Koncentration

Jag har verkligen tappat min förmåga att koncentrera mig under de senaste åren. Tidigare har jag kunnat sätta mig ner och bara göra klart det jag tagit mig för. Iofs beror det så klart lite på VAD det är jag ska göra.
Det jag tänker mest på nu är skoljobb. Det går inte så smidigt som jag önskar att det gjorde. Det finns inget riktigt "facit" för hur jag ska skriva, som det gör när man räknar ett mattetal. Jag tror att det är det jag önskar att det fanns  -en rättningsmall av något slag, men riktigt så enkelt är det inte. Speciellt inte när man tänker på andra saker.

Svullnaden efter tanddragningen har gått ner lite, men det gör nästan lite mer ont i stället - konstigt. Ilar när man äter och dricker. Tandborstning är inte heller så trevligt. Min läpp (som de hade sönder i samband med extraktionen)  har dock läkt rätt snabbt, kommer nog snart inte att synas.

Nä, åter till rapporten...blä!


Se så fin hamsterkind jag hade i lördags!

Vis?

Jag hoppas verkligen inte att man blir visare av att ha visdomständer ;-), har nämligen avlägsnat två av mina idag. Gjorde det hos tandläkarstudenterna och det gick jättebra! Vilka underbara handledare de verkar ha. I alla fall var hon som var handledare idag det. Lugn och trygg.
Känns faktiskt heeelt okej nu, har inte särskilt ont, även om det inte är helt lätt att äta något. Det blev soppa till middag men jag måste erkänna att jag hellre hade ätit det de andra åt - pastagratäng.
Man brukar kunna svälla upp rätt mycket eller bli blå, men än så länge verkar det rätt lugnt. Det är klart att det är lite svullet, men det vore konstigt om det inte hade varit det. Den värsta svullnaden syns i och för sig efter 2-3 dagar och jag är ju bara inne på den första än, så vi får se hur jag ser ut på söndag.

Mina klasskamrater och kära vänner är så himla söta! Jag fick en fin ros idag när de kom och "hämtade" mig efter extraktionen/operationen. Världens bästa är dom, TACK för att ni är så fina vänner!

Nu ska jag nog försöka borsta tänderna, ta en tablett och hoppa (nåja..) i säng.

God natt!


Krångel

Datorer är verkligen en bra uppfinning, men de kan betyda ett rent h-vete också! När de väl börjat krångla finns det inget stopp. Jag vet inte hur många svordomar (och andra fula ord) jag hävt ur mig över dumburken på sista tiden. Jag har verkligen inte mycket tålamod när det gäller datorer.
Det är på grund av datorn hemma som jag inte skrivit något alls den senaste tiden. Vet inte heller om jag skulle haft tid eller ork till att plita ner några ord ändå, men..i alla fall.

Just nu sitter jag hemma hos mamma och pappa och ska skriva rapport. Går inte överdrivet bra, har så mycket andra tankar i huvudet. Jag kommer bo här framöver. Har blivit så. Riktigt tråkigt, men vissa saker kan man bara inte styra över.

Blir inte mer än så ikväll, har annat att göra.

Det finns...

...så många kloka människor! Jag önskar att jag vore en av dem. Att faktiskt formulera ord av det man tänker är inte lika lätt som man tror. Man tänker det ju - så varför går det inte säga eller skriva ner?
Ibland fungerar det bättre och andra dagar sämre. Vissa dar känns det mest som att det bara är gröt där inne i skallen...


Igår gjorde vi bråtthållfasthetstest (eller dragprov) på våra provkroppar. När vi var klara kände jag att ÄNTLIGEN går det framåt! Men så idag, när vi kom till skolan och skulle börja sätta in våra värden i en formel, var vi tvungna att fråga vår handledare (läs; surkärring) om var på grafen, exakt, vi skulle ta ut värdet.
För det första fick vi knappt säga något för hon var ju sååå stressad (klockan var nio och hon hade nyss kommit, fast hon börjar kl åtta), sedan sa hon att det nog skulle ta för lång tid att förklara - fast jag sa att det skulle gå fort för det var bara en detalj vi inte riktigt förstod. När vi äntligen fick henne att förstå att vi inte kunde gå vidare utan hennes hjälp, förklarade hon motvilligt.
Det hon sa stämde inte alls med våra teorier så vi var tvungna att ta kontakt med person som är handledare till några andra i vår klass. Det hon sa stämde mycket bättre :-). Äntligen (igen) kunde vi fortsätta.
Så hela eftermiddagen gick åt till att räkna ut (och om) våra 60 värden...
Man blir allt lite mosig i huvudet av att räkna...det var alltför länge sedan. Men skoj är det!


Svårt, svårt, svårt

Varför ska allt ibland kännas så -just det - svårt?? Jag kan inte sätta ord på det jag känner och tänker och då går det ju absolut inte att skriva om..

Så ikväll blir det bara --> GOD NATT VÄNNER!