Danshelg

Idag har vi städat inför visningen av Patriks lägenhet. Nästa tisdag är det dags och förmodligen är det ingen som åker hit innan dess så vi passade på att fixa det nu när vi ändå var här nere.
Helgen har gått i dansens tecken. Det var premiär för Härnömaran och då passade vi på att svänga våra lurviga. I fredags var jag inte alls taggad. Lite extra trött tror jag eftersom jag inte riktigt såg som vanligt på fredagsförmiddagen. Sol dessutom och pupillerna gick inte tillbaka till vanlig storlek förrän på kvällen så även fast det var ljust ute drog de inte ihop sig när solen bländade. Det blev ändå en ok danskväll.

Lördagen blev lite av en fixardag. Hämtade skyltar som skulle sättas upp vid tomten (som P också har till salu), samt pinnar för att markera tomtgränsen. Började med städningen och hämtade bilen hos J och T, eftersom den blev kvar där på fredagen. Hem och fixa i ordning oss och sedan middag på Hamnkrogen.
Efter det gick grabbarna på förfest och jag och Petra gick på dansmaran. MYCKET mer folk och dessutom dansfolk! Jag var laddad till 1000 och det var riktigt kul! Efter ett tag kom även våra alldeles egna danspartners dit och kvällen blev helt toppen!!

Nu måste jag sluta för vi ska visst kolla på nåt på datorn ;).


Gårdagens smoothie


Black-eye

 

 

Börjat  med droger? Så stora pupiller brukar man väl ändå inte ha!?! Så går det när man har en kompis som är optiker ;). Såg typ ingenting på väg hem från synundersökningen.. Det gick rätt bra inomhus för där var det ljust, men när jag väl klivit ut genom dörren blev det jättemörkt (mycket svårt att se). Tur att det är röda och gröna ljus så man vet när man kan gå över vägen och inte, hihi. Hoppas bara inte att jag mötte någon jag känner som tyckte att jag verkade disträ. Hahaha!

När jag väl kom hem kunde jag ta på mig brillorna och se bättre - på långt håll. Var inte det lättaste att rensa en kyckling kan jag säga. Hade jag inte haft glasögonen hade jag inte kunnat skriva detta.

Kommer iaf att bli toppen att få arbetsglasögon. Mycket lättare att sitta och slipa fram prep-gränser :).

 

Patrik har varit och handlat. Blir smoooooooooothie i kväll med. Tror bestämt att det strax är klart ;).


Oj

Mina byxor sprack lite i grenen i söndags. Välanvända!


Smoothie-night

Patrik gjorde smoothies åt oss i kväll :)


Hjärtat till Övik -for real! :)

Nu säljer Patrik sin lägenhet i Härnösand! Fin va!?!!



saknar dig kompis!

 

 

 


Grått

I morse var det -7 grader, men nu är det typ +4 och regnigt.


Tisdag

 

Mamma åt middag med oss idag :). Det blev asiatisk räkgryta med koriander, ingefära, kokosmjölk och morötter. Ris till - gott! Efter maten gick mamma och jag och tränade. Nu spelar hjärtat tennis så jag ska passa på att duscha medans duschen är ledig.


Vinter?

Är så mörkt på mornarna nu. Och kvällarna. Börjar skymma redan strax innan jag slutar jobbet. Det är ju iaf lite snö på marken och den lyser ju upp litegrann!

I fredags hade vi en lugn och mysig hemmakväll. Lagade mat, drack ett glas vin och sedan åt vi choklad och såg Idol. Lagom soft.
Dagen efter var vi hos Brille och Magnus. B och jag körde Svarten (åkte bakom i hästvagn...eller vad det kallas..). Jättemysigt! Sedan gick vi in och lagade mat till grabbarna, samt två kompisar till B och M. Supergott!



Efter blev det TP. Ingen vann och ändå spelade vi i x antal timmar.
Tusen tack för en trevlig kväll!

Igår lyckades jag äntligen hitta en klipptid som passade mig. Trodde jag ja. När jag berättade för P att jag skulle till frissan på torsdag så frågade han; vilken tid? "Kl.16.45" sa jag. Då skrattade han bara och frågade om jag hade glömt att jag ska till Britta på synundersökning då.. Hmm, verkar som att jag är rätt yr i bollen. Fortfarande! :-S
Nu har jag iaf avbokat klipptiden. Jag har ju hållit ut så länge nu att några dagar/någon vecka till inte spelar så stor roll.

Nu måste jag kila till jobbet. Hoppas ni får en bra dag :)!

Vassi

Johan och Fridas fina vovve


Gnägg

Brilles Svarten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Natt-natt

Trött, trött! Hjärtat sover redan i soffan, men borstat tänderna har vi redan gjort iaf :).
Jäklar vad Minnah var duktig idag! Vilken revansch!

Nä, ögonen torkar igen snart. Nu ska vi gå och lägga oss på vår madrass :-S. Nåja, säng på väg..

God natt rara ni!

Fredagkväll :)

 

God middag, vin och Patrik. Kan inte bli mycket bättre!

Idol och lite choklad är vad som följer.

 

Vi bestämde oss för vilken säng vi skulle slå till på idag. Blev en Viking Balder. Kampanjpris så den var 5000:- billigare än vanligt, dessutom ;).

 

Fin va?! Vi köpte dock inte sänggaveln. Får se om det blir någon alls, eller vad det blir för slags gavel..

 

 


HELG

Skönt med fredageftermiddag :). Handlade lite till middagen på vägen hem från jobbet och nu ska jag vika tvätten. Sen är det klart för fredagkväll :D!


Trött

Tränade direkt efter jobbet med mamsen och sedan följde hon med hem och åt middag. Hjärtat jobbade över och efter att ha ätit åkte han till Mange och Brille för att kika på hockey. Mamma och jag promenerade ut till dem (jag vände innan vi kommit fram men 6-7 km blev det iaf).
Annars har tvättstugan stått på schemat i kväll. Passade på att ringa världens bästa Mary på prommisen och vi surrade så länge att jag blev alldeles svettig i tvättstugan, med ytterkläderna på.

Nu blir det natt-natt för jag är supertrött. Känns att jag inte tränat på två veckor :-S. Dusch först bara och sen - hopp i säng!

Höstigt

 

 


Lunch

Hemma på lunch en sväng. Jobbdagen känns faktiskt kortare när man inte spenderar lunchen på jobbet. Man kommer liksom i från en stund och kan tänka på annat.

Vilket väder det blev idag :). Annat mot gårdagen! Man får så mycket mer energi av att solen skiner.

Är det någon som behöver ett par
kängor? Jag ska sälja mina Lundhags, som knappt är använda. Jag var dum nog och köpte dem på internet, efter tips från två andra naturentusiaster.
Resulterade i ett par kängor som var för stora och har fel passform för mina fötter. Hojta bara till om någon är intresserad!

Nu ska jag kolla om vi har allt för dagens middag - tacopaj.

Regn och rusk

Hann bli blöt, och därmed kall, om benen på prommisen. Skaljacka har jag, men inga skalbyxor. Orkade inte hämta regnbyxorna så det blev "bara" mina Lundhags. Efter en varm dusch och efterföljande varm choklad som hjärtat fixat, så är jag varm å go igen :).

Bilden symboliserar inte kvällens känsla. Regn, regn, regn.


Huskik

Vi har kollat på hus idag. 3 ha skog och 2 ha åkermark, litet hus på 90 m2, en gäststuga och bagarstuga. Även dubbelgarage och förrådsbyggnad i ett. Finns mycket att ge sig på och fixa med.
Det var många där och kikade så vi får se hur det går..

Det regnar ute, men jag ska bege mig ut på prommis med mamma om ett tag.

Promenad

Ska strax möta upp mamma för en prommis. Ska bli skönt att komma ut i friska luften en stund.

P kom hem från Härnta för ett tag sen och vi har inte hunnit mer än att äta middag. Risotto på menyn idag.

Höres!

Favorit i repris

 

Detta är en av mina absoluta favoritlåtar! Sjukt, sjukt bra!

Jag får ståpäls så det skriker om det när jag hör den.


Övik i mörker

Vackra inre hamnen

 

Vårt fina nya resecentra




Patrik åkte till Härnösand ikväll och jag åkte till mamma och pappa på middag. Sedan blev det en promenad hem i deras sällskap :).
Har precis sett The Event. Känns fortfarande konstigt att slå på tv:n. Har inte riktigt vanan inne. Den är avstängd nu igen.

Det är konstigt vad snabbt man vänjer sig vid något som man mår bra av. Förut, för bara några veckor sedan, bodde vi bara tillsammans på helgerna, men nu är det på heltid. Det känns verkligen skönt att veta att P kommer tillbaka i morgon igen för det känns inte alls bekvämt att inte ha honom hemma! Som jag sa..det går fort att vänja sig vid något bra. Kommer vara tomt i sängen (läs; madrassen) i natt.

God morgon

Nu blir det frukost efter lite internet-surfning i sängen :).

Lördag

Har varit en rätt soft dag. Sov till halv tio och sen åt vi frukost i lugn och ro. Jag kände mig hyfsat pigg i morse. Kanske lite tack vare att jag var upp kl. 6 och tog en ipren för bihålorna sprängde som attan. Har iaf varit och kollat på sängar idag. Vi sover ju fortfarande på madrass så idag tänkte vi att vi skulle ta tag i saken och köpa säng.
Man kan säga att vi upptäckte att det är en DJUNGEL! Olika modeller och märken. Alla har egna benämningar och namn för samma saker och man ska själv klura ut vilken som passar bäst. Vi har iaf lyckats sålla ut tre-fyra stycken och sedan får vi bestämma oss i veckan vilken vi ska köpa.
En säng ska man trots allt ha i 10-15 år och då är det viktigt att det är en bra säng!

Vi åt middag på
Gastronomia Italaiana -mycket gott! Vi blev nästan lite för mätta, båda två. Sedan vi kom hem har vi bara legat i soffan. Kikat på hockey och nu är det Pretty Woman som rullar. Ska genast återgå till soffan och kramas med hjärtat.

Förresten, igår hade vi en jättetrevlig kväll med mamma, pappa, Mattias och Josefin. Åt mat och drack lite vin och spelade Buzz :).

Bortakväll

Sitter och snabb-surfar lite innan vi ska åka till Britta och Magnus. Hockey och umgänge står på schemat.

Blev pölsa, potatis och rödbetor till middag. Gott!
Vi är numera bara två här hemma. Sandras morfar hämtade Hera på lunchen. Tack för lånet Sandra och Andreas! :)


Saftigt

 

PATRIK HAR KOKAT SAFT I KVÄLL :)

 

Vi har också varit och storhandlat. Innan tog jag och Hera oss en timmes prommis. Nu sussar hon gott! Bra jobbat av oss.


Onsdag

Ikväll blir det promenad och film. Mys! Ska ta lite mer kort i läggan nu när vi fått lite mer möbler. Men det blir inte idag. Nu: middag :)



Stöd Rosa Bandet!

Stöd rosa bandet

 

Jag får försäkringsbolaget Chartis att skänka 10 kr till Rosa Bandet genom att publicera denna länk: http://www.cancerforsakring.se/?bannerId=1303 . Gå till: http://www.cancerforsakring.se/stod-rosa-bandet.php och publicera en bild på din blogg du också så skänker de 10 kr till!

Kom igen nu! Glöm inte att du måste klicka på bilden du publicerar för att de 10 riksdalerna ska skänkas.

Milen

Kom precis in. Jag och H gick ut till mamma och pappa och fick med oss dem på vägen tillbaka till stan. Och Nova förståss! :) Blev en mil och nu har jag en mycket trött hund sovandes i hallen. Hon röjde runt rejält på mammas och pappas tomt med Nova också, plus att P lånade deras städmaskin och håller på att rengöra soffan. Förstår att hon blir trött!

Så himla skönt, idag när jag kom hem från jobbet hade P lagat mat och det var bara att sätta sig vid bordet och äta - gött! :) Det är så det ska va. Åtminstone ibland.


Söndagspromenad

 

Hera jagar löv

 

..och hon lyckades (många gånger)!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bakis-träd?

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi 2

 

 

Utsikt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trött hund

 

 

 

 

 

 


Söndag

Har varit ute med Heris en sväng och ska nog lägga mig en stund i sängen igen hos hjärtat som sover än.. Kom hem vid tre i natt efter en mycket trevlig kväll med Brillan och Mange. Först åt vi middag här och sen gick grabbarna på hockey. Britta och jag såg "Message in a bottle" som jag fått låna från LoveFilm.se. Sedan mötte vi upp grabbarna på Public och surrade och hade det trevligt. Lyckad kväll!
:)

Med hund - för en stund

Idag vid lunchtid kom Sandra och lämnade Hera här. Hon fick sedan följa med mig till jobbet tills jag slutade och sedan gick jag hem med henne och direkt till affären för att handla.
Lagade middag till mig och hjärtat som jobbade över. Såg ett avsnitt av Oskyldigt dömd och sedan begav vi brudar oss ut på prommis. P skulle spela tennis så han hoppade promenaden.
Hon har verkligen skött sig bra, lill-Hera. Lugn och fin. Hon fick vara lös en stor del av promenaden.
Nu har hon slocknat på sin fäll utanför sovrummet. Hon skulle allt bra gärna vilja sova där vi sover, men vi bestämde att hon inte skulle få göra det.

Imorgon är det återigen fredag. Me like!

Imorgon ska vi hämta soffan :)


Världens finaste Werner

 

 

 

 


500

Oj, såg att mitt förra inlägg var mitt 500:de :D. Har iofs hållit på i några år, med varierat engegemang.


Har varit en skön dag idag. Jobbdagen gick relativt fort, gick hem och lagade pannkaka och tvättade med Patrik. Sen har vi varit till mitt jobb en sväng och fixat ett avtryck och nyss åt vi varma mackor :). Är så otroligt skönt att ha ♥ här hela tiden :). Inte bara ibland. Inte bara på helgerna. Utan nästan hela jämt! Jag är alldeles lycklig i hjärtat!


 

Nu ska jag borsta klart tänderna och skynda mig att krypa ner under täcket och kramas!


Lill-lördag

Det firas med tvättid ikväll och städning av läggan. Härligt :). Först blir det dock jobb - såklart. Har nog en chef på bra humör idag, då Modo vann med 6-0 igår (om jag inte minns fel).

 

Önskar er en härlig dag :)!


Brillan

Vi kom nyss hem från Magnus och Britta. Grabbarna kollade på hockey och jag och B red en sväng. Det har blivit alltför långt mellan gångerna. Då menar jag inte ridningen, utan att vi ses. Det blir så himla mycket att prata om varje gång när det är för länge emellan ;).
På lördag ska vi i alla fall ses igen över ett glas vin, eller två. Mange å Patrik ska på hockey så jag och B får soffan för oss själva :).

Just nu håller godingen min på att fixa med dörrmattor. Blir jättebra!
Jag lovar att det kommer bilder på lägenheten, så småningom. Just nu finns det inte så mycket att visa. Ingen riktig säng har vi och soffan ska vi förmodligen hämta i Härnta på fredag. Så Emelie, håll ut! :)


Måndag

Köttfärsbiffar, potatis, sås och rårörda lingon blev det till middag idag. Gott :)! Jag ska strax kila iväg på ett Combat-pass och sedan blir det KANELBULLAR! Har ätit en redan idag, men jag kan lova att jag ska äta mer än så ikväll! De blev goda, mina bullar..

Patrik har åkt iväg och spelat tennis  med en kompis. Är så himla härligt att ha honom hemma. Hemma hos oss :-D! Hihi.


Bilden är från Öland

 

Hej hopp! Nu ska jag springa iväg! KRAM på er allihopa :O)


Resultatet

 

 

 


Hemma igen

Har precis ätit tjockkakor till lunch. Gott! Igår var vi till Danne på kräftskiva. Grabbarna gjöt en platå som början till bryggan han ska ha ut i vattnet. Frida och jag fixade fika och väntade på att det skulle bli dags för kräftor. Vi hann även med en löptur i skogen.

Idag när vi åkte hem kikade Patrik på två jobb :). De har haft två annonser i tidningen nu och jag hoppas det genererar i mer att göra!!
Nu har han åkt ut till sin mor och far för att ta bort det gamla telefonnumret på firmabilen. Jag ska plantera lite blommor. Köpte blomjord idag. :)

Bull-oskuld

Haha, jag tror aldrig jag haft en sådan lustig rubrik.. Jag bakar bullar idag och det är faktiskt för första gången i mitt liv! Helt otroligt.
Det är kanelbullens dag på måndag och när jag läste det någonstans, bestämde jag mig för att baka! Har planerat att göra det flera gånger förut, men annat har hela tiden kommit ivägen. Vet att jag en gång hade laddat och skulle precis börja när jag insåg att jag inte hade kanel hemma. Då gick bullbaks-lusten över. Men nu är jag på G! :)