Dan före dopparedan!

Som de flesta vet så älskar jag julen! Man får ha hela familjen samlad och äta gott, mysa, spela spel, öppna klappar, ge bort klappar, tända ljus, titta (och lukta) på granen... I år har det ju tyvärr inte blivit så mycket julpynt för min del. Känns inte riktigt som att jag har plats för så mycket sådant :(. Uppladdningen har därför inte varit optimal, men nog har jag julstämning allt! Tur man har varit hem till mor och far och därigenom fått en rejäl dos :). Dessutom har det ju kommit bra med snö och det är verkligen en stämningshöjare!!

Idag fyller Patrik 24 år! Hurra hurra hurra hurraaaaaa! GRATTIS älskling!!

Snabba dagar

Tyvärr fick vi inte alla grejer vi behövde idag :(. Det betyder att bossen måste jobba i helgen.
Måste iaf säga att dagarna verkligen flyger fram när det är fullt upp hela tiden. Negativt är dock att huvudvärk inte går att undvika.

Ska strax byta om för att sedan bege mig iväg på träning. Ska slåss med (mot?) mamma.
Jag ser fram emot att få testa mina nya skidor snart! Hoppas bara att det kommer lite mer snö. Går åka på Skyttis redan nu, men hade varit super om jag bara kunde traska iväg till skidspåret som börjar här på överstan.

Torsdag

Idag ska det visst vara superkallt ute. Var ca -14 C när jag åkte från mamma och pappa igår. Blev en härlig prommis där, middag och massage.

Nu måste jag snart gå tilll jobbet. Verkar f.ö. som att jag får rätt om att vi inte behöver jobba över. Om vi får alla grejer idag, vill säga. Hoppas!

Ha en bra dag!


Kan inte sova

....för jag saknar dig SÅ!


Snow

Wohooooooooo! Snöar fortfarande :D! Me like!!
Ja, det var nog bara det jag ville säga. Kommer vara trött idag :(.

Ha en bra dag allihopa!

Kraaaaaaam

Helgen som gick

Har haft en härlig helg! I fredags kom <3:at. Vi åt middag och åkte sedan till Nanna och Henke och såg på Idol och åt godis. Lördagen spenderades till stor del på stan. Klev inte upp alltför tidigt och åt sedan frukost innan vi gick ner. Efter några timmar blev jag dödshungrig (och med det följer att jag  blir lite grinig och deppig), så vi gick hem och käkade.
Sedan blev det hockey hos Patriks morbror och jag hade även lovat mor och far skjuts till parken så jag åkte dit och fick mig lite kladdkaka innan jag lugnt och säkert körde dem till Parken.

Jag och P åkte sedan till hans föräldrar där vi stannade tills jag skulle skjutsa hem mamma och pappa.
Igår var en så skön söndag! Sov lagom länge (igen) och tog sedan det lungt och åt frukost i lugnan ro. Blev en tripp till Naturkompaniet och sen åkte vi vidare till mor och far där Patrik och pappa lagade mat medans mamma, jag och Nova gick på promenad.
Blev massage, tv-tittande och fika innan vi åkte hem.

Idag snöar det :-D - yaaaaaaayy! Blir nog kanske en vit jul i alla fall!

Ääääntligen har jag fått tag på bilderna från Rotsidan! Tack Patrik - efter många om och men!
Ni som inte varit där måste bara åka dit! Så fint, så fint! Vi var där i tidigt i höst.




Härliga färger



Fiiiiining :-)






 

 

 

 

 

 

Kärlek



Ser ni mönstret på stenen?!?



Det var jättestora vågor den dagen.


















Ditåt ska vi! Gick skogsvägen tillbaka.



Slutligen, min favoritbild:




Vet inte hur många kort vi tog. Det går liksom inte att låta bli när man är på ett så vackert ställe (med en sån goding).

Det får vara allt för idag!

Måndag - igen!

Jag förstår inte hur helgerna kan gå så jäkla fort! Ny vecka igen och myyycket på jobbet. Jag är dock mer optimistisk än min chef om att vi kommer hinna utan att behöva jobba över så mycket. Alla ska tydligen ha nya tänder till jul...

Måste rusa (blev kort det här...)! Ska på pass kl. 18.30.

Saknar dig <3!

Återkommer!

Tre avklarade

Har kommit på att bästa tiden att gå på stan för julklappsshopping är direkt efter jobbet kl. 17. Alla (nåja, de flesta) andra har då begett sig hemåt för middag. Jag är så jäkla smart :-D! En torsdagseftermiddag/kväll är det lugnt på stan. Än så länge iaf. Ju närmare jul vi kommer, desto mer packat kommer det vara på stan.
Jag köpte tre klappar idag, så nu är inte ALLA kvar att inhandla. Köpte även en kjol till mig själv. Tänkte att jag ska ha den på juldagen.







Jag hade sån tur att när Brille slutade jobbet, ville hon gå och äta lite :-). Så vi käkade på O´Learys. Är ju match ikväll så det var en massa folk där (mest karlar - surprise!!). Härligt att få spendera lite tid med min favoritvän!
TACK Britta :-D!

Jag fryyyyser! Hade tänkt ta mig en varm dusch och sedan lyssna på julmusik (vilket jag visserligen redan gör..) och göra julkort. Är så skoj! Men, som sagt, först duschen. Längtar tills jag får ta på mig dunsockarna och myskoftan efteråt.


Yrhönan nr. 1

Har mycket att göra på jobbet så jag tänkte bege mig iväg tidigare i morse. Alarmet ringde och jag snoozade två gånger och klev sedan upp. Gjorde morgonbestyren och när jag sedan kollade på klockan var den 10 i! Jäklar vad snabbt tiden gick. Hann inte äta frukost utan skyndade mig på med skor och jacka och traskade iväg.
På väg till jobbet lyssnade jag på radion och när det blev nyheter sa de att klockan var sju (7)! S J U ! ! ! Fattar ni?! Jag var på jobbet en timme för tidigt!! Iofs hade jag ju tänkt vara där lite tidigare, men inte en timma.
Kunde inte ta igen det på slutet av dagen för vi hade så stressigt att det får bli en annan dag :-). Den som spar, hon har!

Har varit på Aloe Vera-party hos mor ikväll. Jag var fikaansvarig ;-). Gick mycket bra!

Eftersom jag vaknade med nackspärr i morse hoppar jag träningen i morrn. Till förmån för min julkortstillverkning.


Från helgens teaterföreställning :-D

Längtar till fredag!

Klippa å klistra

Har tänkt göra lite julkort ikväll. Har inte börjat än :-S. Har iaf varit och tränat. Känner mig så seg i kroppen (fortfarande). Känns som att jag skulle kunna ta ut mig mycket mer, men det går liksom inte... Hmm.
Jag tror att mörkret gör sitt. Plus att jag inte har promenerat så lite som i höst. Gick så himla mycket när jag hade Eddan, men det blir liksom inte på samma sätt nu..
Jag tror absolut att det gör att jag blir tröttare.

SNÖ! Vill ha!

Fredagsmyyyys

Har ätit suuupergod middag (helstekt gorgonzolafylld fläskfilé och hasselbackspotatis) som goding gjorde :-). Sedan blev det idol och glögg. Mmmmmums
Det bästa är ändå sällskapet!

Hoppas ni också har en härlig fredag.
Kram på er!

Äääääääntligen!!

Fredag! Wohooo. Snacka om att det var lättare att kliva upp idag än tidigare i veckan. Håller på att packa ner mina kläder i väskan jag ska ha med mig. Ikväll blir det fredagsmys och imorrn middag och teater med Patriks jobb.

Älska helgen!! :-D



Jag laddar alltid inför julen med en massa jullåtar och här är en av mina favoriter.
Enjoy!

I måndags morse


Vill ha!

Bild: Lindex


Visst ser den härlig ut?! Den här skulle jag gärna mysa i med ett par tights eller strumpbyxor.
Finns på Lindex och kostar 399 riksdaler.




Bild : GinaTricot

Denna klänning är fin tycker jag :-). Vad tycker ni?

 

Jag skulle kunna sitta och kika på kläder hur länge som helst...

Ikväll har jag å mamma varit på ett punch-pass. Känner mig konstigt slö i kroppen. Spelar ingen roll hur mycket jag tycker att jag tar i så känns det som att det bara är halva styrkan och orken jag har i mig som används. Nåja, det blir nog bättre bara det börjar snöa och blir lite ljusare ;-). Nu blir det en dusch för mig.


En chokladbit på det här så...

Jag vet inte om det är fyra eller fem...eller sex bitar jag ätit. Gött! Kände för godis och då köpte jag det. Orkade inte göra egen mat idag så jag åt köttsoppa. Ni vet. Så'n här färdig på burk. Det dög.

Jag vill vara med min goding! Nu! Nu! NUUU!




Vinter - eller vad man ska kalla det

Igår när jag klev utanför dörren för att gå till jobbet hade det SNÖAT!! Inte så mycket, men det var iaf vitt. Tyvärr hade det också regnat efteråt, så jag kan säga som så att om jag haft skridskor på mig hade jag lättare tagit mig till jobbet. Jag struntade egentligen i att det var snorhalt. Jag var bara lycklig att det blivit vinter (åh nej, sådär ska man inte säga för då kommer det att tina bort och aldrig bli vitt igen).

De ringde mig från Step-In igår. Ville att jag skulle bli instruktör, men jag vet inte riktigt... Känns som skönt att inte behöva bry mig om annat än mig själv och mina egna intressen när jag planerar min fritid. Har ju precis slutat med hundklubben och det känns så skönt att få vara "fri". Jag ska bestämma mig innan fredag..

Fick pengar tillbaka för Eddie. Hade livförsäkring på honom och även om det inte gör mig gladare då det inte ger mig honom tillbaka så ska jag verkligen se till att använda pengarna till något jag har glädje av. Precis som han gav mig glädje! Saknar den evigt glade..

Nu ska jag försöka komma ikapp på Bonde söker fru. Har missat några veckor. Sedan blir det till att ta hand om tvätten jag hållit på med hela kvällen. Har städat också :-).
Nä, som sagt. Bonde och glögg och pepparkakisar ;-)....