt Wille!

Hallå, vart är mitt förra inlägg?

Skrev ett inlägg igår som inte verkar finnas någonstans. Publiceras de inte (av någon anledning) brukar de iaf finnas kvar att publicera igen. Inte den här gången. :(
Typiskt!

Tips

Blir inte mer än ett lästips idag. Men roligt är det! Särskilt om ni brukar (eller brukade) lyssna på Morgonpasset i P3. Jag får mig ofta ett gott skratt när jag kikar in här.