Det finaste världen skådat

 

Våran lilla bumbibjörn

 
 
 
 
 
 
 
Patrik tycker att Nils ser ut som en liten bumbibjörn i mössan han har på sig på bilderna :). Det kanske han gör? Söt är han i alla fall!
Bilderna är tagna när vi var i stugan i somras.
 
 
Idag ska lilleman vaccineras, samt vägas och mätas. Det var ett tag sedan vi var på BVC så det ska bli väldigt intressant att se hur stor han blivit. Inte lika kul att han ska bli stucken, men det ska nog gå bra.
 
I lördags blev Nils tre månader. TRE månader! Tiden har gått så himla fort men ändå känns det som att han så självklart funnits mycket längre. Konstigt, det där. ♥

Peace

 
 
 

Instagram


Alldeles snart måndag

I helgen känns det som att vi hunnit med mycket! Nästan direkt efter att Patrik kom hem från jobbet i fredags åkte vi ner till Härnösand till Jimmy och Teresia och deras Ida och Emil. Så mysigt att få umgås med dem. Vi åt supergod grillmiddag och pratade till sena timmen framför brasan i deras uterum.
 
Dagen efter åkte vi alla på marknad i Selånger. Blev en del inköp och de flesta mat-relaterade. Bl.a. ekologisk rapsolja smaksatt med timjan, god "ryggsäckskorv", mackmyramarinerad fetaost, teflon-bakplåtspapper, kola.... m.m.
Efter marknaden åkte vi in till Sundsvall för att träffa fina Petra över en fika. Alldeles för länge sedan vi sågs och första gången hon träffade Nils. Vi hann komma ikapp med uppdateringarna över våra liv och det var härligt att höra att hon trivs superbra i sin nya stad och har det toppen i övrigt :)!
Sedan körde vi den korta biten upp till min kära Linn och hennes fine Johan, där vi bjöds på en toppengod vegetarisk paj och sedan en härlig blåbärspaj.
Det var verkligen fint att få se hur de bor och hinna sitta och prata en längre stund! Är så glad att Linn hittat en så fin kille!
Dem hoppas vi verkligen få möjligheten att umgås oftare med :)!
Och just det, deras lägenhet var verkligen fin! Oh my, vilken utsikt!
 
Trots att timmen var rätt sen när vi åkte norrut från Sundsvall, åkte vi ut till Dennis och Kinas stuga där även P´s föräldrar spenderade helgen. Vi hoppade i säng ganska direkt vi kom fram och idag har vi busat med barnen Widell, ätit grillade majskolvar till lunch och sedan åkte vi från stugan hem till fam. Widell där vi fick middag. Patrik och Henkan körde ett rullskidspass medan Anna och barnen åkte och handlade och jag och Nils tog en promenad.
 
Ett sådant här långt inlägg var det länge sedan jag gjorde och dessutom så detaljerat ;). Vi får se hur länge det dröjer till nästa gång.
 
Nu blir det att hänga ur tvättmaskinen jag startade när vi kom hem och sedan hoppa i säng.
God natt på er ♥

På bron

 
 
Inget avancerat, men nästa år hoppas jag på att få till nåt snyggt på vårt altangolv i slänten :)
 
 
 
 
 
 
 

Nästan åtta veckor

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lill-hjärtat för tre veckor sedan ♥

Liten blir lite större

En månad och två dagar
 
 
En månad, precis
 
 
Nästan en måndad. Tröttsamt att vara på vigsel.
 

Ordnat med lite bilder

En vecka gammal
 
 
Nio dagar gammal
 
 
Nio dagar
 
 
Nio dagar
 
 
Tio dagar
 
 
Sjutton dagar gammal
 
 
Som ni kanske förstår har jag tagit väldigt många foton sedan Nils föddes :). Har fixat så jag får lite ordning på dem så nu tänkte jag försöka komma ikapp lite här på bloggen ;). Börjar med några från första tiden.

Grattis!

 
 
 
 
 
 
 
 
Grattis världens bästa mamma och mormor på födelsedagen! Vi kommer och grattar senare idag! :)

Bumbo

Nu kan Nils sitta själv ;). Vi har fått låna en Bumbo av Melissa. Den är bra att ha om man t.ex. vill duscha av dem. Man kan ju t.o.m. ställa den på bordet medans man äter, om man vill ;). De små ska inte sitta så länge i den, för ryggen, men en stund då och då är ingen fara. Nils tycker i alla fall att den är superbra för med den ser han mycket av allt runt omkring. Han är så nyfiken! :)