Underbar tid

 
Åh, vilken härlig tid vi har framför oss nu. Vårvintern är ju helt underbar! Solen skiner och man känner värmen från den. Jag hoppas att vi får många fina utedagar med skidåkning, grillning, fika, pulka och mysigt umgänge. Hoppas bara inte att snön tänker tina bort redan. Det är ju så varmt ute.
Imorgon blir det mysigt umgänge med Signe och Sandra :)
 

Nio månader

 
Idag är det nio månader sedan vi fick träffa honom för första gången. Det var verkligen som alla sa...tiden går otroligt fort med en bebis. För nu är han ju inte det längre. Nu är han en liten pojke.
Tiden går nog fort i vanliga fall, det är bara det att det blir så himla påtagligt när man har ett litet barn som växer och utvecklas hela tiden.
 
Kryper för fullt (det har han iofs gjort i två månader).
 
 
Gåvagnen är en favorit här hemma. Den parkeras lite här och var. Ibland så att man knappt kan öppna dörrarna.
 
 
Han är väldigt duktig på att hjälpa till med klädvården i huset.
 
 
Vår lilla go-fis!
 
 
Numera skakar han ofta på huvudet när man frågar något (även om han inte ännu förstår innebörden av det). Han kan "high-five" och vinkar gärna :). Fake-skrattar ofta, då han vet att vi skrattar när han skrattar ;). Ställer sig upp mot allt och går längs med möbler och dylikt. Kiknar av skratt när man jagar honom och ibland jagar han tillbaka.
Äter inte köpt barnmat och även om jag förstår honom fullt ut, är det lite krångligt ibland om man ska iväg någonstans (burkmat är ju trots allt lätt att ta med då den inte behöver hållas kyld). Fyra tänder är snart helt framme och en femte på g.
Han älskar fortfarande att bada och snart får det nog lov att bli en tur till Paradisbadet för att hålla liv i det vi lärt oss på babysimmet.
 
 
 

Håller tummarna!

 
 
Jag försöker köpa ekologiskt och rättvisemärkt så mycket det går (och så mycket vi har råd). För mig är det viktigt! Ännu mer nu när Nils också äter mycket av maten.
Jag är med i en tävling hos Hilda där man kan vinna 600 kr att handla för på Eco and Stuff.
Tävla du med om du bryr dig om hur du och vår värld mår!

Guld!