Besök

Idag kommer "Murarfamiljen" på besök från Härnta :). Ska bli så mysigt att träffas igen, då det var ett tag sedan. De stannar tills imorgon så då hinner vi umgås ett tag :).
Bäst att jag sätter fart..ska baka en kaka och dona lite. Ha en härlig lördag!
 

Lille godingen


Happy friday!

 
Idag kommer Simon och Josefine ner från Umeå för att hälsa på. Det blir middag och umgänge ikväll hemma hos oss. Ska bli mycket trevligt! :)
 
Önskar er en härlig helg! :)

Nils hittar Klaras vattenflaska

 
 

Liten eftermiddagsutflykt

 
 
 
 
 
 
I skogen ovanför vårt hus finns ett fint vindskydd med grillplats. Dit gick vi och grillade korv. Enkelt och mysigt :)!

Testing testing

Tack vare Buzzador, har jag fått möjligheten att helt gratis prova Oral B:s nya tandkräm. Ni har säkert sett reklamen på tv. Jag fick hem en hel kartong med små tandkrämstuber som jag gett bort till nära och kära, så att även de ska få prova. Själv fick jag två stora tuber och även en tandborste från samma märke.
 
 
Hittills är jag positivt överraskad. En tandkräm kan väl inte vara mer än just, en tandkräm, men de är inte lika alla märken!
Mest nöjd är jag med tandborsten, faktiskt. De senaste gångerna vi köpt nya har jag blivit så himla sur för att de är så hårda. Står det "soft" ska den väl ändå vara det?
Tandborsten jag fick i kampanjen var så bra :)! Lite stort huvud, kanske, men så mjuk och det känns som att den kommer åt överallt.
 
Vill du också få prova nya produkter gratis, eller till rabatterat pris? Klicka HÄR så kan du registrera dig direkt!