Happy ending

För några nätter sedan drömde jag för första gången en mardröm som hade ett lyckligt slut. Jag vaknade när jag och de två personer jag hade med mig lyckligt kom undan det som jagade oss.
Jag har ingen aning om vilka de två vännerna var och inte heller vem som jagade oss. Jag var så lättad över att jag inte var skräckslagen när jag vaknade av att Eddan väckte mig. Tidigare när jag vaknat efter en mardröm har jag varit helt svettig och ibland t.o.m. vaknat av att jag gråtit. Det har nog de flesta mer eller mindre gjort och det är hemskt!
Känslan från mardrömmen sitter i och vill inte ge sig av. Nåja, den här gången var det ju faktiskt rätt behagligt att drömma en mardröm...om nu det kan vara behagligt.

Faktiskt har jag drömt rätt mycket den senaste tiden. Kommer inte ihåg vad drömmarna handlat om, men precis när man vaknar vet man att man drömt. Jo, jag vet att vi sägs drömma varje natt, men vissa nätter är det verkligen som att allt bara varit som ett svart lakan från det att man stängt ögonen till att man vaknar.
Ena morgonen vill man bara skaka av sig känslan man fått av en dröm och andra mornar vill man bara stänga igen ögonen igen och fortsätta drömma.

Halo

Så bra! Hade varit ännu bättre om Leona fått den..



Återfunnen!

Fast jag hittade kameran hittade jag inga bilder på den. Åtminstone inte sedan i helgen. De är puts väck och nu när jag tänker på det stod det något om att kortet inte fungerade som det skulle när vi knäppte korten. Det gick ju att kolla på bilderna när vi tagit dem. Konstigt och tråkigt för vi var ute i blåsten på Myckelgensjösjön med Nova och Eddan. Skulle grilla korv, men när vi kom fram till vindskyddet och jag började packa upp så hittade jag inte tändstickorna. Hmm, var säker på att jag packat ner dem! När vi sedan kom hem visade det sig att jag plockat fram dem, men inte packat ner dem i väskan. Typiskt.

Dagen blev ändå lyckad då vi åkte till farmor och farfar och hälsade på efter promenaden. Alltid mysigt att komma dit. Det tycker Eddan och Nova också. Nova mest för att det bjuds på en MASSA godsaker och Eddan för att han kan vara ute precis som han vill.
Lördagkvällen spenderades på födelsedagsfest. Malin fyllde 27. Grattis grattis! Kvällen avslutades på O´Learys.

Söndagen var inte tipp-topp för min del. Skallebank utav bara tusan. Men, det är ju inte så ofta så det kanske man får stå ut med.

Även om jag inte kan bjuda på några bilder från helgen så kommer här några från lite olika tidigare tillfällen.


Nicklas och Hanna på N´s födelsedag
Nicklas och Hanna på N´s födelsedag. Lägg märke till den fina Günther-muschen!


Tompa
Tommy samma dag.




T fixar frillan för kvällens 30-årsfest. Lördagen efter att Nicklas fyllt år.



Klar för kvällens upptåg!



Å det är jag med! Även om jag bytte kläder (en gång till..) innan vi åkte.



Här har vi en trött en.



En sötis som behöver en klippning.



Nova och Eddan i snön -härligt! Vi tre var ute hos mor och far och lekte lite.



Eddie, A.K.A. snömonstret.



Mor och son leker.



Sötbobban.



Ser ut som en riktigt galning...



På 75-års kalas


Det får vara nog för idag. Hör en liten irriterad röst från sovrummet som frågar om jag inte ska gå och lägga mig snart.

God natt!

Nya bilder

Ehh...hade tänkt lägga upp bilder av förra helgen, men hittar inte kameran och då är det svårt att föra över något att titta på.
Får bli en annan gång (som vanligt).

Grattis i efterskott Emelie! Hoppas dagen blev härlig.

Tebränd tunga

Kom nyss hem från Tupperwareparty hos Brille (f.ö. mitt fjärde inom loppet av fyra månader). Fick supergott fika där och jag drack hett te (vem dricker kallt te?). Som den "klommerox´" jag är så brände jag min tunga. Aj, aj. Tur att slemhinnan i munnen läker fort! Visste ni det förresten, att ett sår läker mycket fortare i munnen än på huden? Det är för att cellerna i slemhinnan byts ut mycket fortare. Nu vet ni!

Har känt mig seg den här veckan. Halvförkyld sådär. Och trött. Mycket på jobbet och har tränat även om det känts som att jag borde låtit bli. Nåväl, sånt är livet!
Har ni märkt att det börjar bli ljusare ute? När jag äter frukost har det börjat bli ljust. Bara för en vecka sedan var det mörkt när jag åt min fil, men nu går vi mot ljusare tider mina vänner! Nice.

Det har snöat tok-mycket här den senaste veckan. Galet mycket snö har det blivit och det känns nästan som på den gamla goda tiden :-). Skulle gärna åkt skoter med T, men det finns en hake -vi  har ingen skoter. Egentligen är det bara en dyr leksak som man bara kan använda en begränsad tid på året och som dessutom är beroende av snö. Vilket man inte kan vara säker på att det blir varje vinter nu för tiden.

Nu kom T hem och vi ska ut på promenad med lille E. Det är kallt ute så det gäller att bylsa på sig ordentligt. Jag tycker det är lite mysigt när det är kallt. En stund i alla fall...

Sträckning?

Har känt de sista dagarna att det känns lite konstigt i ena låret. Måste vara efter förra punch-passet. Känns ungefär som en sträckning i en muskel man knappt kommer åt, för den sitter "inuti" låret. Har värmt upp inför dagens pass med en rask promenad med moster. Hoppas på att det försvinner om jag kör skiten ur mig ikväll ;-).

Så, gårdagens trevliga överraskning var att jag fick löneförhöjning -utan att ens be om det! Det är schysst. Har nu gått över från att vara provanställd till tillsvidareanställd. Känns super! Känns också bra att vi har mycket att göra (fortfarande).


Den gångna helgens bästa uttalande måste bara redovisas här. Jag och T´s bror Nicklas (födelsedagsbarnet) buggade och det gick rätt hårt till, kan jag säga. Han var inte direkt mild i förningen och snabbt skulle det gå! Jag gjorde mitt allra bästa för att hänga med i svängarna och då säger han:

-Du märker att jag hela tiden är steget före va´?!


Jag skrattade och frågade om det är så man säger nu för tiden när man inte håller takten, för det gjorde han verkligen inte! :-D




Lugnt och skönt

I morse när jag vaknade var det första jag tänkte: "Gud vad skönt att det inte är något särskilt ikväll. Bara ta det lugnt".
Kändes så skönt att det inte var något jag behövde ha bråttom till.
Efter jobbet hämtade jag en lampa som vi fick i julklapp men som inte hann komma hem tills dess. Snacka om att det tog tid då den inte kom hem förrän denna vecka! Sedan har jag bara tagit det lugnt, fixat lampan, gullat med Eddie och lagat mat. Nu kikar jag på Top Model.

Festen i lördags var skoj! Massor av roliga och trevliga människor, god mat och dryck. Känner ändå att jag inte är så mycket för de där "drickar-festerna".Några timmar räcker för mig och sedan är jag nöjd. Som jag sagt tidigare, jag är som en gammal kärring. Man måste ändå få vara den man vill vara och tycka som man tycker utan att någon har åsikter om det eftersom det handlar om mig själv.

Trist att T inte är hemma. Han är och grejar ikväll. Det är E och jag för hela slanten! Jag tror tyvärr inte att E tycker att det är så positivt ikväll för han ska få sig en klippning. Jag tog mig i kragen igår och badade honom så nu luktar han så härligt och är så mjuk och go´. Mmmm!