Mormor och morfar


Gaddar på g

Jag har misstänkt ett tag att Nils har fler tänder på g. Igår såg jag att ett hörn på en framtand i överkäken spruckit igenom. Nu väntar vi på resten av tanden (och förmodligen kompisen bredvid). Igår hade han ont och ville inte ens ha gröt innan läggdags. Han fick lite alvedon och det verkade hjälpa för han somnade och sov bra hela natten. Skönt!
 
Han har varit tillräckligt bra på att bitas med sina två i underkäken (om man stoppat in sitt finger - kanske får skylla mig själv?) och med tänder mitt emot kan jag tänka mig att det kan bli riktigt bitigt ;). Det är svårt att föreställa sig hur han kommer se ut med fler tänder...särskilt de som syns allra mest. Det känns som om han kommer se äldre ut..men lika söt, så klart :).
 
Den ena av de två tänderna i underkäken syns här. Ingen toppen-bild, men..

Playing with pictures

 

When your heart goes boom

 
 
Älskade, älskade lilla plutt
Du är den finaste i världen!
Kärleken till dig är oändlig

Pulkapremiär

Nils fick en pulka i julklapp, av morbror Mattias och hans Josefin. Idag testade han den för första gången och han tyckte det var kul! När den stod stilla var det så där men när pulkan var i rörelse satt han och vevade med armarna och sken som en sol :-D!
 
 
 
 
 
 

Härlig skidtur!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nätra fjällskog besöktes för första gången av oss i fredags. Det blev en skidtur i underbar omgivning. P o E-K har en jättefin skidpulka som vi fått låna till Nils. Perfekt storlek och väldigt behändig i övrigt. Den hoppas vi kunna använda många gånger i vinter/vår.
 
Vi stannade till på toppen vid Västanå fäbodar och drack varm choklad och åt mackor. Det hann bli rätt mörkt innan vi kom tillbaka till bilen så vägen ner blev lite onödigt svår eftersom man inte såg så bra. Nästa gång är det ljust längre och vi kan dessutom välja att åka dit tidigare på dagen :).

Finaste!