Vinn converse

Jag har aldrig haft ett par Converse och nu finns chansen att vinna ett valfritt par hos Lily (från Junkyard).
Lycka till!


Farfar


När dina steg har tystnat
Finns ändå ekot kvar
När dina ögon slocknat
vi alla minnen har
Vi spar dem i vårt hjärta
Tar fram dem då och då
Så kommer du för alltid
Att vara kvar hos oss ändå.


Tisdag

Är trött idag. Hade helst krupit ner i sängen igen och sovit någon timme till. Men, det får vänta tills ikväll.
Nu ska jag äta frukost innan jag ger mig av till jobbet.

Jag vill vara ledig, ledig, ledig

Snart är det påsk och då hoppas jag på lite sådant här..




Till helgen; huvudstaden igen

För (snart) tre helger sedan i hufvudstaden såg det bland annat ut så här


Flashigt



Min är den höga, gula längst bak. Med färskpressad ananas och kanel (bl.a. - hade inte riktigt koll på vad han hade i)
Patriks är den låga längst fram med bl.a. grapefrukt och citron. Den tredje är Sofias - en äppelmartini. Alla tre var suuupergoda!!


Sofia njuter


Å det gör min kotte också!

Lite dåliga bilder eftersom de är tagna med mobilen.

Undrar just hur den här helgen kommer se ut!? Ser verkligen fram emot den i alla fall. Bo på hotell, äta grym frukost och vara ledig :).

Sööööt

Bild: hm.com




Vill ha! Jag ska dock försöka att inte handla mer klänningar. Jag har redan så det räcker. Men jag gillar ju detta klädesplagg...

Vår, vår vår - KOM!!

Besök

Ikväll har jag varit och hälsat på Suss och Vickan. De har ett sött litet hus som de håller på att renovera. Det de var klara med var jättefint och mycket mysigt.
Träffade även Svenne och Berit. Det var härligt att se dem alla igen.
Jag fick en jättefin teckning av Victoria som nu hänger på väggen i mitt kök :).



I fredags tillbringade jag och Britta kvällen tillsammans. Åt mat, drack vin och något som kallades "sur Britta", och surrade (så klart). Klockan var tre innan vi la oss för att sova. Tiden går fort när man har roligt, som de brukar säga ;).

Dagen efter red vi två och Viktoria ut på hästarna. Jag red Svarten och han var lite het efter att ha stått några dagar. Han blev lite rädd för en grillande familj och eftersom han inte hade några skor på sig - och därmed inga broddar - fick han inget fäste på vägen när han ville vända om och springa därifrån. Detta resulterade i att han halkade omkull och även jag hamnade på marken. Det gick väldigt bra för oss båda för ingen av oss gjorde illa sig. Han var dock lite nervös under resten av färden, men vi tog oss ända hem utan några fler missöden.


Jag åkte och kikade på när Skellefte-Sandra tävlade i Paradisbuggen. Stannade tills de dansat finalomgången, men jag vet inte hur det slutade för dem. Är allt lite nyfiken, men jag har inte fått reda på  något resultat ännu. De var hur som helst jätteduktiga! Jag såg även de yngre grupperna dansa och jag kan säga som så att det inte är konstigt att vissa blir så sjukt duktiga när de börjar så tidigt! Ojoj!



På väg mot Paradisbuggen i världens coolaste åk. Måste ju visa mina nya solbrillor. Det enda jag inhandlade i Sthlm förra helgen.

Lördagkvällen spenderades på Parken där det var non-stop dans till Shake och Martinez. Måste erkänna att jag vilade rätt mycket när det sistnämnda bandet spelade, men Shake är grymma! Blev en rolig kväll, även om jag saknade min favorit-dansare.

Bakning stod på schemat i söndags då det skulle bli Tupperware-party dagen efter. Det blev dock inställt på grund av gäst-brist, men om några veckor är det dags igen så då ni!!
Efter baket skjutsade mamma mig in till stan och sedan tog jag bussen till Härnösand :). Mys-kväll i soffan blev det!



Lyssna




All that I'm after is a life full of laughter
As long as I'm laughin' with you
I'm thinkin' that all that still matters is love ever after
After the life we've been through
'Cause I know there's no life after you

Den här veckan är torsdag en bra dag

Idag efter jobbet åker jag 10 mil söderut :). Vi kommer ju inte träffas något i helgen eftersom Patrik ska till Sthlm med jobbet. Det blir första helgen, sedan i somras, som vi inte ses.

 

 



 

 

 

 

 

 

 

Kääääärlek!

Läggan

På begäran kommer några bilder på hur min lilla lya ser ut.



Det stora köket (tror visst att det kallas kokvrå) ;).


Tro det eller ej, men det är fortfarande i köket.



Andra sidan av köket (kokvrån).



Sovalkoven



...också sovalkoven - som ni kanske förstår.



igen.



Haha, min lilla "walk-in closet" ;). Med extra-frys.



Lite mycket grejer kanske...



"Stora rummet"



Stora rummet från andra hållet.



Sista bilden

Nä nu äre god natt!


Onsdag

Kom nyss in efter en uppfriskande och uppiggande promenad. Känner mig inte riktigt 100, och jag tar det säkra före det osäkra, så därför blev det ingen träning idag. Kände mig seg och trött innan jag gick ut, men frisk luft är den bästa medicinen mot sådant.
Pratade med Sandra nästan hela vägen :).

Har pratat med kära farmor idag också. Alltid lika härligt att höra hur de har det!


Farfars :)

Igår kom Patrik upp efter jobbet. Mysigt att kunna laga mat och äta tillsammans. Tråkigt bara att det händer alldeles för sällan. Vi åt kycklingfilé med champinjoner, paprika, matlagningsgrädde, crème fraiche och ajvar relish. Till det hade vi färsk pasta och grönsaker. MUMS!

Har ni sett
Solsidan som går på tv 4? Grymt rolig serie som varken jag eller Patrik sett innan vi var hos Markus och Emelie i helgen. Tydligen är det nu bestämt att det blir en till säsong också - jippie! Kanske det blir när jag har tv?


Livar till det lite med några bilder från dansmaran i februari.


Erik och Jana buggar. Tycker att bilden är rätt häftig.



Vi försökte oss på en mänsklig pyramid. Tyvärr så visste inte Petra hur man zoomade ut med kameran så det blev bilder på delar av pyramiden.



Jag och Johnny överst. Var meningen att någon skulle stå ovanpå oss, men pyramiden rasade innan någon hann klättra upp



Japp. Här hade pyramiden rasat!



En tjejpyramid!



Denna fina bild får avsluta inlägget.

Tack å hej!



Buuu

Idag är jag trött, seg och vill bara ta första bästa buss till Härnösand. Har haft ont i skallen hela dagen (dock mindre än igår). Åkte skidor med mamma efter jobbet i alla fall och det känns bra att jag gjort några små knop idag.

Blev jäkligt less på att bo här när jag kom in genom dörren efter skidåkningen. Trött, huvudvärk, en väska att packa upp, ingen mat i kylen och framför allt ingen goding :(.
Borde gå och boka tvättid eller gå och handla (varför inte båda!?) men jag ooooorkar inte. Tror bestämt att det får bli i morgon. Nu blir det en dusch och sedan sängen. Skönt.

Peppigt inlägg, va?!

Fy vilka människor det finns!

Något jag inte förstår mig på är när människor inte tar hand om sina djur så som de borde. Djuren är verkligen så oskyldiga och vet ju inte ens om att de har det skit när de blir vanvårdade. De har ju liksom inget val.
Läste
detta och jag förstår inte hur sådana människor kan leva med sig själva!


Smoothie-time



Har druckit en smoothie med jordgubbar, banan och vaniljyoghurt. Kände för att lyxa till det lite ikväll :).

Tränade direkt efter jobbet och när jag kom hem startade jag en tvättmaskin. Den tog typ huuuur länge som helst! Har precis hängt ur den och startat en ny.

Nu ska jag läsa fototidningen jag köpte idag.

Fullt upp

Varit dålig på att uppdatera senaste veckan. Liten snabbis;

I fredagskväll var jag och hjärtat på relaxen -mysigt!
Dagen efter inhandlade han en skidutrustning (vilket tog X antal timmar..tur man är tålmodig :P), vilken senare testades på skyttis. Hade med oss fika som vi åt upp medans vi kollade på Anundsjös match. Sedan tog vi ett varv till på skidorna.
Kvällen spenderades hos mamma och pappa där vi lagade mat, drack lite vin, åt kladdkaka med bär och grädde och såg på melodifestivalen.

Söndagen innehöll en massa snöskottning då vi åkte till P's stuga och skottade tak. Var kul och gick rätt fort! Jisses vad snö det kommit! Åkte efter det hem till Ubbe å Irja och där blev det biffar å pärer :).
Sen blev det faktiskt en runda i skidspåret. Duktiga!
Var verkligen en härlig, lugn helg som ändå innehöll aktiviteter. Precis vad jag gillar!
Tack <3 för att du också uppskattar sådant!

Jobbveckan har dock startat hektiskt. Igår fick vi in många nya jobb, trots att en hel del av våra kunder är lediga. Dessutom var ett av dem lite kort om tid på, så i morse promenerade jag till jobbet (från mor och far) så att jag var där kl. 7. Ville hinna skanna jobbet innan 11, eftersom det annars tar fyra dagar att få hem (alltså om det skannas efter 11), annars bara tre dar. Så klart krånglade internetuppkopplingen :(! Jag testade allt; inaktivera och aktivera igen. Dra ur kabeln ur väggen. Reparera. Inget funkade så jag ringde leverantören och det visade sig att de hade problem med någon brandvägg som påverkade oss. Gaahh! Hann inte skicka iväg filen innan lunch - så klart - och dessutom fick vi tillbaka en implantatbro som skulle fräsas. Vaxet hade ramlat av i leveransen så de skickade tillbaka hela jobbet - trots att det var hur enkelt som helst att fixa! Där rök två dagar i onödan på det jobbet!
Fick in ännu mer jobb idag och det är ju jättekul, men det tar tid att fixa med alla modeller och blir mycket som ska skannas. Hinner liksom inte koncentrera  mig på nästa veckas jobb som ska bli klara. Tänkte därför börja 7 i morgon också.

Efter jobbet idag kom mamma och pappa och hämtade upp mig för en skidtur på skyttis. Härligt! Det var verkligen bra glid idag. Gick gött! Supernice träningsform det där.. Tränade på gymmet igår och det blir nog det imorgon också..och kanske en skidtur. Får se hur mycket jag hinner få med mig innan jag åker till jobbet i morgon. Vill försöka träna innan jag åker hem igen efter jobbet.
Oj då, har kanske inte skrivit att jag ska bo hos mor och far i veckan!? De åker till Luleå och hälsar på Mattias och Josefin så då blir jag och Molly hemma. Nova får följa med norrut.

På fredag åker jag och Patrik på en typ, impulsresa till Sthlm. Är vildmarksmässa som vi tycker verkar intressant. Dessutom får man ju chansen att umgås lite med bror och svägerska :). Hoppas också på att hinna träffa Patriks bror med familj. Lille Wille lär ju ha växt hur mycket som helst.

Nästa resa måste ju  nästan bli norrut. Har ju inte varit och hälsat på lillebror i Luleå än. Jag vet ju iofs redan att kommande resa blir Sthlm igen, för sista helgen i mars åker vi ner igen. Då med P's jobb och då bor vi på hotell och ska på mässa även då.
Då fyller dessutom bror år när vi är nere. Har han tur kanske han får en liten present då ;).

Nä, verkar inte som att jag hade nåt vettigare att säga än så...en kort men ändå lång sammanfattning av dagsläget kan man säga..  Å inga bilder. Roligare inlägg finns ju, men idag blir det inte bättre än så här.

Nu blir det sängen (förvisso ligger jag redan där...) för jag vill inte vara helt död i skallen i morrn. Man blir helt hjärntvättad ibland när man sitter och slipar och vaxar på små, små saker.

Natti natti på er.

Måste förresten bara tipsa om en rolig blogg.
Malin är en rolig människa och jag kan verkligen höra henne säga allt det hon skriver :).

Kortis

Har äntligen testat mina skidor. Gick bra, förutom att jag blir fruktansvärt less på min hals som alltid gör ont när jag anstränger mig konditionsmässigt. Inne som ute, vinter som sommar. IRRITERANDE!!

Tvättat hela kvällen och packat ur min stora ryggsäck som var med till Alperna. Det var bara rena kläder där så det gick fort att plocka in det i klädkammaren. Har varit lat tidigare som inte orkat packa ur.

Trött! Började en timme tidigare i morse och satt och gäspade hela förmiddagen. Just därför är det god natt nu.