Vilken måndag!

Lika seg som igår. Känns som om jag har grus i halsen och huvudet spränger. Jobbdagen blev inte direkt enkare av ett annat missöde.
Grannen på jobbet har haft en vattenskada och idag har de hållit på att åtgärda det så vi har hört en massa ljud hela dagen.
På förmiddagen satt både jag och chefen med hörselskydden på och jobbade. Vi hörde några dunkanden och kollade upp på varandra och konstaterade att det måste komma från grannen.
En stund senare hördes ett annan konstigt ljud och återigen konstaterade vi att det måste komma från lägenheten bredvid.
Ett ljud bortifrån dörren gjorde att vi vände våra huvuden åt det hållet och då såg vi att det var vatten på golvet i hallen.
"Vad håller de på med där inne egentligen" sa min chef och gick för att fråga vad de sysslade med.
Då såg vi att vattnet inte alls kom från grannlägenheten - utan från toaletten inne hos oss!
Vi öppnade toadörren och vattnet vällde ut i hallen. Toastolen var helt översvämmad och det kom bara mer!

Vi fick ringa värden och tydligen fanns en rörmokare en våning upp och höll på att rensa avloppet eftersom de som bodde ovanför hade visst haft problem med det under helgen.
När han höll på måste han ha "tryckt" ner stoppet så att det hamnade under oss och därmed blev det "dyng-stopp" (haha) hos oss också. INTE FRÄSCHT!
Allt som kom upp i vår toa kom uppifrån. De smurtona hade dessutom satt på tvättmaskinen (medans rörmokaren var där) så när den spolade ut vattnet kom det också upp i vår toa.
Man kan väl säga som så att det inte luktade hallontårta på jobbet idag.
En städerska skulle städa upp riktigt där ikväll.

Mysig dag va!? ;)


Kommentarer
Postat av: Linn

Åh, fy bubblan!

2011-05-17 @ 17:35:00
URL: http://viktigalinn.blogg.se/
Postat av: mamma

Låg mysfaktor - väldigt låg! ;)

2011-05-17 @ 22:05:03

Kommentera hemskt gärna:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0