Lööördag!

Igårkväll var vi och hjälpte till att fixa inför festen för 30-åringen ikväll. Undrar just hur många ballonger vi blåste upp? Upptäckte i alla fall att jag blivit så mycket bättre på det än vad jag var när jag var yngre. Inte en så viktig talang, men i alla fall...
Lokalen som är hyrd var lite av en besvikelse. Var inte städat särskilt bra när vi kom, en massa disk som inte var diskad, porslin och glas som fanns i skåpen var "halv-rena" och skåpet till musikanläggningen hade de inte låst upp trots att de lovat det. Nåja, med Hannas blommor, en massa ballonger, servetter, ljus och dessutom trevliga människor blir det super! Får dock se hur morgondagen ser ut...förra söndagen var rätt slapp och vi gjorde inte många knop.

Har ni lyssnat på John ME´s låt? På P3 Guldgalan gjorde han och Amanda Jenssen en duett av den. Jag bara njöt. Tycker att den är super! För den som missat den finns den att lyssna på
här (detta är duetten med Amanda Jenssen).

Nu blir det en skogsprommis för mig och Lillen. T jobbar och funderade på att besöka rallyt, som pågår här i kommunen, en snabbis efter jobbet. Jag är inte säker på att han kommer hinna det men vi får se hur han gör. Jag VET iaf att jag inte skulle hinna bli klar till kalaset om jag följde med på rallyt.

Nu --> prommis
Sen --> fixa för fest


Trött och träningsvärk

I tisdags hade jag träningsvärk i magen och det gick inte över efter onsdagspuchen. Skönt att känna att det tar! Har känningar i ena höften också, hoppas att det också är träningsvärk och inte snedvridningen jag haft problem med tidigare. Får vänta och se..

Idag känner jag mig så trött. Trött, trött, trött. Vi har lagt oss sent alla kvällar den här veckan och det gillar inte mitt lilla huvud. Sitter och gäspar på dagarna och då blir man så snuvig.
Bara klagomål här ikväll.

Får ta något roligare. Idag fyller T¨s bror Nicklas 30 år, GRATTIS, GRATTIS! Har varit där ikväll och firat honom lite, men på lördag blir det 30-årsfest! Blir trevligt.

Hittade så söta
klädhängare idag. Kanske nåt för de med små?



Idag fick jag brev från CSN att det var dags att börja betala tillbaka min studieskuld. Så jäkla krångligt bara att de skickar ut fyra inbetalningskort på en gång. Dessa fyra är utspridda på hela året. Den första ska vara betald den 27/2 och den sista den 30/11. Snacka om att det är lätt att glömma bort att betala.
Har inte lika stor koll i min kalender nu som förr och att lägga in det i mobilen går heller inte eftersom jag inte kommer ha samma mobil hela året. Jag har ju lyckats ha sönder min nya mobil :-(.
Tappade ner den rakt på skenan som skjutdörren till garderoben löper på. Så klart landade den på displayen och den blev helt svart, sånär som på ett blått streck. Jäkla skit!

Nu ska jag betala räkningar. Hoppas ni har roligare saker för er!

Måndag


Jag är så nöjd med skorna! De var lätta och sulan var jättebra mot golvet. Dessutom passade de min fot perfekt! Trodde inte att jag skulle känna sådan skillnad jämfört med mina andra skor. Det känns att de gamla inte är "inneskor".
De var definitivt dagens höjdare! I övrigt gillar jag inte måndagar speciellt mycket. Är alltid trött och lättretlig. Blä!

Snart blir det en prommis med mor, Bea, Nova och Eddan. Hade hunnit rätt långt om jag börjat gå redan när jag kom hem från passet, men det är alltid trevligt med sällskap.
Sedan blir det en dusch och hopp i säng.


New shoes

Igår inhandlade jag nya träningsskor. Har tidigare haft samma att träna i som jag har när jag promenerar och det är inte alltid så praktiskt. Dessutom suger skorna fast i golvet så mycket när jag ska sparka på punchen och då går det liksom inte att "komma runt" och få till rätt träff.
Skorna jag köpte var så jäkla sköna och lätta! Får se om de är lika bra som de verkar då de ska testas i morgon.

Helgen har flutit på i lagom takt. I fredags var vi på relaxen och bastade lite och igår var vi hos Malin och Johan och drack vin och umgicks innan vi drog vidare ut på krogen.
Det var trevligt, men ibland känner jag mig verkligen som en gammal tant. Visst tycker jag att det är gott att dricka ett glas vin ibland, men jag är glad om jag slipper gå ut. Krogen är inte mitt favorittillhåll. Nåja, snart måste man väl kunna skylla på att man är för gammal ;-)?!?
Jag sitter hellre hemma hos någon och pratar och har det mysigt än att umgås med en massa människor man inte känner som inte går att prata med av div. olika anledningar.
Ni får tycka att jag är tråkig, men så är det!

Verkar som att lilleman vill gå ut innan vi säger god natt.
Mot en ny vecka!

Sugen på valp?

Jag blir så sugen på en till vovve när jag ser de kombinationer som planeras. Alla tre kullarna är verkligen intressanta! Den sista av dem är dessutom med Eddies syster. Men, det är inte något som är aktuellt för mig. Just nu räcker det med en virvelvind. Han blir nog heller aldrig vuxen och fler än en "valp" i taget vill jag inte ha ;-).

Middagen var trevlig, men vi åt på O´Learys och det var match ikväll så det var inte låg ljudnivå där -om man säger så. Alldeles för mycket mat fick man också. Orkade bara hälften. Det är ju trots allt bättre när det är för mycket mat, än för lite.
Så nu är jag proppmätt men skulle kunna tänka mig lite choklad. Tur att vi inte har någon sådan hemma!

All on You

Tycker att den här låten är så skön! Blir glad och vill bara studsa runt och dansa :-). Så lyssna!

Jag ska strax piffa till mig lite innan jag åker och hämtar Kattis för middagen. Svärmor har varit här och promenerat med Eddan medans jag var på jobbet så han har fått en runda idag. Kändes otroligt skönt att inte behöva stressa för att hinna med det i kväll också.

I morgonrocken på kvällskvisten

Inte civiliserat klädd för fem öre! Så ska det vara ibland. Sitter och plitar efter en välbehövlig dusch. Har varit på punch out och slagits så duschen var verkligen på sin plats. Det är så skönt när man känner att man gjort nåt, att man blivit trött. Då känner jag mig duktig!
Det känns inte lika inspirerande varje gång man ska åka och träna, men efteråt känns det alltid lika bra.

Onsdagar är sköna dagar för då hinner jag både äta OCH gå med Eddan innan jag tränar. Skönt att göra bort promenaden innan man kört slut på sig. Fast å andra sidan kan det vara ganska skönt att varva ner med en promenad ibland.

Jag har verkligen världens bästa vän :-). Lille svarten sitter och trycker här bredvid och är så mysig. Jag undrar just vad han tänker på? Att han också har världens bästa kompis hoppas jag ;-).

Imorgon ska jag ut och äta med styrelsen. Blir trevligt! Jag tycker veckorna går så jäkla fort och kan inte fatta att det redan är torsdag imorgon..och sen är det fredag, och sen är det lördag...och vips så är det en ny vecka igen! Jag är rädd att livet bara susar förbi en när det känns som att man inte har någon kontroll på dagarna. Då de läggs till varandra och blir till veckor, månader och år. Snart vaknar man upp och är gammal och grå. Inte för att det behöver vara tråkigt. Det är säkert också bra med en massa barnbarn och lediga dagar då man kan resa och göra vad man vill. Nåja, inom de ekonomiska gränserna. Hoppas bara att man får vara pigg och kry.

Hur i allsin dar kom jag så långt?? Tänk er då när jag "bara" tänker och inte skriver också :-p.

Tredje gången på två veckor

Har varit på Tupperwareparty ikväll. I söndags var jag på ljusparty och förra tisdagen var jag på ännu ett tupperwareparty. Blir en del pengar man gör av med..men det är verkligen bra saker. Har inte haft några bra, rejäla förvaringslådor och dyl. förut. Har liksom inte prioriterat sådant.
Det är mycket man inte prioriterar när man pluggar för att man inte har ekonomi till att köpa vad som helst. Inte för att jag kan köpa vad jag vill nu heller, men det är stor skillnad från när man pluggar.

Nova löper och partyt var hos mamma så när jag kom hem blev Eddan helt upp i varv eftersom han tyckte att jag luktade så gott av Nova. Nästan lite läskigt hur bra luktsinne de har!

Nu tror jag bestämt att det blir till att borsta gaddarna och hoppa i säng sedan.

Härliga helg

Igår hade vi min kusin med karl här på middag. Det var mycket trevligt! Vi såg på Let´s dance, åt god mat och spelade spel. Eftersom vi druckit alkoholhaltiga drycker så sov de över i stället för att fixa skjuts. I morse när T åkte iväg och jobbade fick jag alltså sällskap till frukostbordet :-).
Sedan blev det lite slappande i soffan innan de åkte hem och Eddan och jag begav oss ut på en skogspromenad. Så jäkla skönt att det inte är -23 grader ute längre. Det är lite väl kyligt för min smak! Igår när det var just så kallt var E och jag ute och man blev alldeles öm i ansiktet. Sedan när man kommit in hettar det som tusan..för att inte tala om efter man duschat! Röd som en tomat blir man också.
Nä, då är det desto bättre när det är ca -5 och strålade sol :-). Men man får ju inte välja...

Nu är det seriös slappning som väntar - Grey´s Anatomy. T joxar på med amazonen och E ligger nere och sover. Vad passar då bättre än soffan?

Lyssnar nu på
den här låten medans jag smaskar på rostade och saltade solrosfrön.

Frusen

När man varit ute länge blir man lite frusen när man kommer in. Tror jag ska ta en varm dusch och en kopp te.
Borde bada Eddan också men jag tror att det får bli en annan dag.

Imorgon blir det punch out och S O M jag längtar! :-)

Halvlat

I morse när jag var ute med Eddan höll solen på att gå upp och det såg ut att bli en strålande dag. Den blev väl inte dålig, men jag blev så lat nu när jag såg att solen inte kommer fram genom molnen. Har mest lust att ligga inne och kika på Grey´s Anatomy.
MEN, har man voff så har man :-)! Ut ska vi. Ska bara ladda lite först.


Vad gillar ni min hårfärg? Har iofs haft den sedan november, men är lite seg
med uppdateringar vad gäller kort..


Julafton. Fin dukning va?! Den har svägerskan fixat.

Lilleman och svärfar Eddan och svärfar

T´s syster, mormor och morfar

Tomten på juldagen

Vickan på juldagen

Jag på juldagen

Eddan vilar efter allt ståhej

Farmor och farfar på besök hos mor och far


Till sist en bild på ett par av mina brillor. Har inte haft tillfälle att visa dem. Vad tycks?
Detta var innan jag blev brunett, som synes.



Det var mitt lilla bidrag för dagen. Nu skiner solen äntligen ute och jag och E ska bege oss ut på Hornön för en härlig prommis.

Hur mycket snor kan det finnas i en människa?

Till slut måste det väl ta slut? Jag har snytit mig så hårt idag att jag nästan inte hör något längre. Det har slagit lock i öronen och det verkar aldrig försvinna.

Ikväll har jag och Eddan varit på prommis med kusin S och Hera. Vilken liten räzerhund hon blivit :-)! Snabb som en iller. Alldeles lagom ute nu. Nysnö och -5 grader. E käkar så mycket snö han kan och tyvärr fastnar det också mellan trampdynorna på honom.

Imorgon är det fredag och det känns skönt. Perfekt med en kort arbetsvecka efter ledigheten.
Japp. Det var ungefär allt jag hade att komma med idag. Vet inte vad som hänt med min hjärna (förutom att korsdraget som normalt brukar dra igenom skallen inte funkar som det ska idag) på sistone. Inga djupare tankar verkar finnas där direkt.

Brrrrr

I morse klev jag upp 07.45, åt frukost, rastade vovven och åkte till Brille och red. En verkligt fin dag med sol och gnistrande snö. Var dock lite väl kallt. -20 är inte snällt mot tossingarna när man rider!
Jag kände mig krasslig när jag vaknade så jag är inte så säker på att det var en bra idé att gå ut i kylan och frysa om fötterna :-S.
Satt mest i näsan när jag vaknade men nu känns det i halsen med. Jag som verkligen ville gå på punchen på onsdag! Det kanske försvunnit då, HOPPAS!

Igår var min family här på middag. Mysigt! Idag ska vi till mor och far på middag och även farmor och farfar kommer :-D!
Iaf skulle de komma om de inte hade kallare än -35, så jag hoppas att de inte har så förfärligt kallt där uppe.


Lyssna

För ett tag sedan hörde jag denna låt och föll direkt.

Barret det bara öser ner...

Skit, skit skit! Jag som ville ha kvar granen tills min familj varit här på middag. De kommer ikväll och iofs är granen kvar men jag tror dess själ lämnat oss :-S.
Från början barrade den nästan ingenting, men så plötsligt bara rasade det :-(. När Eddan går förbi med sin evigt viftande svans ligger det en hög med barr på golvet efter han passerat. Man kan säga att man ser i vilken höjd han har sin svans. De grenarna är nästan helt nakna.
Nåja, dessa i-landsproblem. Jag överlever nog ;-).

Snart ska jag åka och handla. T jobbar och jag tänkte passa på att inta affären innan det blir så mycket folk...jag vet inte om jag redan missat den tiden.
Känns inte som att jag har så mycket mer att komma med idag.


Nytt liv

Så här vill jag se ut! Nu jäklar ska det bli andra bullar. Jag tror inte att jag kommer kunna se ut just så här av en massa anledningar, men typ.. Visst är hon snygg, Anna-Maria Lacatus?!
Ja, det enda som krävs är självdisciplin. Heh, är jäkligt dumt att skriva här om jag inte klarar det, men det är just det som är meningen! Mer press.



Bild: www.betterbodies.se