Kortis

Idag blir det inte långt. Sov som en kratta natten till idag men faktiskt har jag varit piggare än vad jag trodde jag skulle vara. Det är efter jobbet det hinner ikapp. Ryggen har sett bättre dar men efter jag målat byrån, vi ska ha i barnrummet, ett varv tänker jag hoppa i säng. Så det så!

Hoj!

Update: En dusch kan göra under! Det blir i alla fall sängen nu, men jag känner mig faktiskt piggare :)!

Fläsk-tisdag

Haha, snygg rubrik va?! Vi åt nämligen fläsk till middag så då bara blev det så.

Idag har vi varit på bildvisning/information om BB/Förlossningsavdelningen. Mycket visste man redan, men i alla fall intressant att se hur en sugklocka ser ut, t.ex.
Jag känner mig SJUKT taggad att föda barn i alla fall! Ska bli så himla spännande att Patrik och jag får hjälpas åt igenom en så stor och häftig upplevelse. Och träffa vår bebis ♥.


Här var det en annan typ av teamwork, men vi har övat ;)

What's up?

Hemma på vår tomt upptäckte jag häromdagen denna lilla skönhet. Hur är det möjligt? Har inte ens sett tussilago än (fast jag vet att de finns) och vadan då denna?


Lördag

Idag har jag å magen varit till Umeå på buggtävling med tant Jessica ;).


Fredag hos mor och far

Fick sluta lite tidigare idag så jag åkte först och handlade och sedan hem till mamma och pappa och fikade. Nu har vi slappat en stund, lekt med Nova och pappa har varit snäll och tvättat vår bil. Jag hade tänkt göra det, men mamma tyckte att jag kunde vila en stund så skulle pappa tvätta bilen åt mig :). Tack för det!

Nu blir det promenad innan vi äter middag.
Patrik är på mässa i Sthlm så det blir att jag tillbringar kvällen här.
Imorgon ska jag och Jessica åka till Umeå och kika på buggtävling. Det ska bli skoj att hejja på våra vänner som är med!



Stora trädet


Upp, upp


Hemma efter en härlig helg

Helgen har bestått av underbart god mat, rolig underhållning, lite shopping, fika, hotellfrukost och framförallt bästa sällskapet!

Tack älskade familj! <3


P.s. Alkoholfri drink så klart! :) d.s.


Lördagsmagen

På hotell i Stockholm :).


Pappabygge

Nu har pappa P börjat fixa :). Skötbordet så gott som klart. Ska bara målas ett varv på utsidan.
Jag har målat väggarna inne på toan också så nu är det gröna vitt (som ni ser). Blir nog fint med lite handdukar och en kappa i fönstret :).



Världens bästa!

Patrik är så himla duktig på att ge komplimanger och säger ofta att jag är så vacker och fin. Det behöver man höra extra mycket när man ibland känner sig som en mindre flodhäst.
Tack hjärtat för att du är så underbar!


Jag älskar dig mer än ord kan beskriva! ♥

Sol-söndag

Vilket väder :)! Efter att ha varit vaken i över tre timmar, äter vi frukost och ska sedan åka och tvätta bilen hos P's föräldrar. Den ser hemsk ut efter att vi körde E4:an till Umeå och hälsade på Frida och Johan igår.
Det var verkligen härligt att träffa dem igen!
Sjukt lustig känsla när Frida och jag kramades, magarna var liksom i vägen :)! Man är liksom inte van vid att den andra också har en putande mage.
Hon var jättefin som gravid och tänk att det bara är ca 5 veckor kvar för dem! Häftigt!


Äntligen fredag!!!

Gud vad skönt det ska bli med helg! Av någon anledning har den här veckan känts lång.
Fredagen började dock lite förvirrat då jag inte hittade min handväska innan jag skulle åka hemifrån i morse. Men herregud, hur senil har man blivit egentligen? Tänkte att jag måste ha lämnat den på affären igår då jag handlade, men ringde P för att höra om han sett den.
Han undrade om jag inte glömt den på jobbet? Och så var det förståss! Den stod kvar här där jag lämnade den igår. Förvirrat värre!
Skönt att den "kom tillbaka" ;).


Lill-lördag

..men det känns då inte alls lördagslikt. Känner mig helt knäckt idag, av någon anledning. Ont i skallen, trött i ryggen, halsbränna, fler sammandragningar än vanligt och allmänt seg. Kanske beror det till viss del på att jag suttit framför datorn på jobbet nästan hela dagen? Vi håller på att kvalitetssäkra via nätet och då min boss inte är särskilt haj på varken internet, datorer eller att skriva så blir det jag som fixar biffen. Rätt skoj emellanåt faktiskt, men man blir allt lite seg i kolan.

Har tillbringat tiden efter middagen i sängen och kikat på böket i magen. Det är alltid lika fantastiskt att se. Bästa underhållningen som finns ♥.



Söt-Signe


..en liten jämförelse


v. 10 (9+2)


v. 31 (30+0)

Man glömmer nästan bort hur man såg ut.

Vasaloppsfrukost



I fredags var Patrik iväg och åkte stafettvasan. Körde två mils stakning på 58 minuter - HÄRLIGT JOBBAT :)! Laget kom i mål på 96:e plats av 1260 lag.
Idag sitter vi hemma i soffan och kollar på riktiga Vasan. Har ätit frukost, bl.a. blåbärssoppa (så klart).

Lill-knodden åker nog också skidor idag ;).



10 veckor kvar till bf