Christmas

Jahapp, då var julafton förbi. Helt otroligt att allt man lagt ner så mycket energi och tankar på är över bara sådär. Klapparna man tänkt ut och stressat över och sedan slagit in så fint är upprivna och lagda åt sidan för nästa klapp. Konstigt men så är det även för mig. Det betyder ju inte att man inte uppskattar det man får. Jag är såå tacksam och nöjd över alla klappar och över mat, sällskap, spel, skratt och allt annat som hör till.
Ändå tråkigt på något sätt att vi är sådana konsumtionsvarelser. Så mycket saker att man inte har vett att på riktigt uppskatta var sak för sig.

Vår gran är så vacker! Ska ta kort och lägga upp. Vi har ju inte varit hemma så mycket de senaste dagarna men vi ska njuta av den de följande dagarna. Så mycket det går iaf. Blir rätt mycket tid hemifrån framöver också.

Jag fick en ny mobil av Tommy. Äntligen kan jag kasta den gamla i soporna. Å andra sidan är det den som räddat mig när nyare modeller kraschat... Den får kanske hänga med ett tag till, fast från en kartong.

Lyssnar på Leona Lewis skiva "Sprirt" som jag också fick. Alla låtar är bra! Jag har bestämt mig för att börja köpa mer skivor så att man kan ha kvar och njuta av musik man samlat på sig  lite när man vill. Det där blev en konstig mening men hoppas att det går att förstå vad jag menar..

Hoppas att alla får härliga jul och nyårs-helger med nära och kära!

Kramar!

Kommentarer
Postat av: Myckelgensjö tomtarna

God Jul & Gott Nytt år önskar vi här uppe i M-sjö!

Mats m.familj

2008-12-25 @ 22:27:11
Postat av: Bellan

God jul bärfisen! (fast den nästan är över)

Ja visst är det märkligt att vi konsumerar som vi gör. Liam fick så mycket klappar att han blev helt snurrig. Öppnade bara 4-5 stycken, sen var han less på dom och ville leka med de första han fått. Dom hade räckt!

Hoppas att du ni får en fortsatt mysig helg!

kramar

2008-12-26 @ 00:28:44
URL: http://bellasbabbel.blogg.se/

Kommentera hemskt gärna:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0