Känner mig laaat

Det snöar fortfarande! Vill ha soooool och gnistrande snö.

Patrik åkte iväg på 30-års firande vid 11 och jag har varit och tränat med mamma. Efter träningen var vi och hälsade på Bea med familj en snabbis och drack kaffe :). Simon fyllde år tidigare i veckan så han fick en bok. Sabina följde med mamma hem och de skulle visst baka tror jag. Mysigt :)!
Själv gick jag hem och...ja, hamnade här vid datorn :-/. Typiskt mig. Har faktiskt varit ute och sopat av Patriks bil, men mer har jag inte gjort. Segpropp! Jag vill åka skidor (på tal om nåt annat...)!
Mycket man vill. OCH borde. Jag skulle nog ha tagit en sväng med dammsugaren här, men jag orkar inte tror jag. Får se när jag duschat..det har jag inte heller gjort än.

Gjorde förresten ett klipp igår. Köpte två träningslinnen från Nike för 199:-. Egentligen kostar de 179:- styck. Ett blått och ett svart. Jag har ett rosa sedan tidigare, så jag vet att de är bra :). Nu är det bara ett par löpartights jag vill ha. Ni vet, ett par som är vindtäta fram. Jag provade ett par igår, men de kostar 500:- så jag väntar ett tag.

Har köpt en ny parfym. Eller, nygammal kan man säga. Har haft den tidigare, men de slutade sälja den. Av någon anledning har de börjat igen - inte  mig emot ;).


Stackars

Min karl fick lov att jobba över - på en fredag å allt! Han är duktig iaf :)!

Nu blir det snart relaxen och lite käk. Det är han värd!

Gillar!!


Nice! Rea också...

Cute


Jag gillar verkligen denna mössa. Skulle sitta fint på min lilla knopp!

200 riksdaler på junkyard.se.

Rörd

Jag blir verkligen alldeles till mig när man får reda på att någon man känner ska ha barn! Jag tycker att det är så fantastiskt hur det fungerar. Fattar ni, från ingenting egentligen, blir det en ny människa. Från två människor blir det ett litet barn. En liten bebis som ligger och växer tryggt inne i mammans mage tills den vuxit klart till en ny liten krabat och vill komma ut. Helt otroligt hur livet fungerar.

Grattis
Malin och Manne (och Joline så klart som blir storasyster :) )!!

Kommit på det!

Vad gör man när det är så förbenade kallt där man bor? Jo, jag har kommit på det - man sätter på ugnen (haha, inte på det sättet)! Och när man ändå har den på, då bakar man : )! Fiffiga Erika ; )

Synd bara att man måste äta upp det man bakar också.
Vaniljmuffins ;)

KALLT!!!!!

Snart kan behöver jag inte använda kylen. Kan ha all mat utspridd i lägenheten. Är så kallt här!! Det tråkiga är att det är typ lika kallt på jobbet så man får ingen värme där heller  : (.

Fortsättning



Så här såg vårt hotell ut. Maison St. Jean hette det och var supermysigt!



Patrik på väg in.



Lobbyn.


Mycket trä och sten, som sagt tidigare..


På väg till vårt rum.


Första dagen åkte vi upp med kabinbanan. Man ser Courmayeur där nere i dalen.





Johan och Frida när vi precis kommit upp. Nöjda : )


Jag och P.


Johan alldeles innan vi startade vår väg ännu högre upp.



Med den bilden är det god natt för ikväll!

Sommar...


Överraskad

Idag när vi hade fikapaus på jobbet ringde det på dörren och när min chef gick för att kolla vad det var ropade han på mig. Öhh jaha, tänkte jag och gick till dörren. Där stod en ung tjej och väntade med ett jättepaket med blommor i famnen!!
Jag såg nog ut som att jag skulle behöva hjälp att stänga munnen : ). Något chockad - men glad - öppnade jag pappret och inuti fanns en otroligt vacker blombukett med fem gigantiska röda rosor och ett kort.
Så klart var det från min Kottelotte :-D!
Snacka om att få en helt fantastisk start på dagen. Har jobbat med ett stort leende på läpparna hela dagen!



TACK GODING! Jag älskar Dig!

Sorry

Blir ingen fortsättning idag.. Har inga bilder just nu då jag ska sova hos mor och far i natt. Är som lite roligare med foton.

Skidpremiären i kväll blev inställd för min del. Var så kallt att det får bli en annan dag. Var kanske lika bra eftersom både mamma och jag känner oss lite krassliga. Promenad blev det iaf.

Nu är det snart dags för herrarnas skidskytte. Gick ju inte så bra för damerna : (. Stackars Helena.

jäkla skit!

Ingen medalj idag : (. Rackarns!

Därför tänker jag tillbaka på semesterveckan : D! Lördagen ägnades åt att åka bil söderut mot Arlanda. Stannade till hos Fridas mamma i Knivsta och åt lunch - gött att slippa äta hamburgare efter vägen! Hon var sedan snäll nog att skjutsa oss till flyget så att vi slapp betala parkering hela veckan.

Flygresan gick bara fint. Fick lov att vänta ca 40 min extra innan vi kunde lyfta eftersom vi inte fick något landningstillstånd i Genève.
Väl framme tog det (såklart) alldeles för länge att få bagaget. Men det är ju inget man blir förvånad över.
Transferen tog ca 1 h och 45 min, och sedan var vi framme i COURMAYEUR. Det var kolsvart ute så omgivningen fick vi inte mycket skymt av. Vad vi däremot fick var MAT på hotellet. Var hungriga som vargar eftersom vi inte ätit något sedan lunchen och klockan hann bli 23 innan vi var framme!
Vi fick trerätters varje dag när vi var där och det fick vi även första kvällen. Till efterrätt valde jag då "fresh fruit" och såg framför mig, typ fruktsallad. När de sedan kom med en silverbricka med en kiwi, ett äpple, en banan och en apelsin på visste jag inte riktigt hur jag skulle bära mig åt eftersom jag tydligen skulle äta dem men kniv och gaffel :-o!?! Jag struntade i besticken och käkade ett äpple precis som vanligt.

Hotellet var huuuur mysigt som helst! Byggt 2007 men i "alp-stil" med mycket trä och sten. Vi slocknade rätt snabbt när vi gått och lagt oss och när vi vaknade dagen efter och kikade ut blev vi helt hänförda! Strålande sol som lyste upp alp-topparna runt omkring. Helt otroligt vad blå himlen var!


Det här var vad vi vaknade till.



Mysigt med en massa snö på taken. Riktigt fina skorstenar hade de också. Såg ut som små hus på taken.



Genom ett av våra fönster.



Vi hoppade upp ur sängen, styrde kosan mot restaurangen och frukostbuffén. Varje morgon fick vi kvällens meny uppläst. Tre alternativ till varje rätt (för -, varm - och efterrätt) och vi hade ibland lite problem med att förstå exakt vad det var som bjöds. En dag var det visst rådjur och på morgonen fick vi det förklarat som "Bambi" och på kvällen, när det serverades, hette det "Bambis father", hahaha! Vi höll på att skratta ihjäl oss. Det gjorde även killen som serverade (vår manliga servitris ;) - ja Frida, jag vet att det heter servitör. Hahahhaha).
Efter frukosten bytte vi om och riktade näsan mot gondol-liften.

Nä hörröni. Fortsättningen får ni i morgon för nu måste jag sova. Ska hålla mig vaken på jobbet i morgon och även åka skidor efter. Har ju, pinsamt nog, inte ens testat mina nya skidor som jag köpte i fjol. Dags för det!

Natti!

Snart..

...får ni en uppdatering, men just nu hinner jag inte. Äter frukost och ska snart gå till jobbet. Resan var iaf hääääärlig :)!

Återkommer!

Förväntansfull

Sitter och väntar på Johan och Frida som ska hämta upp mig på väg söderut. Är färdigpackad och laddad till 1000! Ska bli så himla härligt att få vara ledig en vecka och åka bräda, chilla, dricka öl, umgås med härliga människor, äta god mat, bo på hotell, äta trerätters, frukostbuffe (förhoppninsvis..), sola (också förhoppningsvis), gå på after-ski, svettas, skratta, gå på spa, strula runt i härlig vit snö...det bästa av allt är att jag får ha sällskap av hjärtat mitt! I en hel vecka :-D!

Hoppas att ni inte är alltför avundssjuka :-P.

Tvättat

Kvällen har till stor del spenderats i tvättstugan. Var inte så mycket tvätt, men många olika fäger och gradtal. Nu är det i alla fall bara till att börja packa ner grejerna i min nya fina ryggsäck, för snart åker vi :D!

Jag fryyyyyyser! Är så förbaskat kallt här :(. Igår sov jag med två täcken och fleecefilten, men jag frös ändå! Tog så himla länge innan det blev varmt i sängen så jag kunde inte somna.
Jo, så klart somnade jag tillslut, men det tog ett tag.
Hoppas att det går bättre idag.


Här har vi hela det härliga gäng som umgicks under Öviksmaran! GLÄDJE!

Tänkte att jag skulle försöka sammanfatta lite i bildform, men det blir inte idag.

Natti natti på er!

Fri!

Nu har jag inte längre några uppdrag i klubben!

Tänkte att jag skulle gå och lägga mig innan 23 ikväll, men så blev det icke. Typiskt. Har hållit på att somna flera gånger idag på jobbet. Det är nackdelen med att ha ett jobb där man inte rör på sig hela tiden. Istället sitter man och koncentrerar sig på en liten, liten tand som man ska slipa på, vaxa upp eller lägga upp i porslin. Trött i skallen är vad man blir.

Har köpt en hjälm idag. Måste ju se till att vara rädd om det lilla jag har i skallen när vi nu ska åka till Alperna. Köpte även ett par sommarskor på H&M. De var så söta så jag kunde inte låta bli! Kostade bara 129 riksdaler också.

Nä, natti på er!

Trött tisdag

Efter helgens bravader med alla dansare, så har det blivit alldeles för lite sömn :(. Skulle behöva sova ikapp några timmar! Var på Aloe-visning hos mor igen, igår. Ikväll är det årsmöte med klubben. Sedan är jag inte längre med i styrelsen! Ska bli skönt att inte behöva gå på möten och liknande, utan kunna ägna mig helt åt min egen fritid. Dessutom är det inte så kul att vara med i en hundklubb när jag inte längre har Eddie...

Nu måste jag gå till jobbet. Känns tungt idag :/


P.S. Det är bara fyra dagar kvar nu :)! D.S.