Sommarfys

Patrik och jag var på Step In's sommarfys-pass ikväll. Riktigt bra faktiskt! Joggade från gymmet till gräsplanen nedanför Dalgatan och sedan var det stationsträning där. Utfall, tricepsarmhävningar, upphopp, ryggresningar, plankan..You name it! Avslutades med idioten x 2.
Härligt svettiga promenerade vi hem till kaoset.

Det har varit lite struligt ang. om vi kommer vara tvungna att betala hyra på lägenheten, trots att vi inte bor här. Vi har uppsägningstid till sista augusti, men vi hoppas på att bli av med den till den första juli. Det skulle inte varit några problem alls, om inte hyresvärden (och hans sekreterare) varit så sega och inte agerat och sagt hur de vill ha det.
Vi fixade nämligen ett par som ville (och kunde) ta över den när vi ville. De hade bara en månads uppsägningstid så det passade oss perfekt! Grejen var bara att vår hyresvärd inte anammade det och letade andra hyresgäster ist, så dem vi fixat "glömdes" liksom bort.
Förra veckan var det en äldre dam här och kollade. Tydligen skulle hon få ta den, om hon själv ville ha den. Idag, fem (F E M) dagar senare tackade hon nej. Så var det plötsligt några andra som skulle kolla istället. Jag frågade då om de vi fixat inte alls var intressant, eller vad som stod på? Då verkade det som att de inte alls hade någon koll på att de var intresserade, trots att de hört av sig för en och en halv vecka sedan. Konstigt.
Taskigt både mot oss och de vi ordnat som ville ta över lägenheten. Skulle de nu få ta den, måste vi betala en månad till ändå, eftersom det är för sent för dem att säga upp sin till den första juli.
En bra grej dock, med de som kollade efter damen (de var här idag), var att de inte hade någon uppsägningstid (tror kanske att de inte hade någon lägenhet, utan skulle flytta hemifrån eller nåt) och det kan ju betyda 6000-12 000 sparade kronor för oss! :D Hoppas, hoppas hoppas, att de kan ta den från juli! Tycker dock synd om dem som vi fixat som potentiella hyresgäster. De var ju ändå först, men tack vare segisarna blir det kanske inget alls för dem..

Nä, en dusch och sedan packning!


Kommentarer

Kommentera hemskt gärna:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0