Härlig helg

Då var det måndag igen och en ny vecka har startat. Känns helt okej med måndag, för idag ska jag ÄNTLIGEN klippa mig! Var inte jättelänge sedan sist, men det känns ändå som att det behövs!

 I fredagsmorse var jag duktig och klev upp tidigare för att hinna träna innan jobbet. Var hur skönt som helst (inte att kliva upp men att träna)! På kvällen var vi till mamma och pappa. Lite trist för Eddan som inte fick följa eftersom Nova fortfarande löper. Fika, Let´s dance, Tobbe från Köping, Hjälp! och surr blev det.
I lördags jobbade Tompa på firman till 13 så Eddan och jag tog en prommis och slutdestinationen blev just firman. Hade tänkt börja städa lite smått innan de stängde, men det var rätt mycket folk där så jag fick snällt vänta tills klockan slagit ett. Efter jag städat klart åkte vi hem och fräschade till oss lite för att sedan gå på stan och fika.
Åkte hem och tog det lugnt en stund innan vi bestämde oss för att åka och äta på Matcompaniet -mums! Lagom mätt och nöjd handlade vi sedan fika till söndagens aktivitet. Vi åkte nämligen till Solberg och åkte i backen i går. Vickan, Sussi, Hanna, jag och Tommy hade en jättehärlig dag med mycket fika, snö och frisk luft.
När vi kom hem var det bara för mig att hoppa in i duschen och åka iväg på möte med SSRK. Det blev lite längre än vad jag beräknat och jag var inte hemma förrän vid 22-snåret.

Sådär ja, snabb genomgång av den gångna helgen... :-)

Ha en bra dag!!

Ny vecka..

....som snart är slut. Tiden går otroligt fort ibland, det känns som att det nyss var helg och imorgon är det torsdag så det är inte länge tills det är helg igen. Skönt att veckorna går fort, men lite skrämmande på samma gång. Det känns ibland som att man inte har tid att ta vara på dagarna.
Får försöka bättra mig på det, men vet inte riktigt hur.

Helgen som var spenderades i Stockholm med mina underbara tjejer, Maria, Emma och Linda. Jag flög ner på fredagskvällen och överraskade Linda och Emma som trodde att jag inte kunde komma.
Maria mötte mig på Upplands Väsby station med hojen och vi skyndade oss hem till radhuset Maria hyr. Väl där gick Maria in medans jag stannade ute en stund för att någon minut senare ringa på dörren. Emma och Linda som börjat med den inplanerade spa-kvällen fick lite lätt panik där de satt i bikini på toaletten. När jag öppnade dörren och Maria började skrika, skrek jag också -heh, vet inte riktigt varför det blev så, men efter ett tag fattade de att det var jag som också skrek och då blev det kramkalas. Mycket att prata om som vanligt och vi hade en så härligt lugn helg med ansiktsmasker, scrub, fruktdrinkar, melodifestivalen, fika, te och annat kul. Jag hann t.o.m. träffa lillebror och Emsan, vilket var ett roligt plus.

Just det, förra torsdagen var det ju alla hjärtans dag! När jag kom hem från "jobbet" hade Tommy tänt ljus överallt och gjort fint :-), Vi åt god middag och bara mös. Jag fick en ask med geléhjärtan och i botten låg en summa pengar som jag skulle få spendera i huvudstaden. Jag hade visst sagt att jag var fattig och det tyckte inte han att jag skulle behöva vara när jag skulle åka iväg. Gullet!

Igår var jag på mitt första träningspass på Step In -härligt! Har lite träningsvärk idag, men inte så farligt. Det ska bli sååå skönt att äntligen komma igång på riktigt! Tror att jag ska gå hemifrån tidigare imorgonbitti så att jag hinner träna innan jag börjar "jobbet" kl. 8. Hinner inte träna imorgonkväll eftersom jag har träning med Eddan då.

Nä, nu ska jag ta ut linserna och borsta gaddarna så att det bara är att hoppa i säng lite senare.

Paltkoma

....inte riktigt, men nästan. Mos är såååå mäktigt. Jag tror inte att jag kan röra mig mer i år...

Potatismos

Lite annorlunda rubrik kanske, men det är vad jag gör just nu. Hemmagjord potatismos, såååå gott! Det är skillnad mot pulvermos som smakar papper, huvva!

Det har varit en otroligt härlig dag idag. Sol, blå himmel och framförallt INGET REGN! Var ute och gick på lunchen och gud vad skönt det var! Hela dagen har gått så mycket fortare eftersom det varit så fint ute. Det kan iofs också bero på att jag putsat proteser halva dagen, ha ha.

Helgen gick alldeles för fort, men trots det kände jag mig rätt utvilad när jag vaknade i morse. I fredags sov Vickan här och jag kände mig stel som en pinne när jag vaknade på lördagsmorgonen för hon envisades med att hon skulle sova på min arm, vilket gjorde att jag inte riktigt kunde sova som jag ville. Fick inte riktigt så mycket plats heller eftersom hon tryckte sig mot mig hela natten och jag låg längst ut. Det var, trots detta, jättekul att hon sov här.

Nä, blir det mos!

I'm back!

Hej hopp alla glada!

Har försummat min blogg ett tag nu, men det ska det bli ändring på!

Mjukstartar med en bild på en trött goding i bilen :-)

Eddan i bilen