Måndagkväll

Borde gå och lägga mig. Var trött i morse. Det är ju såååå trist väder ute att man inte får någon hjälp att bli piggare därifrån, inte. Bara regn å regn. Hade varit mysigt om den lilla snön som kom under hockeymatchen i lördags fått ligga kvar. Och att det sedan kunde komma snö i stället för regn. Men, jag har sagt det förut och jag säger det igen - det blir inte alltid som man tänkt sig!
På tal om hockey - vilken match! Så härlig stämning i Arenan i lördags. Det är mäktigt när alla 7600 personer står upp och visslar, skriker, applåderar och hyllar våra stjärnor! Gåshud!

Ikväll blev det combat och sedan 4 km på löpbandet. Kan säga att det känns att jag inte sprungit "på riktigt" på ett halvår. Kändes hyfsat idag iaf. Inget halsont efter löpningen och på combaten kändes det toppen :-)!
Imorgon blir det punch och body balance.
TACK mamma för att du är en sån härlig träningskompis :-D!

Har börjat göra julkort. Det är ju så roligt! Jag har dock en tendens att fastna framför datorn när jag har en ledig stund. Beror till stooor del på att Patrik också har en dator :-P.

Förresten, Nyåkers pepparkakor och mjölk - mums.
Pappa, du och jag har blivit anklagade för att vara pepparkakomaner - vilket härligt ord :-)! Det kanske bara är så att vi inte är tillräckligt snälla och tar vårt ansvar. För ni har väl hört att man blir snäll av pepparkakor?!




Jo då, jag lever...

Har varit torftigt med uppdateringar på sistone. Har ju haft kärleken här i hela tre veckor så då blir det lätt så ;-). Vi har även hunnit med en trip till Stockholm och hälsat på både min bror och Patriks bror med familj. Mycket trevligt!

Jag tror tyvärr att det får vara allt för den här gången. Käkar frukost nu och sedan blir det en sväng med bilen för att kika på lite grejer (vet ej vad).

Ha en härlig helg för det ska vi.
Ikväll blir det middag på Public med Jimmy och Petra och efter det blir det HOCKEY, HOCKEY, HOCKEY!

Puss!


Jag och Lille Wille, som Patrik är farbror till :-).


En cool kille vet hur man ska se ut i håret.


Söt-Wille


En bild på bröderna.

That´s all folks!

God Natt!

Tyvärr blir det inget långt inlägg just nu. Sitter med tandborsten i munnen och ska snart hoppa i säng. Har varit på Aloe Vera-party hos mamma ikväll. Var fikaansvarig ;-).

Imorrn är det fredag :-D -Yaaaaay!

Natti natti alla rara!

Less

...på att vänta. Nu tror jag att jag tar mig en chokladbit!

Dagens bild


Saaaknar dig!!

Skön låt


Visa ord

Ord som kommer från hjärtat, går rakt in i ett annat hjärta!

Jag har syndat...

Idag efter träningen åt jag glass. TVÅ stora lass. Jag som inte brukar äta sånt på veckorna. Nåja...någon gång så är det okej. Jag tänkte komma i samma form som innan semestern. Tar nog någon månad till, men jag är i alla fall på g nu när jag blivit frisk :-). Aloe Vera-juicen verkar göra sitt jobb ;-).

Nä, nu ska jag hoppa in i duschen. Å sen ta en svängom med dammsugaren.
Puss!!

Tvättardag

Har tvättat i kväll. Pappa har också varit här och mätt elen i taket vilket var en historia i sig. Gammalt hus - gamla elledningar antar jag.
Har även hunnit med en prommis med mamma, Bea och Nova :-).

Fick beröm idag på jobbet för att jag jobbar så bra. Alltid kul att höra! Har dock varit en otroligt lugn vecka. Inte direkt stressigt. Skönt att inte behöva stressa så mycket som vi gjort tidigare, men som det är nu går dagarna såå långsamt :-(. Skulle gott kunna ha en 4-5 jobb till på g på samma gång. Men det hinner nog vända innan jul. Jag som trodde julruschen satte igång för två veckor sedan. Hade fel! Iofs har en av våra kunder varit sjuk, en annan åkte och kollade på fotboll i Spanien och en tredje har gjort om på praktiken. Inte konstigt att de inte jobbat så mycket :-/. Tur vi har några kunder till :-).

Näe, en sista tur till tvättstugan å sen blir det sängen för hela slanten! Imorgon blir det ett punch-pass och eventuellt goding!

Sov nu mamma för imorrn blire hårt ;-)!



Kortis

Tisdag och jag längtar till torsdag för då kommer kanske kärleken :-). Hoppas, hoppas, hoppas!
Saknar!

Slutar man aldrig sakna???


Helt omöjligt att ha en bättre vän! Eddie, du finns för alltid kvar i mitt hjärta och jag saknar dig sååååå!

Länge sen nu.

Har varit lat med uppdateringen. Haft annat för mig :-).

Hudik-helgen var helt fantastiskt skoj! Som vanligt försvann min röst - dock inte helt och hållet som efter öviksmaran, tack och lov! Har kommit på att det är för att jag skrattar för mycket. Eller egentligen inte för mycket, för det kan man väl inte (?), men jag skrattar på fel sätt. Och när jag väl har börjat bli lite hes, så blir det bara värre ju mer jag skrattar :-/.
Men jag kan ju för böveln inte sluta ha kul?! Det går ju verkligen inte för sig. Så, någon lösning på det problemet har jag inte för tillfället.

Jag och go-Sandra från Skellefte åkte ner till Härnta redan på torsdagen (22:a) och tog sovmorgon när Patrik åkte till jobbet på fredagen. Skööönt. Lunchade med honom och Koffe innan vi begav oss iväg och hämtade Stormurarn för avfärd till Hudiksvall.
Jag var chaffis och eftersom Koffe bjöd på dricka så blev det en del pauser på diverse parkeringsfickor. Både för kisspaus och groggpaus. Vi hade sjukt kul på vägen ner (även om någon i bilen var väldigt rädd om dubbarna på däcken). Musiken pumpade ur högtalarna och passagerarna skrålade med. Vi hade så roligt att när vi nästan var framme vid avfarten till Hudiksvall trodde Stormurarn att det var 10 mil kvar.

Väl framme på hotellet checkade vi in på vår svit och därmed var partyt igång! Helt plötsligt var vårt rum fyllt med folk. KRAMKALAS! En hel del dryck fanns i omlopp och återigen var volymen på max. Så himla kul att återse alla igen. Hur kan det finnas så härliga människor?
Koffe satte ribban när han dansade på soffkanten i sina gula solbrillor. Ingen annan kom upp i hans nivå. Just då alltså. Petra och jag gick iväg till dansen vid halv tio och det dröjde säkert två timmar innan jag överhuvudtaget såg till någon från vårt gäng. Kan väl säga som så att jag och Petra nog gick i rättan tid. Det var inte många som var särskilt dansbara (och de jag dansade med kom inte ihåg det dagen efter).
Vi fick höra vid frukostbordet dagen efter att Janne vaknat i sin säng, kastat sig över mobilen och panikslaget tänkt; hoppas inte dansen är slut! Men -jo, Janne, det var den, för klockan var då 07.10 och dansen slutar kl. 02.

Lördagen började på bästa tänkbara sätt --> HOTELLFRUKOST!! Jag bara älskar att äta frukost på hotell! Så jäkla gott! Sedan gick vi och fikade och drog efter det en repa på stan. När vi kom tillbaka till hotellet blev det ett snabbt ombyte och sedan styrde vi kosan mot relaxen. Jag vet inte riktigt hur mycket relaxande det blev, men vi badade, bastade, busade och skålade. Hur kul som helst. Mina fingrar var som russin efteråt (läs: jag badade som fan). En dusch och sedan middag med hela gänget på restaurang. Där mötte MARIA och hennes kollega upp oss. SÅ himla kul att hon åkte upp från Gävle för att testa på dansen :-D.
Efter middagen (och diverse fadäser -  för en gångs skull var det inte jag som märkte ut mig) gick vi tillbaka till vår svit och fortsatte umgås på samma stillsamma sätt som tidigare ;-). Återigen var hotellrummet fyllt till bredden med folk och det dansades utav bara tusan.
Vi var några stycken som gick till dansen och efter ett tag var de flesta där. Synd bara att man inte hittar åt varandra så bra när det är så mycket folk och trångt. Hade velat prata mer med Maria och höra hur det gick att svänga de lurviga. Tur att jag vet att hon är så morsk och klarar sig så bra - trots att hon är i en ny situation. Hann med att fråga hur det gick en snabbis på dansgolvet och det verkade gå bra. Sen när vi skulle gå hem hittade jag inte henne någonstans. Hihi, hon var tydligen ute på jakt efter nattamat :-D.
Efter en dusch stupade vi i säng och vaknade på söndagen och insåg att vi kunde vrida tillbaka klockan en timme - underbart!
Frukost och prat innan vi checkade ut och åt en pizza innan vi åkte hemåt.
Jag stannade i Härnta till dagen efter och åkte buss lagom till jag började jobba. Trodde jag skulle vara dödstrött på måndagen, men jag var faktiskt rätt pigg :-).

Nu i fredags var vi på Höga Kusten-hotellet på Stand up och två-rätters. Mycket trevligt. En mycket rolig överraskning var att Johnny och Jessica stod där innanför dörren när vi kom dit. Patrik säger att han hade sagt till mig att de också skulle med, men jag har då inte hört det (omöjligt att säga vem som har rätt :-P).
I lördags tog vi det bara lugnt. Promenerade till affären och handlade till middagen. Gjorde Pollypaj och lagade middag. Sååå jäkla gott! Baconlindade kycklingfiléer fyllda med soltorkade tomater och basilikamozarella. Mmmmmmm! En riktig höjdare! På kvällskvisten fick vi besök av några kompisar till Patrik, och deras respektive. Åt pollypaj och surrade. Hoppade sedan i säng och slocknade som ett ljus.

Igår tog vi sovmorgon (igen :-)) och åt frukost rätt sent. Åkte sedan och hälsade på Patriks jobbarkompis (a.k.a. Stormurarn) och hans lilla familj :-). Sen åkte vi och handlade och gjorde varma mackor. Lite pollypaj på det gjorde söndagen fulländad! Såg på film och gjorde tacotårta. Trötta gick vi och la oss och i morse skjutsade min goding mig till busstationen kl. 06.

Ojoj, det var en redig uppdatering! Har träsmak i baken när jag suttit och skrivit så intensivt ett tag. Har dessutom varit och tränat med mamma ikväll och vi gjorde en övning som jag vägrat göra tidigare, då det varit en spegel alldeles bakom där man håller till. Man visade ju hela rumpan för alla - och då menar jag ALLA - i spegeln tidigare. Nu visar man den bara för de som håller till i stretchingrummet :-/. Nåja, lite får man väl bjuda på. Men jag kan i alla fall säga som så att jag kommer ha en djävulsk träningsvärk i ryggen och svanken imorrn!! Härligt, för då blir det ett punch-pass och efter det body balance.


Lillmurarn å Stormurarn på väg på Stand-Up.


Jag å <3


Johnny och Jessica


En del av det övriga sällskapet

Over and Out!!