Lördag

Har varit en rätt soft dag. Sov till halv tio och sen åt vi frukost i lugn och ro. Jag kände mig hyfsat pigg i morse. Kanske lite tack vare att jag var upp kl. 6 och tog en ipren för bihålorna sprängde som attan. Har iaf varit och kollat på sängar idag. Vi sover ju fortfarande på madrass så idag tänkte vi att vi skulle ta tag i saken och köpa säng.
Man kan säga att vi upptäckte att det är en DJUNGEL! Olika modeller och märken. Alla har egna benämningar och namn för samma saker och man ska själv klura ut vilken som passar bäst. Vi har iaf lyckats sålla ut tre-fyra stycken och sedan får vi bestämma oss i veckan vilken vi ska köpa.
En säng ska man trots allt ha i 10-15 år och då är det viktigt att det är en bra säng!

Vi åt middag på Gastronomia Italaiana -mycket gott! Vi blev nästan lite för mätta, båda två. Sedan vi kom hem har vi bara legat i soffan. Kikat på hockey och nu är det Pretty Woman som rullar. Ska genast återgå till soffan och kramas med hjärtat.

Förresten, igår hade vi en jättetrevlig kväll med mamma, pappa, Mattias och Josefin. Åt mat och drack lite vin och spelade Buzz :).

Kommentarer

Kommentera hemskt gärna:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0