Finaste vän

 
 
 
 
 
 
Idag har Nova fått somna in. Världens finaste hund!
 
Det är helt underbart att ha hund och man får tusenfalt tillbaka av allt man ger till dem. Tyvärr finns det ju en baksida och det är att de lever så mycket kortare än vi människor.
Nova fick ändå leva ett långt och mycket lyckligt liv! 11 år blev hon och trots att hon tacklat av rätt mycket bara de sista 2-3 månaderna var hon ändå rätt pigg och såklart alltid glad.
Det känns så skönt att mamma och pappa valde att låta henne komma till det där stället där det alltid finns gott gräs att äta (som inte fastnar när det är på väg ut), bollar att jaga och vatten att bada i. (Dessutom väntade nog bästa Eddan med viftande svans på sin mamma.)
 
Hon behövde inte lida och ha ont in i det sista, vilket tyvärr fallet är för många andra. Hon fick en festmåltid och t.o.m. efterrätt sista dagen. Ett härligt liv och ett värdigt slut för världens bästa Nova.
 
Vi kommer sakna henne enormt mycket - allihopa! Jag önskar att alla hundar kunde få det Nova fick. Både början, livet och slutet.
 
Kloka, fina, vackra Nova. Njut av att kunna springa hur mycket du vill utan att bli trött. Att kunna bada varje minut om du vill och att kunna snarka högt och ljudligt. Vi ses någon dag igen! ♥

Kommentarer
Postat av: mamma

Så fint skrivet!
<3
Kram

2012-06-27 @ 23:48:03
Postat av: gudrunwestman

Vad fint du har skrivit Kram!

2012-06-28 @ 08:08:20
Postat av: Josefin

Så fint. Tårarna rinner.

2012-06-28 @ 09:55:20
URL: http://sivanslivsomhund.bloggplatsen.se
Postat av: Brillan

Jättefina ord Erika! Jag håller med dig och sänder en extra tanke till din mamma. Tårarna rinner efter kinderna. Känner med er! <3

2012-06-29 @ 00:05:34

Kommentera hemskt gärna:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0