Kärlek


Hitta en kille som kallar dig vacker i stället för sexig. Som ringer tillbaka när du slängt på luren. Som vill ligga under stjärnorna och lyssna på dina hjärtslag, eller som ligger vaken bara för att titta på dig när du sover.
Vänta på killen som pussar dig i pannan och som vill visa dig för hela världen när du har mysbyxor på dig. Han som håller din hand bland sina vänner och som tycker att du är lika fin utan smink. Han som påminner dig om hur mycket han bryr sig och hur lycklig han är att ha dig.

Det är du Patrik!
♥♥♥

Kommentarer
Postat av: Emma

Just den killen har jag också hittat..en obeskrivlig kärlek och jag kan verkligen inte tänka mig en enda dag utan honom i mitt liv!Hoppas allt är bra med dig vännen och jag är så himla glad för din skull att du har hittat patrik!!Massa kram

2010-04-20 @ 23:02:21
URL: http://norrlanskgudinna.blogg.se/
Postat av: andy

gulligt :)

2010-04-21 @ 08:29:55
URL: http://onlyandy.blogg.se/
Postat av: Malla

Vad gilligt skrivet! Och jag håller med om vartenda ord. Manne säger (nästan) aldrig att jag är snygg, men ofta vacker och jag får absolut flest komplimanger när jag är nyduschad, är helt omsminkad och har på min mina skabbiga mjukisbyxor. De e kärlek de! =)

KRAM

2010-04-22 @ 20:50:48
URL: http://www.metrobloggen.se/malinolson

Kommentera hemskt gärna:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0