Korpen!

Ikväll har jag varit och träffat delar av laget för att betala avgiften och se vilka det är som ska vara med egentligen. Ungefär halva styrkan saknades, men de har jag koll på vilka de är. Kommer bli skoj! Vi har skrapat ihop folk så tillslut blev vi 16 stycken. Ev. blir vi två till. Det är bra att vi har några att ta av eftersom alla inte kommer kunna vara med alla gånger.


Imorgon åker mamma och pappa ner till huvudstaden och hälsar på lillebror och lillan (Markus och Emelie). Nova ska bo hos oss då. Det blir trevligt. Pappa, jag ska komma ihåg att släppa in (och ut) Molly. Oroa dig inte!

Sov gott!

Ny vecka

Har varit jättetrött idag. Kan verkligen inte förstå varför, har inte gjort nåt som tar på krafterna i helgen. Nåja, var kanske bara måndagströtthet. Skönt iaf att det är kortvecka.


Ikväll har jag varit på punch out och nyss kom mor, nova, jag och Eddan hem från en promenad. Alldeles lagom promenadväder. Nu väntar vi på att pappa ska komma hem så att vi kan kvällsfika lite. Håller på att koka ägg :-).

Ha en fortsatt trevlig kväll alla!

Syskonen Granberg

För några år sedan (tror att det var 2004) skulle mamma ta kort på oss för att ge bort. Vet inte hur det gick med den biten, men här är några av korten iaf.












Nä, så här normala är vi inte. Här kommer sanningen...

   












Ha ha ha ha! Jag vet inte Markus, men det verkar som att det är du som är mest Goofy av oss. Trots att jag alltid får höra att jag är det.

Saknar er småbrollor!


Hundliv













Härliga vår!

Ååå, vilken härlig dag det var igår. Denna dag har verkligen potential att bli lika bra :-). Igår låg jag ute och solade, hann t.o.m. bränna mig lite. När T kom hem åkte vi och tvättade bilen och sedan hem för att grilla. Hanna och Nille kom och gjorde oss sällskap vid matbordet -trevligt! Maten var verkligen supergod och när man dricker ett (eller två eller tre..) glas vin till blir det bara trevligare och trevligare.
Vi gick och la oss vid ett tror jag.


Jag hoppade ur sängen halv tio och åkte iväg till valpkurs kl. 11. Har sedan traskat på stan en sväng för att inhandla present till farmor. Hon och farfar kommer på middag till mor och far idag och eftersom hon fyllde år förra helgen när mamma och jag var i S-vall så får hon sin present idag.
Jag hade tänkt att jag inte skulle köpa något, förutom ett par solglasögon, denna månad. Har redan spruckit...suck! Nåja, FRÅN OCH MED NU blir det inget mer! Punkt.



Sunny saturday

Fan vad nice! Äntligen verkar värmen ha kommit hit också :-). Isen ligger fortfarande kvar på sjön, även om det smält längs strandkanten.

Igår efter jobbet sprang mor och jag runt sjön. Gick bra, förutom att min hals krånglar -som vanligt. Efter detta hoppade jag in i duschen och åkte sedan till Sofi och Tommy och deras barn Alicia och Mille. Lille Mille föddes den 22/2 så han är inte alltför gammal. Alicia var jätteblyg i början men innan jag for hem satt hon i mitt knä och surrade som bara den.
De bjöd på grillat och hemmagjord potatissallad -mums!


Alicia är inte lika blyg längre


         
Mille och Alicia


I sommar ska jag spela korpenfotboll. Ska bli skoj! I år har jag ju tränat innan (dock inte fotboll) och förra gången jag var med hade jag inte tränat något alls. Är bara på skoj så det blir ju just det, skoj. Emelie  ska också vara med, samt några från mitt gamla F15-lag. Måste införskaffa ett par grusskor. Har ingen aning om var mina gamla tagit vägen.


Till dagen; Eddan och jag har varit ute på en härlig långpromenad. Efter det städade jag bilen (välbehövligt). Den skulle även behöva tvättas, men det får bli en annan dag. Har dammsugit nedersta och mellersta plan i huset och sedan har jag solat ute på altanen. Skönt att bara ligga och njuta och känna att man inte har bråttom till något. Värmen och ljuset är verkligen välkommet!




Idag blir det kycklingfilé som ska grillas. Har marinerat, men som vanligt är det på en höft med allt så vi får se hur det blir. Brukar inte bli katastrof iaf.


Jag är på g idag så jag bjuder på bilder från påsk. Njut ;-).

              
Mattias på påsk. Udda? Nej då, han ser ut så här.


Mamma fixar med varmrätten bland påskblommor.


Matti och Emelie ordnar efterrätt.


När ett sådant sällskap umgås brukar det alltid finnas paparazzis i faggorna.


     




Vad sjunger japanen? Ha ha, världens roligaste lek där jag var lekledare.


Molly gillar inte japanska (ok, lite långsökt, men bara liiite) så hon höll sig undan.


Påskaftonsfrukost


That´s all folks!


Uuurk

Sitter och kippar efter andan... Har en hund som ligger här bredvid och släpper väder. Ho ho! Kan säga att de är i giftigaste laget. Tack ska du ha käre vän.








My America


Vad hände?

Hmmm, verkar som attt bliden på klänningen i förra inlägget inte syns? Hur funkar det för er andra?

Smakprov


Det här är ett av de klädesplagg jag inhandlade förra helgen. Söt va?!

(Blev inte tandborsten och sängen förrän nu :-))

Snart fredag

Om inte allt för länge är det sista jobbdagen för den här veckan. Känns skönt. Särskilt med tanke på att det lovas finväder i helgen - I like :-)!


Ikväll blev det Body Combat och efter det en ridtur med Britta + en liten promenad med Eddie. Har en känsla av att jag kommer sova tungt i natt. Tjejen som hade Combaten var jättebra! Det är så stor skillnad på hur instruktören är. Enligt mig ska de pusha på, men inte vara för skrikiga. Gärna sjunga med i låtarna och ge energi till gruppen. En dag då man inte är på topp kan man göra värsta bästa passet bara för att den som håller i det är så inspirerande.


Min lillebror Mattias fick en 5:a på sin senaste tenta - Grattis lillen! Hörde förresten att ni fått vår där uppe också. Jag som inte trodde att det blev det förrän i juli :-P.


Är så jävla dålig på att stretcha. Tycks inte ha tid med det. Om jag åtminstone skulle stretcha sätesmusklerna då, men icke! Skärpning på den fronten!


1. Tandborsten
2. Sängen

Sool

En ny dag och den verkar bli lika fin som igår -wohooo! Planerar att sitta ute en stund på lunchen idag också. Får se om det finns tid till det.


Sov som en stock inatt. Ni vet, då det känns som att man nyss slagit igen de blå när man vaknar. Inte riktigt så, men näst intill. Kände mig inte utvilad direkt när väckaren ringde. Vissa nätter vet man att man drömt något och kan ibland t.o.m. komma ihåg vad. Andra nätter känns det verkligen som att det bara varit svart. Det är konstigt det där, för det sägs att man drömmer varje natt.


Nåja, nu ska jag borsta tänderna och sedan bege mig iväg. Önskar alla en superdag! Puss

En gammal jäkla amazon

Nu är jag snart less på den där gamla skruttbilen T håller på med! Den blir ju aldrig klar någon gång. Tråååk.

Har varit och tränat och efter en välbehövlig dusch sitter jag framför datorn. Önskar jag hade en bok att läsa. Verkar jag irriterad? Lite kanske. Men snart ska jag gå och lägga mig och imorgon är det en ny dag :-).


Onsdag

Idag har det verkligen varit härligt ute! Jag blir så mycket piggare när väckaren ringer då man ser att solen redan skiner ute :-). Satt ute en stund på lunchen och det var så jäkla skönt att känna solen värma. Fick nog några fler fräknar skulle jag tro, och det gillar jag :-D.


Var nyss och kollade in en fin sida med bilder. Kände igen några filurer där och
HÄR kan ni själva kika lite för att se om ni hittar igen några kändisar. Till många av bilderna är det samma duktiga fotograf som tog korten jag la upp på Eddan ;-).


Nu ska jag gå ner och byta om för snart kommer mamma och Bea förbi. Vi ska gå runt sjön innan mamma och jag ska på punch. Hoppas på ett tufft pass. Är dock lite irriterad på att jag alltid får så ont i halsen när jag anstränger mig. T.o.m. inomhus värker det när jag gjort något konditionskrävande. Grrr! Hade ont i halsen igår från träningen i måndags. Idag känns det bättre, men jag har en känsla av att jag kommer få ont i halsen ikväll igen.



Bild: stepin.nu


Weekend med mamma

I helgen var mor och jag iväg till Sundsvall på dansweekend. Bara hon och jag. Hotellet vi bodde på var så jäkla bra! Middag och fika ingick så vi behövde inte lägga ut pengar på mat. Det var nog tur för jag tror inte att varken mamma eller jag gjort av med så mycket pengar på shopping förut. Mamma fyndade massor på rean och t.o.m. jag hittade ett plagg på rean. Jag inhandlade även en svart skinnjacka. Har hela tiden tänkt att jag ville ha en brun och jag tycker nog fortfarande det, men en svart är mer gångbar känns det som. Dessutom var den bruna jag hittade inte tillräcklingt mörk.
Jag köpte en massa andra kläder också men jag orkar inte skriva vad det var.


Dansen då? Jo, det var Boogart och Shake som spelade och fredagkvällen var alldeles lagom. Inte för trångt men inte heller för få så att det inte fanns några att dansa med. Musiken var toppen. Boogarts egna låtar är alltid lika bra och Shake blir bara bättre och bättre!
Lördagen var super! Mycket människor så egentligen kanske det var lite för trångt, men som tjej drabbade det inte mig lika mycket som de stackars killarna som för och måste hålla koll på alla andra på dansgolvet. Lika bra musik (inte så konstigt då det var samma band som spelade) och ventilationen hade de verkligen fått igång. Svettigt blir det ju alltid men jag tycker att det fläktade på bra där inne.

Första natten då vi kom tillbaka till hotellet höll jag på att smälla av av hunger. Hade inte riktigt tänkt på att det inte skulle finnas något att äta då vi kom tillbaka. Var bara att bita ihop och gå och lägga sig.
Var lite smartare till lördagsnatten då jag och mamma tog frukt från frukosten och mamma var även in i matsalen på natten och nallade en banan (åt mig). Hade sett till att köpa en yoghurt också så den satt fint när man fått ta av sig skorna och sträcka på tårna.

En riktigt lyckad helg blev det! Tack mamma, det gör vi om!



Bjuder på en låt jag gillar:


Pictures

Som lovat (och efterfrågat) kommer några bilder som lillebror tagit. De är från i somras. Hinner inte med fler än två, så det får bli fler en annan gång.




Min goding



På G

fantasilös

Har inte mycket till variation i mina inlägg nu för tiden. Kanske för att jag alltid sitter vid datorn samma tid på dygnet och inte tar mig tid att tänka lite innan jag skriver. Blir lätt bara en genomgång av vad man gjort under dagen då. Nå, det är var ni får hålla till godo med idag också (typ..).

Igår var jag, mor, far, Nova och Eddan och kollade på Mattias match på Skyttis. Vi promenerade från mor och far i det härliga vädret. Våren har ÄNTLIGEN kommit hit också :-D. Var perfekt väder att kolla på fotboll i. Efter matchen åkte vi hem till mamma och pappa och drack kaffe i solen.

Eddan och jag begav oss sedan hem och då bestämde jag mig för att springa runt sjön. E fick stanna hemma. Orkade inte dra på honom och peppa på hela tiden. Har nog med att orka pusha mig själv :-). Skulle ta tid men jag fattade inte hur klockan funkade så när jag kom hem hade jag (enligt det knepiga uret) sprungit på ca 15 min. Jag vet inte om jag litar på att den tiden stämmer. Kändes som att det gick bra men jag vet inte om det kan gå så bra? Är 4 km runt.. Nåja, blir till att ha bättre koll på tiden nästa gång.
Är lite fundersam på en sak, jag får ALLTID ont i halsen när jag springer. Får alla det? Kan inte komma ihåg att det var så förut.. Är det kallt ute är det ju en sak, men om det är varmare än -5 borde man väl inte få det?!!?


T  har fixat Spotify tack vare lillebror Markus. Är superbra. Verkligen! Hur mycket musik som helst och bra funktioner! Tack Mackan!

I fredags gjorde jag ett klipp - jag köpte längdskidor! Ser fram emot att få flåsa i spåret nästa vinter. Får hålla tummarna att det blir lika mycket snö då bara. Ska hämta dem efter jobbet imorgon. Skulle egentligen hämta dem idag, men de hade missat att göra klart dem så det blir imorgon istället. Om ni undrar vad det är de ska göra så ska de sätta fast bindningarna åt mig. Nice va?!


Nu ska jag gå och torka av Eddan en sista gång innan jag lägger mig. Han har fått sig ett bad idag och imorgon blir det  klippning. Han gillar det förstnämnda bättre kan jag säga.

Påsk

Jag vet inte riktigt vad som hänt med vädergudarna men hela veckan lovades det att vi skulle få såååå fint väder nu i helgen, men inte har det blivit så inte! Överallt men inte här. Iofs kom solen efter 13 idag men ikväll har det regnat. Hoppas, hoppas, hoppas på strålande väder imorgon. Sedan är ju påsklovet över.

I fredags hade vi en mycket trevlig kväll hemma hos mamma och pappa. Hela familjen var samlad och allas respektive var med. Lagade middag tillsammans och njöt av den och gott att dricka till. Sedan ordnade jag (och Tommy, men mest jag) en liten lagtävling. Har inte skrattat så mycket på länge :-D! Tack ska ni ha mina kära!

Tidigare på dagen var vi och tränade, mamma, pappa, jag, Mattias och Josefin. Kan säga att jag har haft en djävulsk träningsvärk i "vingarna". Ni vet, de här som sitter på sidan av revbenen, under armarna, och löper från undersidan av armen ner till midjan. Vaknade natten mot lördag av att jag hade så jäkla ont på ena sidan. Länge sedan jag hade sådan träningsvärk. Kan inte heller minnas att jag haft den i de musklerna tidigare. Betyder att jag måste träna dem mera ;-).


Ikväll har vi tagit det lugnt. Softat och sett på tv. Imorgon åker jag till mor och far för att äta frukost. Markus åker tillbaka till Sthlm vid 11 och jag tänkte hinna träffa honom innan dess. Blir ju ett tag tills nästa gång.
T har nog en heldagsdate med amazonen imorgon har jag en känsla av.

Nu kryper vi till kojs.


Det blir inte som man tänkt

Ikväll hade jag bara tänkt ta det lugnt, kika på tv, dricka te, klappa på Eddan, ta en promenad... Det blev visserligen en promenad och när vi ändå var ute, tänkte jag att vi kunde traska bort till T´s farfar och hälsa på. Han tycker så mycket om Eddie (och mig ;-)) eftersom han var Eddans daghusse när vi bodde i lägenheten bredvid. Väl där var jag tvungen att fika (går inte att tacka nej - tro mig, jag har försökt flera gånger) och såklart surra en hel del.
Det märktes att han tyckte att det var roligt och det tyckte jag med!

Eftersom Tommys syster bor i grannhuset tog jag mig en sväng förbi där också då jag ville ha ett recept av henne. Där gick mera tid och innan Eddie och jag var hemma var klockan 21.30. Då satte jag mig och sydde på mina gardiner. Det har jag gjort fram tills nu då jag mailat receptet till mor inför fredagens matlagning.

Orkade inte hämta mina brillor när jag sydde så jag kan säga att det känns som att jag är skelögd nu.
Det verkar därför som att det blir samma avslutning ikväll som det blivit tidigare... God natt alla rara!

Måndag

Inte så värst fantasifulla rubriker jag kommer med nu för tiden, men va fasen, får duga!
Idag har det varit lite stressigt på jobbet, och när jag sedan slutade blev det en del vims om var jag skulle äta middag. T skulle åka till Lule och jag trodde att han skulle käka något själv så när jag blev erbjuden att äta middag hos mor och far (OCH lillebror som kommit hem för påsklov) så tackade jag såklart ja. Men när jag kom hem för att packa träningskläder och sedan bli hämtad av pappa ( T skulle ha bilen) så hade min kära sambo snott ihop middagen. Där stod jag med pappa väntandes i hallen och Tompa som serverade middagen i köket.
Det blev bara för pappa att vända hemåt igen och jag fick sätta mig till bords. Mor fick hämta mig innan träningen istället.

Eddan fick följa med och ligga i bilen medans m och jag tränade, för efteråt blev det promenad med mor, far, kusin Sandra, hennes Hera, Nova och Eddan (såklart).
Mycket trevligt!


Börjar kännas som om borde gå till naprapaten igen. Kanske ordnar upp sig...jag är ju inte den snabbaste på att ta tag i sådana saker direkt.


Läste på Gottne IF´s hemsida där de värvat en ny storstjärna! Kolla in det själv
här. Han heter visst Granberg i efternamn ;-). En vitsig liten jäkel. Jag råkar också veta att han är väldigt ettrig och envis. Det kan de nog ha nytta av i laget också.


Ska bli härligt i påsk att ha alla hemma. På långfredagen ska vi fixa middagen i lag. Jag, Josefin och pappa ska göra förrätt. Mamma, Tommy och Markus gör varmrätten och Emelie och Matti fixar efterrätten. Blir skoj!


Markus var mäkta imponerad över mammas och pappas viktnedgång. Tyckte inte att det var något kvar av mamma när han först såg henne och när pappa sedan kom hem sa han "jaha, å här kommer en till". Han var dock mest imponerad över mitt muskelspel ;-).

Förra sommaren tog han en massa kort på Nova och Eddie och nu har han rensat upp och fixat till lite. Tänkte ordna så att jag får de bilderna så ska ni få se på snygga flattisar!


Nu blir det i alla fall sängen för mig. Har gäspat hela dagen idag så det känns som att jag behöver sova lite.

Helgen redan förbi

Har varit en lugn helg. Tompa och jag var på bio i fredags. Såg Fast and Furious. Många coola bilar, men inte så mycket mer. Hade iofs inte förväntat oss annat heller.

Lördagen spenderades för min del mest hemma hos mor och far där jag lånade symaskinen till mina nya gardiner. Hann med en promenad i skogen där också. Sedan bjöds det på middag :-). Tack för det!

Idag har jag varit på valpkurs och sedan tränat med Eddan. Dessutom var jag på Body Balance. Känns att det är bra att tänja ut den stela kroppen ibland. Särskilt sätesmusklerna som har en tendens att bli ömma på mig.

Känner mig jäkligt trött ikväll. Därför blir det god natt nu. Inte särskilt rolig läsning, jag vet, men har i alla fall visat att jag lever i.o.m. detta.

Natti natti!