Nya brillor

Äntligen har de kommit! Det första jag gjorde var att kasta mina linser i soporna. Inte för att jag aldrig tänker använda linser igen, utan för att jag behövde byta ut dem, plus att jag för tillfället är dödligt less på att sätta in och ta ut dem. Morgon och kväll. Inte för att det tar många sekunder, men ändå.
Glasögonen var fina! Lite tråkigt att jag ser så jävla dåligt att mina ögon ser ut lite som stora tennisbollar genom glasen bara, men det är sånt man får ta om man vill vara bekväm. Nu väntar jag på att par nummer två ska komma.

Full rulle på jobbet - verkligen! Vi behöver inte oroa oss för att finanskrisen drabbar tandvården i alla fall. Det kan ju komma sämre tider längre fram, utan finanskris också, men det är inget man ska oroa sig för nu. Det vore bara dumt!

Ikväll blir det städning på firman. Jag är såå dödligt less på det nu! Förhoppningsvis tar S över det snart. Även om det är en fin extraslant känner jag inte att det är värt det. Jag blir på så dåligt humör när jag tänker på att jag måste bege mig iväg och göra bort det.
Idag när jag satt på jobbet och tänkte på vad skönt det skulle bli att gå hem (sisådär en kvart innan jag slutade) kom jag på att jag hade det förbaskade extraknäcket att ta itu med. Då hade jag kunnat sitta kvar och jobba istället för att cykla hem.


Nu ska jag äta min hemgjorda pyttipanna och sedan ska jag och E traska iväg och städa (det blir nog inte mycket städning för lilleman, men desto mer för mig..)


Exakt så här skoj tycker Eddan att det är med extraknäck! Har tagit sin reflex-
sele och gått och lagt sig.


När han inte vilar brukar han hämta sin favoritkompis grisen. Det är en trogen kamrat
som håller honom sällskap i tråkig väntan.

Kommentarer

Kommentera hemskt gärna:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0