Hence, vår lilla huskatt i fjällen

Hence, vår lilla huskatt i fjällen

Tjejstugan, när vi började shotta :)

Tjejstugan när vi började shotta :)

Fjällsresa

Då har halva veckan gått -igen. Skönt, men ändå inte. När vardagarna går så fort, går ju helgdagarna också lika snabbt (om inte snabbare).
Förra fredagen var vi lediga, så några i klassen åkte iväg till Tärnaby för en skön helg med åkning i backen, sparkrace, skratt och MYCKET SNÖ. Det var skönt att komma iväg och göra något helt annat för en stund. Det är inte så ofta jag hinner eller orkar umgås med mina underbara klasskompisar utanför skoltid.

Baksidan av det hela var att jag inte blev mer utvilad efter helgen. Men men, det är sånt man får ta för en kul helg B-). Nu är det ju bara två dagar kvar i skolan den här veckan.
På lördag ska jag dessuom klippa mig och det är alltid lika roligt! Hoppas bara att jag tycker det efter också :-P.

Köpte några tabletter på hälsokostbutiken idag. Linda i klassen tipsade om att det fanns något som skulle minska sötsuget. Jag tycker nämligen att jag blivit så sugen på godsaker den senaste tiden. Ska bli kul att se om det fungerar. Jag längtar sååå tills jag har tid att träna efter skolan.

Nu kom min älskling hem! Ska umgås lite och hänga tvätt :).

Puss å hej

Gräsänka

Ja, är det inte så det kallas när man är ensam för t.ex. en helg? Tompa är i Karlstad på rally-VM och då passar jag och Eddan på att bo hos mor och far :).  Skönt att känna att man har tid att träffa dem. Har blivit så lite när vi hållit på å renovera så mkt.

Just nu håller min kära vovve på att tvätta sönder katten, ha ha. Igårkväll såg hon alldeles nyförlöst ut -alldeles tovig och blöt. Eddie hade tvättat henne så mkt. Molly gillar det, för annars hade hon sagt ifrån.
Hon är så snäll, den där Molly. Det är för att det är min katt :P.
Nova ligger föresten å snarkar som en gammal gubbe en bit bort. Förstår inte hur hon kan koppla bort alla ljud. Mattis å hans flickvän Johanna sitter och ser på "Bilar"...de har inte direkt lägsta volym, om man säger så. Men men, hon är väl van söt-puppan.

Imorgon ska jag måla. Var där ett tag idag med, men glömde ta med färgen från lägenheten, så det blev bara lite takmålning och målning av fönstersmygarna.

Nä, jag hade visst inte så mkt vettigt att komma med....
tror jag ska borsta tänderna, tvätta av ansiktet och gå ut med vovvarna för en kvälls-rastning.
Sov gott!

Föresten, jag hittade så söta kort från när Eddie var liten valp..

154009-7154009-6