Goding

Har en såå söt vovve :-D! Han är så go när man sitter vid datorn och surfar för då kommer han smygandes och sätter sig tätt, tätt intill benen och lutar sig bekvämt mot mig. Efter en stund blir det lite för jobbigt att sitta så han glider ner mot golvet och lägger sig så nära han kan.
När man kommer hem om kvällarna är han näst intill galen av lycka och svansen går som en propeller. Vet ingen som kan göra mig på så glatt humör så snabbt och enkelt. Ovillkorlig kärlek!

Ikväll ska jag och min vän iväg på träning. Vännen tycker att det finns riktigt goda delikatesser där att mumsa på. Vi håller nämligen till i ett ridhus och när vännen heter Eddie, är hästbajs riktigt gott! Tur att en tennisboll kan vara liite mer intressant än "hästbollar" ;-).

Jag är bara så otroligt tacksam för att jag har Eddan, han förgyller min dag med upptåg och tillgivenhet.

Älskade, älskade vovve

Fyra år sedan sist

Idag har jag varit hos tandläkaren och det visade sig att det var fyra (!) år sedan jag var där sist!! Jag har tyckt att det känts som att det var länge sedan jag varit på en koll, men jag hade ingen aning om att det var SÅ länge sedan. Har ju varit där för att jag haft problem med visdomständerna så det är väl antagligen det som gjort att jag inte fattat att det var så länge sen. Det gick ju i alla fall bra idag, inga hål :-D.

Har varit rätt pigg idag, trots att jag sovit dåligt i två nätter. Jag tycker det är rätt jobbigt att vakna flera gånger per natt och kolla på klockan, och trots att man är trött och vill somna om så går det inte. Hoppas att det blir bättre i natt.

Det var såå skönt ute i morse när jag gick in till stan! Alldeles lagom temperatur och klar himmel, det enda som var mindre bra var att det blåste lite, men det är sånt man får ta ibland ;-).

Har nyss ätit tacotårta så jag är såååååå mätt nu, nice. Ska kanske vila lite på  maten :-).


Morgon

Klockan är nu 06.47 och jag ska strax gå hemifrån. Har sovit så dåligt de två senaste nätterna, vet inte alls varför. Jag som inte brukar ha problem med sömnen...åtminstone inte sedan jag somnat. Hoppas att det blir bättre.

Igår var jag och åt middag hos Vickan och Sussi, mysigt! Supergod mat och jag fick t.o.m. glass efter -på en måndag :-D. Jag fick också ett jättefint armband, som Vickan gjort, och en teckning. Var upp till Alvar en sväng efter också, han  blev jätteglad! Sen höll Eddie nästan på att vifta sig ur skinnet när han träffade Hanna, hade tydligen saknat sin lunchkompis.

Nej, nu måste jag knalla iväg om jag ska hinna fram i tid. Hoppas att alla får en fin dag!

Snö

Så mysigt ute, en massa snöflingor som sakta singlar ner mot marken. Allt känns så inbäddat och tyst. Är så mysigt här hemma nu också för mamma har gjort advent.

Har verklien inte gjort mycket idag, bara slappat. Sett på tv, slumrat lite, suttit vid datorn, ätit godis :-). Mådde lite kymigt i morse men det gick över. Nu håller vi på att laga middag, tacofisk -mums!

Och just ja, träningsvärk det har jag! Trodde att det skulle vara värre men det känns mest i bröstmusklerna och skuldrorna. Liiite på baksida lår också, men inte mycket.

Igår när mamma och jag var och handlade hade jag tappat bort henne och gick runt med vagnen och letade. Då hörde jag en liten röst som sa "hej". När jag kollade dit såg jag att jag precis gått förbi Victoria. Gud så glad jag blev att se henne, lillan :-D. Visste inte att jag saknat henne mycket. Hon blev också rätt glad kan jag säga. Känns kul att jag ska dit och äta middag med henne och Susanne imorgon. Eddan ska också få följa! Ser fram emot en ny vecka! Var länge sedan jag kände så.

Helg

Idag har jag varit duktig! Klev upp vid nio, åt frukost och for och tränade med mamma -härligt! Var ju rätt länge sen jag tränade "på riktigt" och förmodligen kommer jag vara rätt död imorgon och på måndag. Det ska kännas att man gjort nåt ;-). Efter träningen åkte vi och handlade, gick en långpromenad med hundarna och sen har vi julstädat och lagat mat. Flitiga flickor!

Jag borde egentligen inte sitta här...ska åka in till stan till Sandra. Med andra ord blir det utgång ikväll. Känns skoj att göra något. Nä, nu måste jag göra mig i ordning så att jag kan visa mig bland folk ;-).

Kramar till er alla!


Ny vardag

I måndags hade jag min första dag på praktiken. Känns riktigt kul att äntligen få testa hur det är "på riktigt". Även om det inte är ett riktigt jobb så blir det ju mer och mer som det, ju längre tiden går.

Min vardag ser lite annorlunda ut nu. Tidigare klev jag upp ca 4.50, tog bussen in till stan vid 6, bytte buss och var i Ume från 8 till 15-16- tiden. Kom hem mellan 17.30 och 18.30 efter en lååång dag. Nu börjar jag 8 och slutar 17. Kortare dagar och dessutom har jag börjat gå in till stan på mornarna. 5-6 km blir det och det är skönt att börja dagen så. Tar bussen hem och äter den färdiga middagen för att vila en stund och sen gå på promenad. Låter skönt va?!? Ändå är det nåt som fattas...var inte så här jag hade tänkt att det skulle bli när jag började praktiken. Känns riktigt sorgligt.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan direkt i säng.

God natt!


Andra gången

I helgen kommer jag se ut som en hamster igen för idag har jag opererat ut en visdomstand och extraherat en annan visdomstand. Nu är jag allså rätt bombad ;-). Ingen visdom kvar alls...så kan det faktiskt kännas ibland. Som att man inte har en aning om vad man sysslar med, vad man tänker eller vad man vill. Då känner man sig vilse. Det är bara hoppas på att man hittar tillbaka till stigen igen - eller hittar en ny stig som leder mot ett annat mål. Det är iaf inte alltid så kul att vara vilse. 

Önskar alla en trevlig helg!

Vilken härlig dag

Att vakna när solen skiner ute måste vara bland det härligaste som finns!?! Även om man är trött blir man pigg och ser fram emot att gå ut i solskenet. Jag kan egentligen inte säga att jag är trött idag, höll på att få en chock när jag vaknade och såg att klockan var 11.20! Så länge har jag inte sovit på evighter...men det behövdes nog för jag var vaken alldeles för länge, men det gjorde mig inget alls. Fick dessutom lov att kliva upp och skjutsa mamma och pappa till bussen i morse. Känns helt sjukt tidigt när man är ledig, fast jag egentligen kliver upp tidigare i vanliga fall.

Nä, nu ska jag bege mig ut på promenad med det två godingarna, härligt!

Lugn dag

Idag har jag för första gången på länge känt att jag inte behöver stressa någonstans. Iofs blev jag riktigt sen när jag skulle in till stan för att fika med Emma, men det var ju iaf till nåt trevligt.
Vaknade vid nio och åt frukost, satt vid datorn och msn ett tag och gick sedan ut på en härlig promenad med Nova och Eddie. Blåste rätt mycket, men solen var framme och det är alltid trevligt.
Kom hem efter 1,5 timme och skyndade mig att göra mig i ordning för en fika, stressade som en galning.
Då ringde Emma och sa att hon skulle bli lite sen, ha ha. Skönt, fick några minuter till på mig.
Åkte buss till stan och hem igen. Gjorde lasagne och satte mig vid datorn igen tills det blev dags för en ny promenad.

Det som varit tråkigt med dagen är att jag egentligen velat sitta på en buss på väg till Mo i Rana, men man kan ju inte få som man vill jämt, verkar det som... Känns inte som att jag fått som jag vill särskillt mycket nu på sista tiden, men det vänder väl, hoppas jag.

Nu ska jag gosa lite med min älskade vovve. Puss!

Att missa nåt roligt

Imorgon åker Linda, Maria och Emma till Mo i Rana (eller Utskarpen) för att hälsa på hemma hos Linda och träffa hennes vänner, familj och se hur hon har det. Vill sååååå gärna också följa med! Tyvärr måste jag stanna hemma och se efter min lilla vovve. Min lillebror var hemma förra helgen och tog hand om honom och Nova när jag var och hade hur kul som helst på dansmara i Hudik - en av de trevligaste helgerna på länge!
Känns inte riktigt rättvist att han måste vara hemma även denna helg och ta hand om hundarna, så nu är det min tur.

Mamma och pappa åker till Sthlm till helgen och hälsar på Markus och Emelie. Jag tror att de tycker att det ska bli roligt att träffa lille sonen igen ;-) OCH hans sambo för den delen.

Snart måste man börja handla julklappar...jag tycker det är så kul! Är man ute i sista minuten och måste stressa är det inte det allra roligaste man kan göra, men om man har tid på sig och verkligen hittar den där perfekta julklappen är det såå kul! Jag har så svårt att låta bli att ge bort det på en gång då.

Nu måste jag sova, är så trött! Kanske inte så konstigt med tanke på att jag varit vaken i snart 21 timmar...
God natt!