Lördagkväll

Kom nyss hem från svärföräldrarna. Har varit där på "kalas". Svenne fyllde år i torsdags och Berit i fredags. Har ätit god mat och underbar efterrätt :).

Imorgon åker jag å Tompa till Ikea. Har spenderat denna dag med att åka runt på de möbelaffärer Ö-vik har att erbjuda. Måste ju kolla utbudet här så vi vet vad vi har att  jämföra med när vi kommer dit ner.
Mamma, jag, Eddie och Nova har varit ute på en långpromenad också. Härligt! Synd bara att det inte var så lovely weather. Regnade ett tag till och med. Men hundarna var nöjda och det va mor å jag med när vi kom hem.

Eddan ska vara med Hanna imorrn. Nicklas tjej. SKa bli spännande att höra hur det gått sen. Han är ju van att vara hos mamma och pappa när han inte är med oss. Det är nog nyttigt för honom att testa någon annan också. Hon har ju dessutom lovat att gå ut med honom på lunchen några gånger i veckan när vi flyttat till Gullänget. Därför är det ju bra att de fått bekanta sig lite mer med varandra innan dess.

NÄ, hade inget vettigt att säga idag...tänkte bara uppdatera lite.
God natt allihopa!

Kommentarer
Postat av: Britta

Hejsan gumman!
Gud vad kul ni har det med huset! Ni har varit så duktiga... känns så konstigt för man missar ju liksom allt när man sitter här nere och ugglar..=(

saknar er så!!!
Kram kramelikram

2007-03-20 @ 12:24:35
Postat av: brille

Nej nu räcker det med att skolka från bloggen!!
Skäms på dej... du lurade ju mej att skaffa en så vi skulle ha mer kollpå varann
... kom igen nu... så seriös behöver du inte vara... se på mej =)

saknar dej galet mycket!!
Kramar och pussar från din goding

2007-04-25 @ 22:13:38

Kommentera hemskt gärna:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0